Şimdi Ara

FM 2015'de yok artık dediğiniz olaylar...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
958
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Kariyerin başında Enes Ünal için birçok dünya devinden teklif aldım. Barcelona Real Madrid PSG Milan .. Tekliflerden en düşüğü ise 10 mil. civarındaydı yanlış hatırlamıyorsam .
  • quote:

Orijinalden alıntı: twinse71

Kariyerin başında Enes Ünal için birçok dünya devinden teklif aldım. Barcelona Real Madrid PSG Milan .. Tekliflerden en düşüğü ise 10 mil. civarındaydı yanlış hatırlamıyorsam .

bende okan kocuk u 5.25e monakoya,batuhanı da 8.25 e psgye sattım :)
  • benim için bir pozisyonda 6 topun direkten dönmesiydi.daha ilginç olanı,maç sonu basın toplantısında 4 topunuz direkten döndü ne düşünüyorsunuz diye sormasıydı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tolqan

benim için bir pozisyonda 6 topun direkten dönmesiydi.daha ilginç olanı,maç sonu basın toplantısında 4 topunuz direkten döndü ne düşünüyorsunuz diye sormasıydı

• quote:

Orijinalden alıntı: twinse71

Kariyerin başında Enes Ünal için birçok dünya devinden teklif aldım. Barcelona Real Madrid PSG Milan .. Tekliflerden en düşüğü ise 10 mil. civarındaydı yanlış hatırlamıyorsam .

Aynı olay 14'de benim kariyerde vardı. Bütün devler peşinde koşturuyor.
  • Adam şutu çekti direğe çarptı dönen topa vurdu yine direğe çarptı. güzel ya maç motoru.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Pes 2013'de Normal Lig Yok mu ?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tolqan

benim için bir pozisyonda 6 topun direkten dönmesiydi.daha ilginç olanı,maç sonu basın toplantısında 4 topunuz direkten döndü ne düşünüyorsunuz diye sormasıydı

bu iyiymiş

14'de enes ünal'a baktım şimdi fiorentina red bull salzburg derken ardından napoliye gitmiş oysa ne devler istiyordu onu

• fm 2014 de porto kariyerimde ibrahim hacıosmanoğlu portoya başkan olmuştu lan.
    daha ne olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dgo_cr7

fm 2014 de porto kariyerimde ibrahim hacıosmanoğlu portoya başkan olmuştu lan.
    daha ne olsun.

13 mü 12'de mi tam hatırlamıyorum ama aziz yıldırım beşiktaş başkanı oluyordu daha ne olsun

edit: keşke caps alsaydım beee

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darius Widdershins -- 24 Kasım 2014; 15:09:14 >

• Kesinlikle bonservis konulu bende para yok 1m euro lu topcuya 15 in üstünde para istiyolar adı sanı duyulmamıs bile
  • Benim Fm15 oyunumda Caner Erkin Chelsea'ye transfer oldu hala orda ama satılık listesinde :)
  • bu
  • Tarık Çamdal'ı 1.7 milyona psg ye sattım 7.5 rating üstü oynadı sezon boyu.O sezon Uefa+lig+türkiye kupasını aldım.
  • Kalecim 7, yedek kalecim 2, üçüncü kalecim 3 ay sakatlandı. Oyun kaleye benim geçmemi bekliyor sanırsam (Ligde 2. hafta)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.