Şimdi Ara

Flyff Başlangıç Rehberi (113. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.468
Cevap
1
Favori
120.514
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 111112113114115
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu saç rengi değiştirme olayi falan saçma olmuş eskiden ucuzdu şimdi bayağı 1m falan olmuş ne iş ya
  • aibatt bütün itemler BjMusty verildi
  •  Flyff Başlangıç Rehberi

sizce bu nasıl düşer :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: asil94

nası oluyor o sen gidip penya sitesine verirsen id ve parolanı soyulabilir doğru oynarsan hile falan olmadan hiç bişey olmaz aibatt itemler hala duruyor bu arada

bilemiyorum okadarını ayrıca penya sitesine falanda vermedim Id şifremi
  • Arkadaşlar oyun için gpotato nasıl alınır bi anlatırmısınız
    (Oyunparasıyla)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kerow -- 26 Mart 2009; 15:48:51 >
  • çok riskli birinizin önce vermesi gerekki alabilesin tradele verilmio gp gönderilio onun için gpyle ne alcaksanız oyundan alın
  • Oyundaki yüksek lvl kişilerin sahtekarlik yapacagini zannetmiyorum bide nasıl gönderiliyo
  • 119 level türk var tanidigim ...Az önce 20 kisiyi dolandirdi .....
  • oyun içinde oyun parasiyla gpots su sekilde aliniyo ilk önce gpots satan birini buluyosunuz daha sonrasında ona ben su kadar gpots alicam diyosunuz örnegin ben cs pet alicam cs pet gpotta 2700 gpots ben bagiriyom gpots aliyom (10m per 100)diye biri bana yazdi ben satiyom ben diyorum cs pet istiyorum diye o cs peti alica cs den bana trade ediyo bende ona parayi koyuyom trade ekranina işlem tamamdir

ancak gpots satan önce parayi göreyim diye biliyo o zaman trade de parayi koyun adam görünce kapatin

adam derse önce para o zaman scamm deniyodur sakın vermeyin

119 lvl adam scamm yapiyorsa eger tüm itemlerini satmistir milleti dolandirip baska charina geciricektir scamm yapmak suc diil banlayamazlar anca fazla kisiye scamm yaparsa milleti rahatsiz etmekten GM ler süresiz ban verebiliyolar...
  • Direk gpotato gönderilmiyomu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kerow -- 27 Mart 2009; 22:44:18 >
  • aynen hussam ın dediği gibi yapın direk gp ye bılaşmayın scam yeme ihtimaliniz çok yüksek itemi aldırın cash shoptan sora onuda oyundan satın alın
  • Oyunun manuel patchi nasıl yapılır yardımcı olabilecek varmı ? Patcher hiç çekmiyor nerdeyse.
  • allahım ya...Hack yedim....LAnet olası adam benide hackledi mükemmel
  • FLYFF serverlarda lag mı var arkadaşlar ?_
  • private serverdan bahsediyosan hiç istemediğin ve hayatında görmediğin kadar var bitane vardı mükemmel bi serverdı kapandı sor 0 lagglı flyff ownage die belki açılmıştır gene bi bakın
  • yook ya dün serverda bayaagi bi lag vardi da 30 kere öldüm nerdeyse
  • flyffta genelde lagga hiç raslamadım ama bazen oluncada tam oluyo evde 2 bilgisayar varsa lagg yapabilir aynı porttan net kullanıosanız vede grafik ayarlarını 0 layın bg efect ti galiba itemlerin parlamasını kapat ve oyuna girerken tüm programları kapat rahat olursun(duble clint açıosan yapacak bişi yok sistemin iyi olması lzm)
  • Arkadaşlar shout u un bi kısa yolu vardı mavi bi kagida çeviriyodun shout yazısını o nasıl yapılıyodu
  • arklar ben mushpoei de lvl 105 aoe bp yim belki charimi saticam foto nsl konduunu bilsem koyucam ama koyamıorum haberler icin akillibidik_ocuc@hotmail.com la konusun +8 billst set stam +7iki tane gore +5 angel knuckle +5 ....
  • fiyat verseydin
  • 
Sayfa: önceki 111112113114115
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.