Şimdi Ara

Flyff Başlangıç Rehberi (111. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.468
Cevap
1
Favori
120.514
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 109110111112113
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: hussam34

double client diil isterseniz 5 tane acin acabildiginiz kadar acin hicbi sakincasi yoktur.

emin ol var forumu bi araştır istersen flyffın (isterseniz yapın kendiz kaşının GM de kaşısın )
  • lordfurkan ayrica o +20 ye kadar basma sadece elementte olacakmis. (güvenilir kaynaklardan aldigim bilgilere göre)
  • quote:

Orjinalden alıntı: Guardian41

lordfurkan ayrica o +20 ye kadar basma sadece elementte olacakmis. (güvenilir kaynaklardan aldigim bilgilere göre)

hmmm tmm işte taşlar yerine oturdu (+20 olsa ztn hack yapmış gibi canavar kesilir )
  • ben aciyorum 1 yıldır oyundada herkesi tanıyorum nerdeyse herkes 2 exe yi bosver 5 exe bile acanlar var sürekli 24 saat acik tutuyolar adamlar 24 saat shop/collector yapiyolar 2-3 charla ayrica 4 yıldır acanlarida biliyorum hic bu nedenden dolayı ban yiyen görmedim duymadım
  • quote:

Orjinalden alıntı: hussam34

ben aciyorum 1 yıldır oyundada herkesi tanıyorum nerdeyse herkes 2 exe yi bosver 5 exe bile acanlar var sürekli 24 saat acik tutuyolar adamlar 24 saat shop/collector yapiyolar 2-3 charla ayrica 4 yıldır acanlarida biliyorum hic bu nedenden dolayı ban yiyen görmedim duymadım

direk banlanmaz ztn forumdada bannable diolar banlananılabilir yani bnce riske atmayın kendinizi gıcıklık tutar size raskgelir siz banlanırsınız ama genede siz bilirsiniz bnden sölemesi
  • arkadaslar simdi farkettim cw Rm ne oluyor benim adam 64lwl (59 int -XXint) bide FS ne ya ???(yeni cıkmıs galiba)partner lazım Clowsda oynuyorum partner lazım!!!!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: omerocknuq

arkadaslar simdi farkettim cw Rm ne oluyor benim adam 64lwl (59 int -XXint) bide FS ne ya ???(yeni cıkmıs galiba)partner lazım Clowsda oynuyorum partner lazım!!!!!

full int fs oluyo işte full sporter galiba açılmı cw rm nin sta ya ihtiyacı var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LORDFURKAN -- 19 Şubat 2009; 17:36:09 >
  • DaRkShooter bende mia'dayım oyundaki nick ne?
  • byLer 2 exe aCıLıyo mu fLyff ta normaLde... ?
  • bilgisayarin kaldirirsa istedigin kadar EXE acabiliyosun

CW RM 8k + hp si olan heal rain gt max olan RM lere diyolar (diger önemli bufflari saymama gerek görmedim)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hussam34 -- 21 Şubat 2009; 13:33:39 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: meskanko12

byLer 2 exe aCıLıyo mu fLyff ta normaLde... ?

window modda açabiliyorsun 800/600 yaptinmi çokda güzel oynarsın
  • müjde tüm serverlar sistem yenileme yüzünden kapandı rollback olmicağını sölüolar ama olabilirde(olurssa gitti 1 lvl )yaklaşık 3 gün sürebileceğini sölüolar ardıdan %90 2x exp event yapicaklar yaşadık
  • Yaw lord karDes ne zmn acıLcak bu Yhaa 0ff sıkıLıomm fLyff Kascam :( qiRemiom ... :((
  • LORDFURKAN kardeş ben tekrar donuorm Fly a hangi serverdasınız bana söyleyi verin gayrı Yo-Yo yada Billposter düşünüyorum yorum yaparsan sevinirim (hangisi daha sağlam/ hangisi daha seri-hızlı/ daha iyi kasar vs. vs.)
  • 24 saatle 72 saat arası sürücek diyo bence o evlenme falan gelcek hadi bakalım inş. gelir Bi de sanal manite yaparız gerçeğinin yanına

• OH BE SONUNDA AÇILDI

• hea rollback ta yapmamışlar allah razı ossuuun
  • sanal manitanın da abisi olur mu
  • arkadaslar buna tıkladım yukarı cıktı ne yapcam!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omerocknuq -- 26 Şubat 2009; 8:24:16 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: omerocknuq

arkadaslar buna tıkladım yukarı cıktı ne yapcam!!

o scroll of apro +3 ten takıların upgradedinde item kırılmasın dieye kullanılır ,

BU ARADA 3 GÜN BOYUNCA 2X EXP EVENT VAR HIZIR GİBİ YETİŞTİ İMDADIMA

• 
Sayfa: önceki 109110111112113
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.