Şimdi Ara

Fluence ses sistemi yapıldı bilgi isteyenlere duyrulur

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
0
Favori
2.638
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar geçenlerde öneriler almıştım bu konuyla ilgili sonra aracımın satılma durumu oldu ama alacak arkadaşla pazarlık bozuldu velhasıl bende bu orjinal zayıf ses sistemine daha fazla tahammül edemedim gerçekten arabadan soğutuyor biraz ses açınca çünkü bas almak isterseniz eğer ses yükseltince cızırtılar başlıyordu bende bu işin erbabı bi arkadaşıma gittim ve pioneer 1000watt subwoofer ile stroker s4 amfi taktık araca anfiyi subwoofer'ın arka kısmına bağladık gerekli ayarlamalar yapıldı ve şimdi aracımda müzik dinlemek bi keyif oldu tesisatı yaparken kicker sordum başta ama arkadaşım kicker sert bas vurur pioneer'da bası hissedersin dedi ve kendisi gerçekten bu işi biliyor bende güvendim ve herşey takıldığında araçtaki ses eskisine göre inanılmaz oldu hem ses çıkışı çok arttı hem cızırtı kayboldu hemde süper bass var bas ayarını araç teyibinden en düşüğe getirincede tizde çok güzel ses alabiliyoruz gerçekten herkese öneririm çünkü fluence cidden ses sistemi konusunda orjinal hali berbat bi araç fiyata gelecek olursak kablo tesisatı falan kaliteli olarak takıldı toplam 500 liraya halloldu değermi derseniz kesinlikle değer

• Hocam bagaja o kutulardan mı yerleştirildi yani?
    (Kusura bakmayın ses sistemi konusunda cahilim o bas veren şeyin de ismini bilemedim kutu dedim)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ongun_44 kullanıcısına yanıt
    Kutu diyerek kastettiğiniz sanırım subwoofer evet ondan var orjinal kabinli arkasınada anfi taktık 530 litrelik bagajı olan fluence'da çok sırıtmadı sol köşeye koyduk duruyor bagajda kullanabilir alan hala çok fazla yani
  • rollnight R kullanıcısına yanıt
    arkadasin dogru soylemis Kicker larin bas tonlamasi cok serttir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Privelage aracım vardı. Arkayms ses sistemi vardı. Tatmin ediyordu.
    Ama düzgün yapılmış bir sistem güzel olmuştur tabi.
    Güle güle kullanın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hamdi0555 -- 15 Haziran 2014; 0:23:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rollnight

Kutu diyerek kastettiğiniz sanırım subwoofer evet ondan var orjinal kabinli arkasınada anfi taktık 530 litrelik bagajı olan fluence'da çok sırıtmadı sol köşeye koyduk duruyor bagajda kullanabilir alan hala çok fazla yani

Peki subwofer olmadan nasıl güçlendirebiliriz ses sistemini?

• Hayırlı olsun.

Bana göre subwoofer çok gereksiz. Bagajda çok yer kaplıyor. Bir yere gidince söküp eve taşımak gerekiyor. 4 kapı güzel hoparlör, arkalara da mid takılarak güzel ses alınabilir diye düşünüyorum. Subwoofer'dan gelen bass kadar iyi olamaz tabi.

Kickeer almadığınız iyi olmuş. Kickeer için sağlam araç gerekiyor yada yalıtım yapılması gerek yoksa bagajı ve plakayı her bas vuruşunda zangır zangır titretiyor, kickeer'ın bası serttir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi diosfer -- 15 Haziran 2014; 0:33:43 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • diosfer kullanıcısına yanıt
    Hocam, subwoffer kablosunu soketli yapıyorlar eğer istrerseniz çıkabiliyor.
    Bagaj lazım olunca güzel çözüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hamdi0555 -- 15 Haziran 2014; 0:31:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hamdi0555

Hocam, subwoffer kablosunu soketli yapıyorlar eğer istrerseniz çıkabiliyor.
    Bagaj lazım olunca güzel çözüm.

Biliyorum hocam.

Önemli kısım 10-15 kiloluk kabini taşımak.

• Valla benim araçtaki ses beni tatmin etmiyodu açıkcası mercedes'de bose var diğer aracımda ondan sonra oyuncak gibi geliyordu ha derseniz mercedesten sonra doğal diye geçen seneye kadar bindiğim 2004 megane 2 dynamique vardı full+full ondaki ses fluence'dekiden kat kat iyiydi fluence orjinal haliyle bu konuda başarısız bence valla çok fazlada yer tutmuyo yani tutuyor tabi ama şimdi fluence bagaj hacmi 530 litre ondan yani devede kulak kalıyor deyim yerindeyse sökmedende bagajı gayet kullanmak mümkün oda yetmezse arka koltular var abicim mid takımda iyi ama subwoofer'ın yeri, hazzı gerçekten ayrı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rollnight -- 15 Haziran 2014; 1:01:12 >
  • eger aracin kendi hoplarini anfiye baglamadiysaniz 4 kanalli anfi mantiksiz olmus cunku steore anfi 4ohmda 150 watt veriyorki buda subu 3te bir oraninda besliyor. mono anfi alsaydiniz subun hakkini verirdiniz.

• valla hocam dediğim gibi arkadaşım işin erbabı kendi aracında 40 milyarlık tesisat var yani o taktı ben bişey demedim ama sonuç çok güzel oldu bence
  • kicker bass almamakla hata etmişsiniz, bunu net bir şekilde söylüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: rollnight

valla hocam dediğim gibi arkadaşım işin erbabı kendi aracında 40 milyarlık tesisat var yani o taktı ben bişey demedim ama sonuç çok güzel oldu bence

40 milyarlik tesisat derken? Bir arabaya 40 milyarlik ne sigdirabilirsin ki?
    Saka bir yana cidden merak ettim kullandigi markalari ve ozelliklerini?

• gitarist1186 kullanıcısına yanıt
    adamın işi bu fuarlara katılıyor aracın sesi cam camekan indirecek türden
  • Fabrikasyon olarak en çok ses sistemi hoşuma giden araçlardan biri Fiat Linea.Honda bayisinde 2.el bölümünde uzun uzun incelemiştim.Gayet tiz ve net sesleri vardı,bass yönünden fakir fakat sesler oldukça kaliteli geliyordu.
  • hocam 2 takımda kaliteli mid takımı koyarsanız işte o zaman kulaklarınıza inanamazsınız.
  • valla hocam lineyı bilemiyorum öncelikle ama dediğiniz gibi mid takımda atsak dahada iyi olur ama böylede sonuç eskisine göre inanılmaz hatt ben mid atmadan bu hoparlörden bi hayır çıkmaz diyodum ama beni yanılttı
  • bende de subwoofer var hiç memnun değilim ses eşit dağılmıyor tavsiye etmiyorum, hoparlörleri değiştirmeyi düşünüyorum.
    zaten genelde bagaj kadar woofer koyuyolar arabaya, ses kalitesinin sadece basın çokluğuyla arttığını düşünüyor çoğu kişi. ben 50% de bile açamıyorum bassı fazla geliyor ve bulduğum en küçüğünü almama rağmen.(pioneer marka amfisi üstünde)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1 HiT u DowN -- 15 Haziran 2014; 4:17:03 >
  • 1 HiT u DowN 1 kullanıcısına yanıt
    valla kardeşim ben çok memnunum zaten araç hoparlörleri tiz verecek şekilde ayarladık bass az veriyor yani bass içinde subwoofer takıldı sizin subwoofer taktırmadaki amacınız neydi ben onu anlamadım zaten bass almak istemiyorsanız subwooferla ne işiniz var ha şimdiye kadar tesisattan sonra bir çok kişi bindi aracıma biride ben sevmedim demedi ve hepside sonucu inanılmaz buldu eski haline göre ha bagajdada öyle ahım şahım bi yer tutmadı belki 10 oldu söylediğim ama fluence'ın bagajı 530 litre ve bi subwoofer devede kulak kalıyor arabanın bagajı hala gayet boş
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.