Şimdi Ara

Fluence ses sistemi yapıldı bilgi isteyenlere duyrulur (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
2.644
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: rollnight

valla kardeşim ben çok memnunum zaten araç hoparlörleri tiz verecek şekilde ayarladık bass az veriyor yani bass içinde subwoofer takıldı sizin subwoofer taktırmadaki amacınız neydi ben onu anlamadım zaten bass almak istemiyorsanız subwooferla ne işiniz var ha şimdiye kadar tesisattan sonra bir çok kişi bindi aracıma biride ben sevmedim demedi ve hepside sonucu inanılmaz buldu eski haline göre ha bagajdada öyle ahım şahım bi yer tutmadı belki 10 oldu söylediğim ama fluence'ın bagajı 530 litre ve bi subwoofer devede kulak kalıyor arabanın bagajı hala gayet boş

hocam bas almak istemediğimi söylemedim tekrar okuyun lütfen, ses kalitesini bastan ibaret zannedenlere göndermeydi o, sizi kast etmedim, benim sub taktırmakta amacım normal hoparlörlerdeki bassı kısıp yüksek seste daha kaliteli ses almaktı, bass kaybı olmadan tabi. subwooferın sıkıntısı sesi eşit dağıtamaması. kesinlikle ucuz ve kolay bir yöntem ona lafım yok, ama cidden iyi bir şey istiyorsanız subla birlikte hoparlörlerin de değişmesi lazım.Anlatabilmişimdir umarım. Bir de zaten binenlere göre yorum yapıcaksak benim arabaya da herkes oha ses sistemi efsane falan diyor, ben kendim rahatsız oluyorum çoğu kişiye yeterli gelebilir.
    not: o son cümle size değildi bagaj kadar vs. çoğu arabada scirocco vs. dahil bagaj kadar woofer oluyor, çünkü bu kişiler basssın ortalığı inletmesini ses kalitesi sanıyor, onu anlatmaya çalıştım yanlış anlaşılmasın :)
    dediğim farkı anlamak için iyi bir ses sistemi olan arabaya binmek lazım, ki anında siz de farkı anlarsınız zaten bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1 HiT u DowN -- 15 Haziran 2014; 21:59:36 >

• zevk meselesi tabi, ama ben yolculuklarda şarkı sözlerinin yol sesiyle bütünleşmesini seviyorum, yani sesini fazla açmam, çok yüksek ve kaliteli ses yola olan dikkati dağıtır görüşündeyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Keyifli dinlemeler..

Fotoğraf da paylasirsaniz güzel olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayırlı uğurlu olsun.

Ben bu ses sistemi konusuna çok yabancıyım.Kimileri diyor ki amfi subwooferdan bile önemli,kimileri diyor ki subwoofer değil onun kabini önemli,kafam karıştı gitti.

Aracımda RDC 310 teyp ve 8 tane hoparlör var.Sanırım hoparlörlerimin gücü 50W tam emin olmamakla beraber.Sesi daha tok hale getirmek için ve hafiften bass almak amacım plakalığı titretecek kadar kesinlikle değil.Teybimi değiştirmeden,en ucuz yollu bunu nasıl halledebilirim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ali Dogukan

Hayırlı uğurlu olsun.

Ben bu ses sistemi konusuna çok yabancıyım.Kimileri diyor ki amfi subwooferdan bile önemli,kimileri diyor ki subwoofer değil onun kabini önemli,kafam karıştı gitti.

Aracımda RDC 310 teyp ve 8 tane hoparlör var.Sanırım hoparlörlerimin gücü 50W tam emin olmamakla beraber.Sesi daha tok hale getirmek için ve hafiften bass almak amacım plakalığı titretecek kadar kesinlikle değil.Teybimi değiştirmeden,en ucuz yollu bunu nasıl halledebilirim ?

amfi sub hepsi önemli tabi ki, biraz bas istiyorsanız woofer taktırabilirsiniz bende rcd510 var direk bağlıyorlar arkaya, üstünde amfisi olan küçük wooferları tercih edebilirsiniz, cidden kaliteli ses için komple ses sitemi lazım tabi.
  • bagajda kabin taşımak istemeyenler kapılara midleri dizip koltuk altına slim bas atabilirler.
  • 1 HiT u DowN 1 kullanıcısına yanıt
    valla hocam iyi bi ses sistemli f10 530 vardı, e350 vardı, şimdide e320 var bose sistemli yani bunlar gibi olmasını beklemek araca haksızlık olurdu zaten bu benim ikinci aracım ama orjinal fluence çok zayıf ses yönünden bende güçlendirdim sizin araçtaki woofer'ın küçük olmasıda etkili olmuş olabilirmi bunda yani bende her yerde eşit gerçekten fark varsada ben farkedemedim diğer insanlarda farkedemedi yani :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: rollnight

valla hocam iyi bi ses sistemli f10 530 vardı, e350 vardı, şimdide e320 var bose sistemli yani bunlar gibi olmasını beklemek araca haksızlık olurdu zaten bu benim ikinci aracım ama orjinal fluence çok zayıf ses yönünden bende güçlendirdim sizin araçtaki woofer'ın küçük olmasıda etkili olmuş olabilirmi bunda yani bende her yerde eşit gerçekten fark varsada ben farkedemedim diğer insanlarda farkedemedi yani :)

demek istediğim tam olarak o değil boyutla ilgisi yok yani neyse benim kulağım öyle algılıyor o zaman :)
  • 1 HiT u DowN 1 kullanıcısına yanıt
    yok hocam estağfurullah onu demek istemedim :) her neyse umarım sizde istekleriniz doğrultusunda bir sonuca ulaşırsınız
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.