Şimdi Ara

FLUENCE HAKKINDA FİKİRİNİZ?..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
957
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

30-35000 TL' ye kadar bütçemiz var. Dizel şart olmakla beraber vergisi, bakımı, yakıtı, ebatları, konforu bizi üzmeyecek bir araç bakıyoruz.

Bu kriterlerimize uygun olarak şuan Fluence 1.5 DCİ Business modeli aklımıza yattı. Sahibinden.com da çeşitler mevcut bütçemize göre ama malum ki boş paket araca ancak yetiyor bütçemiz.

Aynı kriterlerde önerilerinize açık olmakla beraber bahsetmiş olduğum model hakkındaki düşüncelerinizide paylaşırsanız sevinirim.

• 2011 Laguna 3 1.5dCi privilage paket

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Y.A.A.

2011 Laguna 3 1.5dCi privilage paket

Bahsettiğiniz model maalesef yok hocam 2008 den başlıyor ki Fluence kadar tutulmadığı için ileride satmasıda zor olur.
  • valla kardeş ekonomi yakıt masraf diyince aklıma linea geldi ama beğenir misin bilmem. 1.6 multijetlere baktım donanımlıları da belirttiğin fiyat dahilinde. ha ben olsam o fiyat aralığındaki focuslara bakardım ama hb ve benzinli olanlara :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mahmut-Keskin

quote:

Bahsettiğiniz model maalesef yok hocam 2008 den başlıyor ki Fluence kadar tutulmadığı için ileride satmasıda zor olur.

İki aracı da hem sürücü hem yolcu olarak test ettiö, halen ediyorum. Kuzende Flu bende 2.0dCi Lag var, kendi aracım diye demiyorum ama D sınıfı bir aracın Türkiye şartlarında bu kadar uygun olması veli nimet, ayrıca boş flu fiyatına dolu Lag alınabiliyorken fakat, 2.el kaygınız var ise Fluence daha iyi bir tercih olur, alırken filo çıkması olmamasına dikkat edin

• honda civic de alinir o paraya hocam

• Y.A.A. Y kullanıcısına yanıt
    Açıkcası bildiğim kadarıyla parçası pahalı Lagunanın yoksa araba güzel. Aydınlatma sistemi olsun yol tutuşu olsun iyi hoş ama model düşüyor ve km yükseliyor bizim bütçeye göre hadi bulduk diyelim 2 sene sonra satmaya kalksak zararımız çok olur düşüncesindeyim ama yinede d sınıfı olması sebebiyle söyleminizi dikkate alacağım. Fluence de direkt olarak sahibinden bakmaya çalışıyorum. Galerilerde filo araçları mevcut...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    HONDA CRV HAKKINDA BİLGİ
    12 yıl önce açıldı
    Aveo hakkında...
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: umm.7

honda civic de alinir o paraya hocam

Keşke yakıt derdimiz olmasaydı kesin düşünürdüm, o biçim 2011 model beyaz güvercinler var sitede...
  • quote:

Orijinalden alıntı: samiabi

valla kardeş ekonomi yakıt masraf diyince aklıma linea geldi ama beğenir misin bilmem. 1.6 multijetlere baktım donanımlıları da belirttiğin fiyat dahilinde. ha ben olsam o fiyat aralığındaki focuslara bakardım ama hb ve benzinli olanlara :)

Linea marka bakımından pek güvenilir gelmiyor bana hocam o yüzden tercihimizi Fluenceden yana kullandık yoksa 2012 20-30 binde 35000 TL' ye kadar canavar gibi Linealar var ama 1 model düşük olsun Reno olsun diyoruz :)
  • Mahmut-Keskin kullanıcısına yanıt
    lpg şuan dizelden daha avantajlı 2007 üstü lpgli civic bakabilirsiniz. herşeyiyle fluenceyi ezer geçer
  • quote:

Orijinalden alıntı: brkctnkya

lpg şuan dizelden daha avantajlı 2007 üstü lpgli civic bakabilirsiniz. herşeyiyle fluenceyi ezer geçer

Haklısın ama LPG hiç düşünmediğim seçenek. Sevemedim bir türlü..
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: brkctnkya

Haklısın ama LPG hiç düşünmediğim seçenek. Sevemedim bir türlü..

bende eskiden öyle bakardım benim için dizel bir numaraydı ama yakıt tasarrufu olsun yüksek km lerde sorunsuzluk olsun özellikle honda bu konuda çok iyi tavsiye ederim bi araştır bence
  • quote:

quote:

quote:

İki aracı da hem sürücü hem yolcu olarak test ettiö, halen ediyorum. Kuzende Flu bende 2.0dCi Lag var, kendi aracım diye demiyorum ama D sınıfı bir aracın Türkiye şartlarında bu kadar uygun olması veli nimet, ayrıca boş flu fiyatına dolu Lag alınabiliyorken fakat, 2.el kaygınız var ise Fluence daha iyi bir tercih olur, alırken filo çıkması olmamasına dikkat edin

şşş uyandırma milleti. 2 sene sonrada fluence satıp 55-60 liraya polo clio felan alırlar.. ne güzel ucuz alıp arabaya biniyosun..

• brkctnkya kullanıcısına yanıt
    Peki hocam bu söylemine karşı sabah ilk işim Honda bakıcam. Hayat onda mı görelim :)

• Fluence pek fazla opsiyonel bi araba değil başka bi arabaya yönelirseniz daha iyi olur ford focus titanyum a bakın
  • Fluence business yerine bir model yılı daha geri gelin extreme alın, fulence oldukça tatminkar bir araç bende fluence kullanıcısıyım, focus titanyum fulence den çok çok daha iyidir tek dezavantajı flu ya göre oldukça sert, konforsuz ve gürültülü olduğunu söyleyebilirim.
  • parker48 kullanıcısına yanıt
    Fordların km' leri çok yüksek geliyor hocam 100.000' den aşağı Fluence var ama model olarak ve km olarak Ford uymuyor bize.

Bu arada Fluence ile ilgili düşünceleriniz ne yönde. Konforu vs. iyimidir 1 kere kullanmıştım ama tadını alamadığım için fikir yürütemiyorum sadece direksiyon sertliğini çok beğenmiştim. Birde Extreme paketde sadece sis farı mı var yoksa başka donanımda ek midir?..
  • quote:

quote:

quote:

Filo çıkması olsa ne olacak?

Tüm bakımları yetkili serviste zamanında yapılmış olacak,
    Aracın en ufak hasarları bile kayıt altında olacak,
    KM orjinal olacak (tüm kayıtları düzenli tutulduğundan)

Bu zamanda ikinci elde bunları garantileyen başka bir sistem var mı?

• Mahmut-Keskin kullanıcısına yanıt
    Ben fluence den kat be kat kaliteli olmasına rağmen Focus 3 yerine Fluence Touch tercih ettim, Focus 2 kullanmış bir vatandaş olarak ise asla Fluence yerine Focus 2 tercih etmem çünkü lastik sesi ben mahvetmişti (makyajlı titanium focus tdci HB idi bu arada araç focus 2.5 derler)
    Neden fluence, kabin yapısı oldukça ferah, dci motor ekonomik, lastik sesi ve rüzgar sesi açısından ben memnunum fakat bunun aksine memnun olmayan kullanıcılarda mevcut, genel kanı sessiz olduğudur, bagaj oldukça geniş. Focus 3 ü elemem bu kabin yapısıdır C sınıfı sedana yakışmayan küçük kabin yapısından. Diğer türlü focus 3 her türlü üstündür, focus 2 ise çok sesli olduğu için benim tarzıma gelmez.
    Fluence malum forumun fransız tenekesi tabir ettiği filocu bir araçtır yani = çöp tür, bu aracın en çok rahatsız edici yanı bozuk yolda linea dan bile kötü olan kokpit tıkırtılarıdır, ayrıca yerden yüksek yumuşak süspansiyon üzerine birde elektrikli hissiz direksiyon gelince, herkesin dert yandığı yol tutuşu şöyle yol tutuşu böyle gibi haklı eleştiriler gelmekte, onun haricinde her yola gelen nazik olmayan bir araç. Beklentiniz yüksek olmasın.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.