Şimdi Ara

Fluence can sıkıcı sorunlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.695
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herkese iyi akşamlar uzun bir aradan sonra tekrar foruma geri döndüm.Konumun amacı kesinlikle tartışma yaratmak değil bilgi vermektir,çünkü şahsımca olan bu "kalitesizlikler" araçtan bizi soğutmaya başladı bir parça.Aracımız 2010 model 1.5 dci privilege fluence.Aracımızı sıfır olarak 2010 martında aldık.İlk aldığımız zamanlarda 2 defa hem direksiyon hem vites topuzunun soyulmasından dolayı iki defa değişim yapıldı daha 6 ayı bile dolmamışken.Daha sonra arka ve ön kapıların arasındaki parlak film tabaka soyuldu yine 2 defa.Daha sonra aralıklı ve farklı zamanlarda otomotik kilit sisteminin devreye girmemesi,elle kapatmak zorunda kalma gibi şeyler yaşandı.Son iki haftadır da birer hafta arayla sol ön ve sağ ön cam araçtan inerken kapanmadı ve sanayiye gitti iki defa.Araştırdığıma göre bu sıkça da rastlanan bir şeymiş.Başına gelenler ve görüş bildirmek isteyenlerden yorumlarını bekliyorum

Edit:yazmayı unutmuşum krem deriler zamanla ileri derecede siyahlaşma yapıyor.aracın kmsi de henüz 42.000

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ucamayankarga -- 5 Ocak 2015; 23:06:03 >

• Satın kurtulun hocam.
  • Aynen satın kurtulun

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Satın kurtulun mide bulantısı artik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaw satın kurtulun diyorsunuz da alacak adama ne olacak sanki ucuza mi satacak yada böyle satanların kaçı dürüstçe satıyor acaba

• Üç yıl 40bin km dinamik Edc kullanıyorum hiç bir sıkıntı yok
    Herkese tavsiye ederim

• Araç dan anlayan da anlamayanda ikinci el araç alırken Kilometre tespitinde ilk olarak direksiyon simidi ve vites topuzuna bakıyor. Aklımızda bulunsun fluence alacak olursak bu parçalardaki yıpranmayı göz önünde bulundurmayıp, standart olarak değerlendirelim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • senin kide dertmi millet elinde dsg şanzımanla servis önünde sıra bekliyor.En azından yolda bırakmıyor varsın soyulsun direksion
  • Burada satın kurtulun diyenler bir başka başlıkta "yaa bu ikinci ele de hiç güven yok abi ya herkes üçkağıtçı " derler.

Sat kurtul!!

Alan ne yapsın?

Belki adam yıllarca para biriktirip, ailece heyecanla bir araç sahibi oldu.

Günah değil mi?

Sorsan herkes müslüman.

Ama herkesin kafasında ayrı dümen.

Boşuna her türlü belaya bu ülkeye vermiyor allah.

• Direksiyonu reno garanti sonrasi bile olsa degistiriyor benimkisini garantim bittigi halde bir ucretsiz degistirdi, dis kaplama cok onemli degil degistirmesi basit maliyeti dusuk, cam motorlarida genelde her aracta olabilen bir ariza, merkezi kilitlemede hatasida cogu zaman zayif akuden kaynaklaniyor. Bahsettiklerinizde hayati bir ariza gormedim. Onemli olan ureticinin muamelesi ki reno bu konuda cogu markadan daha iyi. X marka aldiginizda bu tip sorunlar olmayacagini kimse garanti edemez. Ha olmasa elbet daha iyi ama cok kafaniza takmayin derim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ucamayankarga kullanıcısına yanıt
    Reno işte ne olacak, hala torostan hallice araçlar üretiyor.

• 2010 1.5 dynamique fluence i 4 yıl kullandık şimdi abim sivasta kullanıyor gram sorunu olmadı bizim aracın direksiyon,vites topuzu soyulması haricinde.Geçmiş olsun can sıkıcı bir durum.
  • soyulma olayı reno larda var, 2 seferde de değiştirmediler daha da
  • Açıkçası sorunlarınız büyük değil, ufak tefek müdahalelerle çözülebilecek mevzular. Bunun için araç satmaya değmez. Hele bu dönemde araç fiyatları falan ortadayken.
  • Servis nasıl karşılıyor bu sorunlarınız?Çözüm üretiyor mu?
  • one man one engine kullanıcısına yanıt
    direksiyon,vites topuzu ve kapı aralarındaki film olaylarında servise götürdük garanti kapsamındaydı hepsi halledildi.garanti bittikten sonra sanayiye gittik hep
  • Derdin tasan soyulma olsun eski aracim meganda degistiriyorlardi bunlar ufak sorun. O km aldigim ford aracim beni yolda birakti sen olsan benim yerim de kafayi yerdin herhalde.

• Aynı model bizde de var. Direksiyon hafif başlamış soyulmaya. Vites ve el freni değişti bişey yok şu an.
    4 yıl aradan sonra bu aracı aldık biz de satalım hemen.
  • Değişsede yine soyuluyor, aynı sorunları bizde yaşadık, aracın her yerinden kalitesizlik akıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Live yourlife -- 6 Ocak 2015; 15:18:10 >
  • Deri deki siyahlaşma kullanım ve temizlik alışkanlığı ile alakalı bir durum.

Mesela aynı dönemde alınan iki deri koltuklu aracı yan yana koyalım.

Biri 40.000 kmde siyahtır biri 100.000 km de bembeyazdır.

Deri de sararma ya da çok büyük sarkma yoksa kullanıcı ile alakalıdır.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.