Şimdi Ara

Fluence Bose ses sistemi yetersizliği (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
10.730
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şimdi kontrol ettim ve herhangi bir yerinde yazmıyor Bose yazısı. sanırım dediğiniz gibi opsiyonel bir paket BOSE. ben jbl i takınca daha güzel olacak o zaman. diğerinide sökünce hangi marka olduğunu burada paylaşacağım. gerekirse nasıl sökülüp takıldığına dair paylaşımlar da yapacağım. fluence için kapı hoparlör değişim videosu yok sanırım. usta nasıl işlem yapıyor paylaşırsam diğer arkadaşlar içinde bilgi kaynağı olmuş olur.
  • Bose logosu yoksa zaten bose yoktur standart ses sistemidir oda kotu zaten siz bu isten iyi anlayan birine gidin kaliteli muzik dinleyebileceginiz bir ses sistemi yaptirin. Kitapcikta okudugunuz bose opsiyon olarak alindiginan bose dir. Kitapcikta yaziyo olmasi aracta oldugu anlamina gelmiyor. Kitapciklar tum model ve donanimlar icin ortak basiliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

aracın müzik sistemini açarken ekranda aşağıdaki gibi Sound by BOSE logosu çıkıyor mu ? Youtube ta denk geldiğim bir fluence videosunda ses sistemi şağıdaki gibi açılıyor. Linkteki videonun 50 - 55sn aralığında görebilirsiniz.

Fluence Bose ses sistemi yetersizliği

Orijinalden alıntı: Mr.Yellow

merhaba,

aracın müzik sistemini açarken ekranda aşağıdaki gibi Sound by BOSE logosu çıkıyor mu ? Youtube ta denk geldiğim bir fluence videosunda ses sistemi şağıdaki gibi açılıyor. Linkteki videonun 50 - 55sn aralığında görebilirsiniz.

böyle logo gelmiyor bose ile ilgili fakat fluence de istediğin fotoğrafı yada logoyu koyabiliyorsun. sanırım bose sistem opsiyonel ve bende ki sistemde bose hoparlör yok.

• Türkiye'de satılan Fluence'lerin hiçbirinde Bose ses sistemi yok.
    Tam aksine çin malı cep radyolarından hallice bir teyp ve kalitesiz hoparlörlere bir de kapı yalıtımı zayıflığı eklenince ortaya çıkan sonuç tam bir fiyaskodan öte gidemiyor.
    Ses seviyesini biraz yükseltmeye kalkınca BOMÇİK BOMÇİK ZART ZURT TART TURT PATIR KÜTÜR HALDIR HULDUR gibi sesler eşliğinde kapı trimlerinin ahenk ile dansını izleyebilirsiniz.

3D arkayms ses sitemi var aracinizda ve 13 Cm hoparlor ile yetmiyor ses seviyesi..

Bunun disinda kapi araligi cok ince oldugu icin sesi dagitmiyor tam anlamiyla...Megane ve Fluence'de ses sistemi yapmak oldukca zor kapi araligindan oturu...Ses sistemi icin Anfi,Basswofer ve 17 cm'lik hoparlorler sart..17 Cm hoparloru kapiya sigdirmak icinde kesme bicme islemi yapiliyor...

Bose ses sitemini gercek anlamda dinlemek icin Mazda 3'de test etmeniz yeterli..

Orijinalden alıntı: mustafapusti

Müzikleri Spotify ile en yüksek kalitede indiriyorum 320 kpbs yani. o halde patlak bass veriyormuş gibi ses geliyor seviye 20 den sonra.son seviye ise 32

sıfırmı aldınız aracı ? satan adam bose ses sistemini sökmüş olabilir. benim kisi ne bose nede harman kordon 2005 yılındaki ses sitemini göreceksiniz müthiş birşey. bmw business diye geçiyor kendi üretimi.
  • bose kalitelidir normalde benim denediğim hangi araçlardı hatırlamıyorum ama insignia yada latitude olması lazım ve 1 araçta daha vardı markasını unuttum orjinal bose sistem vardı ve hoparlorlerın ustunde en dış plastık kapagında bose logosu vardı ve ses kalıtelıydı
    Adam hoparlörleri sökse eline bişey geçmez,komple teybi söküp alması lazım.Hoparlör de iş bitmiyor,hp nin laptop modellerinde beats audio paneli var.Panel üzerinden aktif ettiğinizde ses muazzam değişiyor.Bilgisayarın ses kartında beats tescilli chipset vardı.Araba da standart teyp içerisinde üretici firmanın özel ses amplifikatörü vardır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flyer_mig -- 8 Ağustos 2016; 2:11:20 >

• Röno bu normal.

Orijinalden alıntı: Gs_KuRTuLuS

Sizin soru ile direkt alakalı olmayabilir ama Dinlediğiniz müzikleri (cd-mp3 vb.) internetten indirirken 320 kpbs kalitesinde indirirseniz bariz ses farkını fark edebilirsiniz.

Hocam çok saol konuyu okurken yorumunu gördüm 320kbps indirdim muzikleri eskiden 120kbps iniyormus fark bariz ortada :) Tşk

• Kitapcik ortak basılmış ama sizdekinde bose yok... Yurtdışı satışlardaki araçlarda vardır. Benim araçta 38 jbl. Jbl anfi sony ve alpine hoparlör var bos e mose hikaye... 1000 lir ver kafani dinle...

• Kendi hoparlör grubu ile berbat ses veriyor. Şuan 13cm önde hoparlör var. Arka bölümü sökmediğim için kaç cm olduğunu bilmiyorum. Fakat bose ses sistemi olan fluence videosu izledim arka koltuk başlığının arka bagaj üstü kısmında bose yazan geniş hoparlör grubuda mevcut. İleri dönük aklımdan çok büyük olmayacak şekilde ve orjinalliğini yok etmeyecek bir sistem yapmayı düşünebilirim. Ve ek olarak arka hoparlör ebatı da fluencede 13cm midir. Girişmişken arkanında hoparlörünü değiştireyim diyorum. İleride amfiye bağlarım.

MacBook Pro 16" M1 Max 1TB | Gaming PC | AMD Ryzen 9 5900X | MSI Gaming X Trio 3090ti | Asus X570-E Gaming | G.Skill 32GB (2x16GB) 4400Mhz | M.2: (RAID0)2xSamsung 1tb 980 Pro | ASUS ROG STRIX Helios | Asus ROG Strix XG32VC 31.5" 170Hz 1ms | Asus ROG Chakram | Asus ROG Strix Scope TKL | Asus ROG Theta USB-C 7.1 | Elgato HD60X | Elgato 4K60 Pro Mk2 | Elgato HD60 Pro | Cambridge Audio DAC Magic Plus | IK Multimedia Axe I/O | AudioEngine A5+ Aktif Hoparlör
  • Opel'deki Reno'daki Bose sistemden ne bekliyorsunuz ki standartın 1 tık üstü olur ancak..

Audi -bmw lerdeki Bang & Olufsen
    Merso'da burmester-harman kordon

Bu işin hakiki sistemleri..

Bose'un kendi üretim merkezi vardır. Bir de ucuz mallarını ürettirdikleri Çin'liler, Uzakdoğulular vardır. Bütün markalarda durum budur. Otomobil firması Bose'dan sistem istediğinde it ite, it kuyruğuna oluyor.

Firma Bose'a geliyor. Bose araca, akustiğe uyacak en ucuz alternatifi hazırlıyor, uzakdoğuya ürettiriyor. Sonuçta elinizde üzerinde Bose yazan, hafif, kağıt ve plastik bir hoparlör oluyor. Tabii ki orjinalinden iyidir. Ancak o paraya kurulabilecek sistem düşünüldüğünde yazıktır. Yani, Bose'larınız Bose değildir. Çoğu JBL'in JBL olmadığı, çoğu Pioneer'in Pioneer olmadığı gibi...

Bu tarz üzerinde marka olan sistemlerde hep aynı şey geçerlidir: O paraya çok daha iyisi kurulur. BMW, Audi, Merco, RangeRover falan için de geçerlidir bu durum.

13cm komponent hoparlör takımı bakıyorsanız, Focal ile Helix bakın. Hertz'in üst serileri de olur. Ancak 13cm'de bulmak zor olabilir. Mesela:
    https://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-oto-ses-sistemleri-hoparlor-focal-kalitesi-293786540/detay

Bu, bu kadar para etmez. 250'ye zorlanıp alınabilir. 150-200TL'ye alınacak bir amfi ile harika çalar. Amfide boş kalan iki kanal ile bir küçük bas veya arka hoparlörler beslenebilir.

Amfisiz sürecekseniz, güçsüz komponent takımı bakın. Ancak 13cm'de performans beklemeyin.

• Bendede fluence var ve kullanım kılavuzunda bendede bose yazıyor ama değil

Edit: Renault olarak tabi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atomcu -- 8 Ağustos 2016; 9:45:32 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Ekonomik ve dayanklı sorunsuz motor, şanzıman. (yazıyla nokta)

daha iyisi için amfi ve subwoofer şart. Bagajda yer etsin istemiyorsanız koltuk altı tiplere de bakabilirsiniz ancak maliyetli işlemlerdir.

kitapçıkta yazan bose üstünde bir kaç tane model adı da yazıyor. Neden onları okuyup bu arabanın teybi bu demiyoruz ? çünkü BOSE olması işimize geliyor. Adamlar tasarruf için tüm araçlara aynı kitapçıktan koymuşlar. Senin teyp hangisi ise onun sayfalarını okuyacaksınız
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.