Şimdi Ara

Flörtüm başkalarıyla konuşuyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.162
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar çok uzatmadan konuya gireyim. Çok iyi anlaştığım, sürekli görüştüğüm, görüşmelerimizde temas ettiğim flörtüm bugün başka erkeklerle de konuştuğunu kendisine en uygun olanı seçeceğini beni bir süre daha tanıması gerektiğini söyledi. Yerimin özel olduğunu söylüyor ama biz görüşmüyorken kimle ne yapıyor bilmiyorum ve bu durum çok canımı sıkıyor. Bu kızı çok seviyorum ve birlikte olmak istiyorum. Sizce bu durumdan dolayı kızdan ayrılmalı mıyım yoksa görüşmeye devam etmeli miyim?

• Dostum suanki dunya duzeni nedeniyle kizlar poligamiye gecti

Ya bunu kabul ediyorsun ve boynuzlarin kasinmaya basliyor yavas yavas cikiyor sakaklardan yada bizim gibi yalniz kurt oluyorsun yalnizliktan acidan geberiyorsun 3. Bi secenek yok babbbaaaaaaağ

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardesim sana bi abi tavsiyesi, o kızın seni seçmesini sağlamak için elinden geleni yap. Hediye, lüks mekanlar vs. hiçbişeyini eksik etme.

Seni seçtiği zamanda 2-3 gün zevkini al. Sonra hadi görüşürüz başka birilerini tanıyacağım ama yerin bende ayrı de.

• Dean_Winchester kullanıcısına yanıt

Saçmalamayın gereksiz intikama gerek yok. Hediye lüks mekan vs yatırımdır. Üstelk bunları yapmasına rağmen başkası seçilirse intihara kadar gider bu iş.

Kesinlikle katılıyorum

Böyle kadınlar iyi davranılmayı haketmiyor

• mrslimshady_reloaded kullanıcısına yanıt
    O kadar para yedirebilecek olsa kiz coktan bunu secmisti hocam

Sizden böyle tecrubesiz bir yorum beklemezdim

• hamza5806 kullanıcısına yanıt

para yediremese de elinden gelenin en iyisni yapsın kızın seçmesi için.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    kızla yaşadığım ilişki de
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Haa oldu aynı anda 10 kisiyle konusan instada her fotoda 450 like alan kızla yurur bu isler çoğ eyi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • kız açık sözlüymüş ama bu bir erdem değil görgüsüzlük. en uygun olanı seçmek nedir esra erolda sanıyor kendini. konuşmayı kesmeni tavsiye ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

sen ne anlatıyon be abla

• < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Kız beni uzun süreli düşünme demiş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 10 gün tatile gidiyoruz birlikte 3 gün sonra. Herhangi bir yatırım yapmayı düşünmüyorum beni seçenek olarak gören bir kıza. Çok hoşlanıyorum ama duygularımı bastırmayı öğrenmem gerekiyor sanırım. Bu arada ben sadece onunla konuşuyorum ve kendimi enayi gibi hissetmeye başladım.

• Başka karılarla da konuş. Sana verdiği değeri sen de ona ver. Bas geç. Uzun ilişki bile olsa ciddi olmana gerek yok, aynı değeri ver. Bir kızın illaki bir şeyi olmak zorunda değilsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Falsoluserttop -- 2 Temmuz 2023; 22:32:50 >
  • Hatırla kimsenin ayıbının üstü örtülmez

Bugüne kadar sorumluluğundan kaçıp alttan aldığın her şey bir gün gelir seni altından alamaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ulpro -- 2 Temmuz 2023; 22:51:20 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Sana seçeneklerinle başarılar umarım uygun olanı işaretlersin de yol ver hocam kimseye seçenek olma bi duruşun olsun kızın hayatında bunu kabul edip ezik bi karakter olarak kalmaktansa arkanı dönmeden git daha iyi olur karakterin için

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

O kadar yatırımdan sonra bırakıp gitmek zor olmaz mı hocam? Psikolojik olarak bunu kaldırabilir miyim bilmiyorum, çok hoşlanıyorum çünkü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi letgome -- 13 Mayıs 2024; 13:9:34 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.