Şimdi Ara

FLO Ayakkabıda %50'ye Varan İndirim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
3.683
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.flo.com.tr/indirim.aspx?lang=tr-TR&page=1

Bakmanızda fayda var arkadaşlar, çok büyük indirim yok ama fiyatlar biraz aşağı çekilmiş.

• Arkadaşlar flo ya hiç yanaşmayın ne kalite ne müşteri memnuniyeti var
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadirmycry

Arkadaşlar flo ya hiç yanaşmayın ne kalite ne müşteri memnuniyeti var

Aynen FLO dan uzak durun... benim param yandı sizin yanmasın.
  • Ben de internetten almıştım pişman oldum, aldıklarımın hepsi çin malı dandirik ürünler çıktı..
  • Vıcık vıcık plastik kokan magazalarına bile girmem o ne ya magazaya girmek bile saglıga zararlı:)Yıkmışlar çin mallarını içeri
  • Ben de ayakkabı da genellikle marka ürünleri tercih ederim. Ankara'da Togo'nun müşterisiyim. İzmir caddesinde açılan Flo mağazasını dolaşırken 100 liraya hakiki kösele ve hakiki deri bir ayakkabı aldım. Şu ana kadar aldıklarımın içinden en kaliteli ayakkabılardan biri çıktı. Aynı ürün diğer markalarda, mesela hemen karşısındaki ethicet'te, derimod'da, ayakkabıdünyasında 200 küsür liraydı. Ben mi şanslıydım, bilmiyorum ama çok memnunum markadan.
  • uzak durun 2 ayda acıldı aldığım botlar kullanıcı hatası die cakallık yapıp hataları nı kabul etmediler inat ettim hakem heyeti ile aldım paramı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    boyner yüzde 20 indirim
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • flonun neredeyse tüm büyük avmlerde magazası var.. ayakkabı ihtiyacımız oldugunda ugrarım.. gördüğüm kadarıyla sadece kendi markaları değil bir çok dünya markasınıda satıyorlar.. ayagımdaki ayakkabıyıda geçen sene oradan almıştım.. bugune kadar giydigim en rahat kaliteli ayakkabılardan biri çıktı ayrıca çokta para vermedim.. bence ön yargıyı bırakıp yaşadıgınız sorunu bizimle paylaşırsanız daha çok yardımcı olursunuz..

bir tek geçen sene bir kampanyaları vardı.. iyi kötü bir yüzük hediye ediyorlardı.. istenilen tutarı harcamamıza rağmen kasada şu sayılmıyor bu sayılmıyor deyip yüzüğü vermemişlerdi..
  • bende kinetix in ayakkabısını aldım flo dan. ne işse açıldı yanları hemen. Faturasınıda bulamıyorum ki götüreyim geri . kredi kartı slip le olmas demi ? :(
  • kazık ve dandik prc malları satıyorlar
  • Ben Flonun ayakkabılarını beğeniyorum. En son ayakkabımı da flodan aldım, memnunum. Ayrıca beğendiğiniz ayakkabının istediğiniz rengi ya da numarası yoksa diğer şubelerinde varsa getirtebiliyorlar.. Fiyatları da uygun.
  • Nikede indirim olduğu zamanlar almıştık bir adet siyah, spor ayakkabı 60 küsürdü sanırım bu fiyata nike'ımız oldu kaç yerde bulunabilir bu fiyata, dünya markalarını tercih edin arkadaşlar indirimi gördünüz mü bilinen markalarda cup diye atlayın yoksa kısa zamanda güzeller gidebilir 2.alacağımız nike o şekilde yattı.
  • pek sıcak bır şey göremedım
  • %50'ye Varan İndirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yenerbalcı -- 17 Ocak 2012; 11:48:54 >
  • şimdiye kadar flo'dan 3 tane klasik 1 tane spor ayakkabı aldım. sadece 1 tanesi 4-5 ay sonra kenarları açıldı. diğerlerinden memnunum. özellikle bir tanesinden çok memnunum çok rahat bir ayakkabı
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadirmycry

Arkadaşlar flo ya hiç yanaşmayın ne kalite ne müşteri memnuniyeti var

+1000 kesinlikle uzak durun. Ne musteri memnuniyeti nede garanti kesinlikle 5 para etmez. Illa magazadan aliyim diyorsaniz deichmann dan almayi deneyin fiyatlari daha uygun.
  • Bende geçen gün Capitol'deki magazasına uğradım ayakkabıya etiket yapıştırmışlar %50 diye ayakkabı 130 tl den 119tl ye düşürmüşler dedim bu nasıl %50 indirim efendim %50 ye varan indirim dedi bakın burda büyük reklam var dedi %50 nin sıfırının ortasına yazmışlar varan diye gözükmüyor tabi baktım kayda değer bişey yok yeni sezon 100 tl den aşşaya yok sırf ayakkabı için gittim gittiğime pişman oldum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sanli90

Bende geçen gün Capitol'deki magazasına uğradım ayakkabıya etiket yapıştırmışlar %50 diye ayakkabı 130 tl den 119tl ye düşürmüşler dedim bu nasıl %50 indirim efendim %50 ye varan indirim dedi bakın burda büyük reklam var dedi %50 nin sıfırının ortasına yazmışlar varan diye gözükmüyor tabi baktım kayda değer bişey yok yeni sezon 100 tl den aşşaya yok sırf ayakkabı için gittim gittiğime pişman oldum.

+1

quote:

%50 nin sıfırının ortasına yazmışlar

1,5 yıl oluyor hala aynısını yapıyorlarsa yuh diyorum

Koton ve flo dan asla alış veriş yapma 2. bir şansı verme

Ankarada oturuyorsan mine togo ve beğendik dolunay günlerinde ayakkabı reyonuna bakın derim çok kaliteli ayakkabılar bulunuyor üstelik ucuz

örneğin gerçek indirimle orjinal 110 - 120 tl dexter alırsın gitmeden önce telefon et sor
    http://www.minemagazalari.com.tr

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yenerbalcı -- 17 Ocak 2012; 16:53:08 >

• en iyi pabbuc

hızlı kargo, doğru ürün.

2 tane ayakkabı aldım, 4 tane de arkadaşlara aldırdım. hiç sorun yok.
  • Ben dockers bot aldım
    http://www.flo.com.tr/erkek-bot-modelleri-211402-M-5005-KAHVE-Erkek-Bot.html?mrk=1416

çok beğendim, indirimle yarı fiyatına aldım 2 sene dayanıyor daha ne isterim, bir bota 500 tl verip 4 sene giymekten iyidir.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.