Şimdi Ara

Flight Simulator X Istanbul Ils ile İniş

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30
Cevap
0
Favori
8.256
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İşte sonunda Hükmün makineye verdiği control gücü .......
    Görev Tamam ....

• helal
  • Saol
  • Sondaki otopilotu kapatman nedir anlayamadım? CATIII gibi yaklaşma yapmışsın son 60-70 feette kapıyorsun. Istanbulda CATII ILS vardır. 400 feette otodan çıkıp inmen lazım.
    Ayrıca THYVA'da da vermiştin sanırım. Daha çok çalışman lazım. Baya eksiğin var
  • bu oyun ne kadar karışık.oynamak için gercek pilot olmak lazım.aslında bu oyunu pilotluk sınavı yapabilirler
  • quote:

Orjinalden alıntı: zathura93

bu oyun ne kadar karışık.oynamak için gercek pilot olmak lazım.aslında bu oyunu pilotluk sınavı yapabilirler

abartmayın kardeş yaa tabiki çok çalışmak gerekiyor ama inanın o kadarda zor değil ihtiyacınız olan şey sadece çok çalışmak, uçmayı sevmek, bir pc, birde joystick o kadar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    FLİGHT SİMULATOR X DÜMEN SORUNU
    10 yıl önce açıldı
    FSX Pist için course bulma
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar birkaç soru sorayım ben arada..
    o kamera ile yakınlaştırma uzaklaştırma işini nasıl yapıyoruz?
    Youtube da izliyoruz sürüyle kamera çekimleri var ayrı bir programmıdır acaba o?

Kanat freni ayrıca nasıl yapıyorduk?
    Bir de video sırasında habire dıt dıt dıt dıııt ses geliyor,
    Genelde bir de tam iniş sırasında farklı bir ses daha gelir...
    bu gelen sesler neyi temsil ediyor?

Ahh şu konuşma işini halletsem sanal pilotluk işine girişecem ama örenemiyoruz bir türlü
    vuruyorum kafayı duvarlara yine de olmuyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi badtrip -- 15 Ağustos 2007; 14:41:01 >

• Buyur imzamdaki siteye gel kardeş.ORada herşeyi istediğin gibi öğrenirsin
  • Dostum siteye baktım ancak orada farklı farklı konularda yazılar var.
    Cevaplarını alamadığım bazı sorularım da kaldı!

Mesele uçuş sırasında gelen sesler, havadayken frenleme gibi...

ARTI
    En önemlisi bence FSX oynarken durup dururken oyundan birden masaüstüne düşüyorum..
    Oyun o an iptal oluyor, sorun nerde acaba? (şu an partch i çekiyorum)
    Yazan olursa sevinirim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi badtrip -- 15 Ağustos 2007; 15:47:43 >
  • oyunun korsan ise olur oyunu atkifleştirmen gerekiyor
  • önce oyuna bir crack at derim
    ikincisi oyunun içindeki biplemeler ils frekansını yakadığı anlatır.
    bir diğeri ise başata flap için yüksek süratte gittiğimin gösteriyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: cidik

quote:

Orjinalden alıntı: zathura93

bu oyun ne kadar karışık.oynamak için gercek pilot olmak lazım.aslında bu oyunu pilotluk sınavı yapabilirler

abartmayın kardeş yaa tabiki çok çalışmak gerekiyor ama inanın o kadarda zor değil ihtiyacınız olan şey sadece çok çalışmak, uçmayı sevmek, bir pc, birde joystick o kadar.

joystick şart mı ? :( yoksa kolaylık olsun diyemi söylediniz?
  • sart degil tabii, gercegini de klavyedeki ok tuslariyla kullaniyolar nasil olsa......
  • eğer yeni başlayacaksan joystick almanda yarar var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _ozka06_ -- 16 Ağustos 2007; 1:13:12 >
  • ya arkadaşlar şu kokpitte kamera efektleri nasıl yapılıyor yakınlaşma uzaklaşma falan bunlar fs 2004 te yok mudur acaba
  • Bu sadece fsx devar
  • Yaw bu oyunu ne cd cilerde bulabiliom ne bi yerde nette kotalı indiremiom sinir oldum oynıyamıorum die:S:S
  • Dostum helala güzel iniş olmuş. Ya ben bir türlü frekansı ayarlayarak uçağı hizalama yapamadım. Nedendir anlamadım.
    Ankara dan Sabiha Gökçen havaalanına gidiyorum. Frekansı 108.80(sabiha gökçen) olarak ayarlıyorum ama yine de uçak pisti hizalamıyor her seferinde manuel olarak hizalamak zorunda kalıyorum.

Yardımcı olabilirmisiniz acaba?
  • "course" değerini girmedenmi iniyorsun
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.