Şimdi Ara

Flight Simulator X Istanbul Ils ile İniş (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
8.257
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • course değeri ne oluyor? Ya ben oyunu yeni yeni çözüyorum. Mesela boeing 737-800 ile uçuş yapıyorum. Frekansı giriyorum ve aktif ediyorum. Burda bi arkadaşın resimlerle açıkladığı konu vardı ordan okuyarak yaptım. NAV sistemi ile iniş diye anlatıyodu.

Kısaca özetlemen mümkün mü acaba?
  • FSX'de çok kapsamlı bir Flight Book Manual olduğuna eminim. Ben bir ara FS2002 yüklemiştim denemek için, inanılmaz kapsamlı bir manual'i vardı ve videolarla destekleniyordu. FSX'in manual'i kimbilir ne hale gelmiştir. Tabii İngilizcce sorunu varsa işe yaramıyor.
  • ben böyle b oyun günlerce aradım istanbul maltepede yok fs2004 yanılmıyosam çok istiyorum böyle bi oyun bulamıyorum ne yapmalıyım yardım edin yav
  • fs2004u bulmak zor eski bir oyun fsx i daha kolay bulursun
    quote:

Orjinalden alıntı: sagolen

ben böyle b oyun günlerce aradım istanbul maltepede yok fs2004 yanılmıyosam çok istiyorum böyle bi oyun bulamıyorum ne yapmalıyım yardım edin yav
  • bu oyun için en uygun joystik hangisidir ?
  • güzelmiş en azından öyle gözüküyor .ben hep savaş uçağı simülasyonlarını oynadım.f16 filignth falkon ,mig29,şuandada f18 operation desert storm oynuyorum bide bunu deneyeyim , başladığımda kaza yapacağım kesin ama sonradan iyibi pilot olacağımdan eminim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: darbelux

Dostum helala güzel iniş olmuş. Ya ben bir türlü frekansı ayarlayarak uçağı hizalama yapamadım. Nedendir anlamadım.
    Ankara dan Sabiha Gökçen havaalanına gidiyorum. Frekansı 108.80(sabiha gökçen) olarak ayarlıyorum ama yine de uçak pisti hizalamıyor her seferinde manuel olarak hizalamak zorunda kalıyorum.

Yardımcı olabilirmisiniz acaba?

aynen bende ankarada inis yapmaya kalktım esenboğa ya önce pisti pas gecti sonra tersten indi ve indiği yer nerdeyse piste paralel toprak bölge bende sinir oldum yahu Allahtan realism aayarları easy idi yoksa

• arkadaşlar bende piste çok yaklaştığımda otopilotu kapıyorum fakat kapar kapamaz kendi kendine aşırı derecede uçağın burnunu yukarı yada aşağı itiyo nedenini bulamadım.yardımcı olursanız sevinirim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kapitän_zur_See

İşte sonunda Hükmün makineye verdiği control gücü .......
    Görev Tamam ....

Otomatik pilotun verdiği kontrol gücü :=) bari kapı'ya kadar otomatikde gitseydin
  • quote:

Orjinalden alıntı: Commandotore

quote:

Orjinalden alıntı: Kapitän_zur_See

İşte sonunda Hükmün makineye verdiği control gücü .......
    Görev Tamam ....

Otomatik pilotun verdiği kontrol gücü :=) bari kapı'ya kadar otomatikde gitseydin

Öyle deme Comandatör . Adı otomatik bile olsa kendi düğmesine basmaktan aciz

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.