Şimdi Ara

Flavor Wave ve Sinbo 5002 mucize fırın incelemeleri! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
208
Cevap
4
Favori
106.655
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selamlar arkadaşlar. Ben de bu fırının sinbo olanından aldım hb den yorumlara bakarak. Her türlü yemek tarifi paylaşımına açığım.
    bir kere kullanma şansım oldu alt tarafa et üst tarafa da patates ve patlıcan koymuştum. Patatesleri önceden başka bir kapta yağ ve tuz ile karıştırdım. Etleri de baharat ve tuz. Et fena değildi ama tam istediğim gibi de değildi herhalde derece düşük geldi orda 235 diyordu ama ben patates için 200 derecede ve 35 dk yaptım. Altına acayip yağ birikmişti etin yağı. Patatesler ise çok güzel olmuş tam istediğim gibi ama onların da her tarafının aynı piştiği yalan. ancak hiç biri birbirine değmeyecek şekilde koymak gerekiyor sanırım. çünkü değmeyenler çok güzel olmuştu.
    Aklıma bir fikir geldi iki telin arasına bir ızgara teli daha yapıp tamamını patates döşemek ve hiç biri birbirine değmeyecek. o zaman sanki güzel bir tat alacak gibiyim. yoksa hantal yapısına rağmen içine çok az şey koyabiliryorsunuz.
    bir de beraberinde hiç tepsi tarzı bir şey gelmemiş o da bir eksiklik. Tefalin actifry çalışma mantığı da arada sıcak hava dolaştırması ve karıştırdığı için bütün patateslere aynı oranda etki ediyor. bence bu sinbo konv. fırın ile de aynı etkiyi alabiliriz tabi patatesler birbirine değmeyecek :D

en kötüsü temizlik olayı yıkaması zor oluyor eğer koaly bir önerisi olan varsa sevinirim. ve tabiki doğru düzgün tarif yok kullanmak için ya deneme yanılma ya da sizlerden gelecek tarifler....

çalışınca turuncu ışık yayıyor ama şunu söyleyim kenarı altı o kadar ısınmıyor çok fazla ısı kaybı yok ve ben çok yağlı bir et koymama rağmen mutfağı kokutmadı bu da önemli bir artı.

• Bende almak istiyorum fakat orjinal ürün ve sin bo arasında kaldım çok fiyat farkı var ama orjinalini almak daha sağlıklı gibi..
  • Bu ürünü almak istiyorum ama çok erken daha, ne servisi ne kansoriyejen olmadığına dair belgesi ne de garantisi hakkında bilgi var internetten satış yapan firmalarda. Ayrıca büyük sitelerde satışta değil şu an itibariyle. Kullanıcı yorumu da yok, o kadar mucizeyse heryerde olması lazımdı. Bir de tecrübelerimden, diğer tv ürünleri gibi yarı hatta 3te 1 fiyatına ineceğini düşünüyorum 1 yıl içinde.
  • Şimdi biraz araştırdım ve sinbo markalı olan ile tv satışında olan ürün hakkında bikaç bişeyler buldum.

Flavor Wave ve Sinbo 5002 mucize fırın incelemeleri!

-Sinbonun ürünü 7 litre hacimli ve haliyle boyutları daha küçük. Yanında diğer üründeki gibi 2 kat olacak şekilde ızgaralar yok sanırım. Tek ızgara kısmı var. Bu da derinliğinin az olmasından kaynaklanıyor.
    -1300watt gücünde
    -Garantisi ve teknik servisleri sinbo bünyesi olduğundan mevcut ve yaygın.
    -Kullanıcı yorumları web satış sitelerinde mevcut ve bilgilendirici. http://www.hepsiburada.com/sinbo-sco-5002-konveksiyonel-firin/productDetails.aspx?categoryid=231596&productid=mtsinsco5002
    - 90-100 lira arası

Flavor Wave ve Sinbo 5002 mucize fırın incelemeleri!

-Tv ürünü olan 11 litre hacimli ve oldukça iri. Video gösterimindeki gibi 2 kat pişirmeye olanak sağlayacak kadar derin.
    -1300wat gücünde
    -Garanti konusunda web satışı yapan sayfalarda bir bilgi yok. Teknik servisten bahsedilmiyor.
    -Hakkında kullanıcı yorumu yetersiz hatta yok şu an için.
    - 230-260 lira arasında değişiyor kimisinin yanında başka hediyeler var(doğrama aparatları v.b.)

araştırdıklarımdan anladığım kadarıyla tavuğu bütün yerine parçalara ayırarak pişirirseniz güzel pişiriyor. Yani çok iri parçaların içinin pişmesi zaman alıyor ve bu da dış kısımları kurutacak kadar fazladan pişme süresi gerektiriyor. elektrik tüketimi ve hızının makul olması cazip kılıyor. kap dolusu yemek pişirmeyecekseniz birkaç kişi için yeterli pişirmeyi hakkını vererek yapabiliyor diye düşünüyorum.

• Ben de almayı düşünüyorum. Fakat yeterince bilgi yok.. Sinbo nun ucuz olduğundan bahsediliyor (bazı eksiklikleri olabilir diye düşünüyorum).
    Kullanan arkadaş (oak1969 - Olcay) hangi modelini aldı merak ediyorum.. Resimlerde iki model var ama siparişte hangisi geliyor acaba. Dijital mi? analog ayarlı mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mbekin

Ben de almayı düşünüyorum. Fakat yeterince bilgi yok.. Sinbo nun ucuz olduğundan bahsediliyor (bazı eksiklikleri olabilir diye düşünüyorum).
    Kullanan arkadaş (oak1969 - Olcay) hangi modelini aldı merak ediyorum.. Resimlerde iki model var ama siparişte hangisi geliyor acaba. Dijital mi? analog ayarlı mı?

Merhaba dostum SİNBO da 2 ayrı model yok Sanıyorum 2 ayrı renk var SİNBO nun sayfasından kontrol etmenizde fayda var .
  • Bende bu ürünü almayı düşünüyordum. Reklamı eşimle izledik alalım bundan dedim. Bizde zaten var dedi. Kaç yıldır hiç kullanmamıştık. Ama bizdekinin alt haznesi cam değil bildiğimiz çelik tencere. Üstünde de halojen ışık değil içinde fan bulunan normal rezistanslı bir şey. Üstünde zaman ayarı ve derece ayarı var. BMS diye bir marka yazıyor üzerinde ama kullanma klavuzu bulamadım. Patates ve tavuk denedim çok güzel oldu. 20 dakika 200 derecede pişirdim. Özellikle patatesler çıtır çıtır ve lezzetli oldu. Tabi arkadaşların söyledikleri gibi heryeri aynı pişmiyor, tencerenin kenarında kalanlar daha çabuk pişiyor. Balığında lezzetli olacağını düşünüyorum deneyince deneyimlerimi aktaracağım burada.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xiamen

Bende bu ürünü almayı düşünüyordum. Reklamı eşimle izledik alalım bundan dedim. Bizde zaten var dedi. Kaç yıldır hiç kullanmamıştık. Ama bizdekinin alt haznesi cam değil bildiğimiz çelik tencere. Üstünde de halojen ışık değil içinde fan bulunan normal rezistanslı bir şey. Üstünde zaman ayarı ve derece ayarı var. BMS diye bir marka yazıyor üzerinde ama kullanma klavuzu bulamadım. Patates ve tavuk denedim çok güzel oldu. 20 dakika 200 derecede pişirdim. Özellikle patatesler çıtır çıtır ve lezzetli oldu. Tabi arkadaşların söyledikleri gibi heryeri aynı pişmiyor, tencerenin kenarında kalanlar daha çabuk pişiyor. Balığında lezzetli olacağını düşünüyorum deneyince deneyimlerimi aktaracağım burada.

Alemsiniz, reklamı görünce mi hatırladınız yani?

• Bu arada migros broşüründe 11-27 eylül sinbo konveksiyon fırın 12 lt cam hazne 59.90 TL ve ( 4.99 x 12 taksit .... )

bozulsa bile elimde ısıya dayanıklı cam kap kalır
  • O fiyata kaçırmayın alın sadece patates kızartsa bile yeter. Patates kızartmaları hem çok lezzeli hemde yağsız oluyor.
  • Sinbo 5002 kullananlar varmı?
  • Ben yurtdışından getirilen cihazdan bahsetmiştim 2 çeşit diye.. Sinbo almayı düşünmüyorum. Aynı ürün değil miş gibi geldi..

En üstteki resim ile tv reklamlarında çıkan üründen hangisi satılıyor Türkiye de.. Onu öğrenmek istemiştim..
  • Aynı ürün emin olun
    Google da "convection oven" diye arama yaparsanız ürünün aynı ürün olduğunu anlarsınız. Önceki mesajımda yazmıştım bizim evde varmış bu fırın. Çalışma prensibi belli ısınan havayı fan yardımıyla tencerenin içine üflüyor ve ısı tence içinde olabildiğince homojen dağılıyor. 59 tl çok uygun bir fırsat kaçırmayın.
  • Ben bugün satın aldım çok memnun kaldım tavuk,kırmızı et ve patates pisirdim :) inanın harika bi tadı var..
  • Sinbo fırın kullanan arkadaşlar bu fırında milföy hamuru yada yufka ile börek yapılabiliyormu?
  • İzmir'de 3 migros gezdim yok !... haber verdim... kendim bulamıyorum.. televizyonda 240tl lik ürünü gören migrosa koşuyor sanırım...

migrostan gören veya alan arkadaşlar, ürün gerçekten 12 lt mi? broşürde öyle yazıyor gerçi ama... camı nasıl ağırmı ?....
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deniz

Ben bugün satın aldım çok memnun kaldım tavuk,kırmızı et ve patates pisirdim :) inanın harika bi tadı var..

Merhaba bahsettiğiniz fırın Sinbo markamı? pişirdiğiniz etler kaç dakikada pişti biraz bahsederseniz memnun olurum.
  • Arkadaşlar Değirmendere Migros'taki 60 TL kampanyadan 2 adet Sinbo aldım. Yarın tavuk patates yapıp deneyimlerimizi aktarırız. Cam haznesi altında french technology yazıyor. 12 LT 'lik bayağı büyük bir hazne. Fiyat bence oldukça makul. Yemeklerde iyi olursa daha ne isteyelim.
  • Akşam Cevahir Migrostan 60TL ye 6 ay taksitle (12 ayda olabilir) Sinbo aldım. Deneme için patates kızartması yaptık, gayet güzel oldu. Bir çorba kaşığı yağ ile patatesler hafifçe yağlandı ve bir kap içinde 200 C de 25 dk kızartıldı. Bu sürenin 15. dakikasında durdurulup bir karıştırıldı. Tam yağda kızartılmış patates tadı vermiyor ama tadı gayet güzel ve şüphesiz sağlıklı. Sağlıkla kalın
  • Bende dün sinbonun 5002 modelini aldım 2 migros ta aradım bulmadım.Üçüncüsünde Migrosun Metrocity mağazasında buldum, 2 adet kalmıştı birini aldım. Börek yaptığını yazmışlar 12 lt lik cam kabı var.Çapı 33 cm , derinliği 16 cm ,Bir alçak bir yüksek iki tel ızgarası var. Birde maşa türü bir alet çıktı kutudan. 4- 5 tariflik küçük bir yemek kitabı var. Migrosa sadece siyah rengi gelmiş.Beyaz yok. İlgilenen arkadaşlara duyurulur
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.