Şimdi Ara

Flavor Wave ve Sinbo 5002 mucize fırın incelemeleri! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
209
Cevap
4
Favori
106.172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: buzzadaM


    quote:

    Orijinalden alıntı: oak1969



    Ben hepsini yaptım flavorwave ile, tavuk (kanat çok güzel oluyor, hatta şöyle yaptım, üst rafa kanatları dizdim, alt katı
    ise dondurulmuş elma dilim patates ile doldurdum, tavuğun suyu patatese de akınca çok lezzetli bir karışım oldu..),

    kalın biftek et, balık (somon), pizza yaptım. Hepsi çok nefis oldu...

    Özellikle somon balığı ve antrikot tarzı kalın etleri çok güzel pişiriyor..
    Ancak tekrar söylüyorum, bu ürünün en büyük özelliği, yemekleri neredeyse çok az bir koku ile pişirmesi arkadaşlar.
    Ben bu özelliğinden dolayı sevdim bu aleti.



    Ürün ile gelen yemek tarifleri kitabını sinbo kullanıcıları ile paylaşabilir misin?




    Evimde "scanner" yok arkadaşlar,
    başka bir şekilde halledebilirsem paylaşırım tabi ki...




  • işinize yararsa yemek tariflerinin ingilizcesini buldum ben. bize pek uygun değil gerçi.

    bende elma dilimi patates kızartması ve antrikot biftek denedim her ikiside süper oldu.

    Patates 15 dakikada kızardı üst raf

    Eti ise 20 dk civarı pişirdim üst raf

    http://rapid+share.com/files/281663439/Desktop.rar.html aradaki +'yı kaldırın
  • quote:

    Orijinalden alıntı: toggle

    işinize yararsa yemek tariflerinin ingilizcesini buldum ben. bize pek uygun değil gerçi.

    bende elma dilimi patates kızartması ve antrikot biftek denedim her ikiside süper oldu.

    Patates 15 dakikada kızardı üst raf

    Eti ise 20 dk civarı pişirdim üst raf

    http://rapid+share.com/files/281663439/Desktop.rar.html aradaki +'yı kaldırın



    Dostum sağolasın bende nette arıyorum ingilizce yada türkçe ama hepside ücretli rapid dosyalarını indirmekte sıkıntım var normal link varsa yazarmısın tekrar sağol.




  • flavorwave oven manual diye arat tonlarca link bulacaksın

    http://www.thane.com/manuals/manuals.php

    bu sayfanın ortalarında hem kullanım klavuzu hem tarif kitabı hem zaman çizelgesi var.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi toggle -- 18 Eylül 2009; 11:11:42 >
  • Bende bir link vereceğim benim verdiğim linkte yemek tarifleri var ama ingilizce türkçe çeviri yaparsanız güzel yemekler var.

    http://cherrymay.com/thehalogencookbook/



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ntuzkan -- 18 Eylül 2009; 11:52:16 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: toggle

    işinize yararsa yemek tariflerinin ingilizcesini buldum ben. bize pek uygun değil gerçi.

    bende elma dilimi patates kızartması ve antrikot biftek denedim her ikiside süper oldu.

    Patates 15 dakikada kızardı üst raf

    Eti ise 20 dk civarı pişirdim üst raf

    http://rapid+share.com/files/281663439/Desktop.rar.html aradaki +'yı kaldırın




    patateslerin kimisi pişmiyor.buna nasıl bir çözüm buldunuz acaba?bir tepsi ya da kap içerisinde mi üst ızgaraya koydunuz yoksa teker teker dizdiniz mi?gerçi ızgaradan dökülüyor?

    benim tespitim, ızgarada çok başarılı ama patates kızartma konusunda başarısız..aslında güzelce kızartabilse tadı çok harika oluyor ama güzel kızartamıyor.iki üç defa karıştırmamıza rağmen çiğ kalanlar oldu.




  • patatesleri alt ızgara üzerine diz birbirlerine fazla yapışık olmadan çok hafif yağla 15 dakika pişir sonra servise hazır.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ntuzkan

    patatesleri alt ızgara üzerine diz birbirlerine fazla yapışık olmadan çok hafif yağla 15 dakika pişir sonra servise hazır.



    bu durum zahmetli..üstelik çok az miktarda patatesin kızartılmasını sağlar.

    ama benim Türk üsulü daha pratik bir çözüm düşüncem var. cam kapağın ölçüsünde çift katlı teflon bir karnı yarık tencersi.üstten sinbo, alttan aygaz ısıtırsa herhalde bolca patatesi az yağlı olarak daha kısa sürede kızartabiliriz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ogozen@mynet.com



    patateslerin kimisi pişmiyor.buna nasıl bir çözüm buldunuz acaba?bir tepsi ya da kap içerisinde mi üst ızgaraya koydunuz yoksa teker teker dizdiniz mi?gerçi ızgaradan dökülüyor?

    benim tespitim, ızgarada çok başarılı ama patates kızartma konusunda başarısız..aslında güzelce kızartabilse tadı çok harika oluyor ama güzel kızartamıyor.iki üç defa karıştırmamıza rağmen çiğ kalanlar oldu.




    patatesleri üst ızgaraya direkt dizdim. ızgaradan dökülme olmadı çünkü ince patates kızartması yapmadım ben elma dilimi yaptım. hepsi gayet güzel pişti çiğ kalan felan olmadı. ama şunju belirteyim öyle üst üste felan bindirmedim tek sıra dizdim yani pattisleri. hımmm bu akşam bir daha yapayım .




  • Patatesleri yağlayıp tuzladıktan sonra üst ızgaraya dizerseniz. Aralarında biraz boşluk kalmasına dikkat ederek. O zaman çok güzel kızarıyor. Yağsız iyi olmuyor. Tavukta da yine yağlamak veya soslamak lazım. Balıkta yaptım. Çinekop az kızardı demekki onuda yağlamak lazım. Tavuğa özel bir sos var o çok güzel oluyor. Zeytin yağı, karabiber, pul biber, tuz, çok az salça ve biraz yoğurt karışımına tavuğu bulayıp yarım saat kadar dinlendirirseniz çok lezzetli oluyor.
  • Son olarak hamsi denedim süper pişirdi. Hamsilerin kılçıklarını çıkarıp iki tanesini birbirine yapıştırdım, mısır ununa bulayıp ızgaralara dizdim. Sonuç kızarmış lezzetli ve yağsız hamsiler. Denemenizi tavsiye ederim arkadaşlar. Bir sonraki denemem köfte olacak.
  • kek benzeri şeyler yapılıyor mu bunda
  • bu simbonunki izmir migrosta varmı acaba şuan..haberi olan varsa yazıversin boşuna gitmeyim yada var dediğiniz bir şubesi varsa oraya gideyim direk
  • bugün aldım. 25 dk da patatesleri sebzeleri ve eti kıvamında pişirmiş. hafif buharlı pişirmiş gibi geldi, belki de sebzelerin içindeki su yüzündendir.
    Yalnız cihazın 20. dk sonrasında ışığı söndü ve fanı durdu. sıcaklık düşünce tekrar çalışır diye telaş etmemiştim.
    şimdi kablo takılı olmasına, termostat oda sıcaklığında ve kapak sapı yatık olmasına rağmen hala çalışmıyor.cem,
    Yarın sabah da deneyip, yine çalışmazsa servise götüreceğim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nicknick -- 19 Eylül 2009; 21:32:37 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: nicknick

    bugün aldım. 25 dk da patatesleri sebzeleri ve eti kıvamında pişirmiş. hafif buharlı pişirmiş gibi geldi, belki de sebzelerin içindeki su yüzündendir.
    Yalnız cihazın 20. dk sonrasında ışığı söndü ve fanı durdu. sıcaklık düşünce tekrar çalışır diye telaş etmemiştim.
    şimdi kablo takılı olmasına, termostat oda sıcaklığında ve kapak sapı yatık olmasına rağmen hala çalışmıyor.cem,
    Yarın sabah da deneyip, yine çalışmazsa servise götüreceğim.

    Hocam makinenin saatini ileriye almayı denedinmi?


    Bu arada arkadaşlar makinenin fanından acayip sesler gelirse telaş yapmayın. Fan yüzeye sürtüyor demektir. Bunun nedeni fanı ve halojeni koruyan dış yüzeyin darbe almasından kaynaklanıyor. Bir çatal yardımıyla kendinize doğru kanıttırın düzelir. Yukarda bir elektrikçi arkadaşdada aynı sorun olmuş sanırsam, ancak o içini açıp fanları yamultmakla gidermiş sorunu, Hangisi kolayınıza gelirse




  • zamanlayıcı ileride zaten tık tık sesi geliyor, sıcaklık 250 yapsamda çalışmıyor. içinde bir tel falan koptu galiba.
    migrosa mı götürsem yoksa servisine mi?
  • Faturanla direk migrosa götürebilirsin veya karşı taraf ödemeli sinbo teknik servisine gönderebilisin Migrosa götürsen belki yenisiyle değiştirebilirler, şansını dene bence.
  • Arkadaşlar milföy hamuru ile börek denemesi yaptım. Borcam tepsiye 4 adet milföy hamuru sığdı, yüksek ızgaraya yerleştirdim, 200 derecede 15 dakika pişirdim çok güzel kabardı . Tepsiye yağ sürmedim üstü çıtır çıtır olmuş fakat altı ıslak kalmış cam tepsi olduğu içinmi altı pişmedi ? Bilen varmı ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kartal1

    Arkadaşlar milföy hamuru ile börek denemesi yaptım. Borcam tepsiye 4 adet milföy hamuru sığdı, yüksek ızgaraya yerleştirdim, 200 derecede 15 dakika pişirdim çok güzel kabardı . Tepsiye yağ sürmedim üstü çıtır çıtır olmuş fakat altı ıslak kalmış cam tepsi olduğu içinmi altı pişmedi ? Bilen varmı ?

    Evet malesef cam tepside yaptığın için alttan hava alması gerekiyor. Klasik fırın manğına göre düşünmemek lazım. Geçen gün eşim balık yaptı gerçekten harika oldu. Kalın sağlıcakla
  • migrostan bende alıp denemek istiyorum.istanbul anadolu yakasında hangi mağazalarda var acaba.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.