En zevk aldığım oyunlardan birikonu için teşekkürler
flat out gine asmis kendini
oyun biran önce cıksa bekledigim oyunlardan biri, bu tür oyunlar piyasada fazla yok yada ben bulamıyorum bu türde başka hangi oyunları tavsiye edersiniz
PS da bi oyun vardı yolda giderken kutuları alarak arabaların üstüne silahlar ekliyorduk.her arabanın kendine özel silahları vardı bu silahlarla arabaları patlatmaya çalışıyorduk otobüs,,kamyon 6 tekerlekli araba falan vardı bu oyunun ismini hatırlayan varmı?
ee noldu cıkmadımı yaw 12 si ddiiilmiydi bu oyun??neden cıkmadı
quote:
Orjinalden alıntı: edizfbc
ee noldu cıkmadımı yaw 12 si ddiiilmiydi bu oyun??neden cıkmadı
1 Kasım'a ertelendi.
Bu sene ne oluyo bu oyunlara yaww hepsini erteliyolar moda mı oldu bu şimdi. Yazık bu PC kullanıcılarına yaw PS3 le XBOX a çalışıyo paso adamlar biz de bekleye duralım çıktığı zamanda ekran kartımız yetmicek kasacak ram az gelecek bitmez bu pc nin çilesii
cok seviyorum bu oyunu ya bekliyoruzz...
hala tarih kesinleşmedimi yaw
çıksada biraz lastik yaksak inşallah sesler dahada güzelleştirilir. 2 de bana biraz boğuk kibi gelmişti
quote:
Orjinalden alıntı: wildlove
flatout iyiydi de hoştu da çok cins sürüşü vardı araçların yahu,sanki sabun gibi kayıyordu yolda,bir sağa basıyordum baktım 180 derece dönmüşümarcade oyuna azcık daha insancıl şöyle yolda duran zevkli bir sürüş yapsana değil mi uşak,bak burnout serilerine koç gibiler maşallah..
Sen FlatOut oynadığına eminsin dimi :) Bu oyunun kontrolleri hiç bir oyunda yok, arabanın kayması, hoplaması zıplaması, kırılıp dökülmesi tek kelimeyle mükemmel yapıyo bu oyunu. 1 i de 2 yi de oynadım, hızımı alamadım bitiridkten sonra da oynadım :) 2. oyunda en güçlü arabaları alıp rakiplere 1 tur iizn verip geçmek çok zevkli oluyor :)
flatout 2 oynadım süperdi bu da öledir herhalde
Kasım ayı çok zevkli geçecek
flatout2deki zevk,kalite,harikulade optimazyon beni kendisine hayran bırakmıştı.hatta hala oynuyorum.seriinin 3. oyununu heyecan ve tutkuyla bekliyoruzzz
Bu oyun gerçekten mükemmel
hayret oyundan hala haber yok gene erteleyecekler galiba
Oyun daha çıkmıyor mu yawww
Oyundan halen haber alınamıyor.
inş bir erteleme falan olmaz...
2008'e ertelenmese bari.
Amerika'da 2 gün sonra çıkıyor.Şimdilik bi erteleme yok.Fakat Avrupa bölümünde göremedim oyunu. Şansımız Amerikan korsancılara kaldı artık.
ya bu aralar 2 de coşuyorum vuruyorum kırıyorum ben bunu hep yapıyorum he o arenalar ne dağıtıyom herkesi 3 de çıksında artık orda da dağıtalım bide bi sorum olacak logitech g25 yada momo yla oynayan varmı bu oyunu nasıl oluyo bende snopy vardı hiç hoş tepki vermiyoduda acaba logitech ler nasıl