Şimdi Ara

FlatOut: Ultimate Carnage (ÇIKTI) (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
668
Cevap
0
Favori
50.058
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beklemeye devam, geceye doğru çıkacak galiba.
  • Oyundan haber yok mu arkadaşlar....
  • Üzülerek söylüyorum ki 2 Ekim'de çıkmadı, 12 Ekim'e kadar bekleyeceğiz artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nForcer -- 3 Ekim 2007; 18:21:32 >
  • Herkes hayran hayran yorum yapmış,ben bu oyunu daha önce nasıl farketmemişim ya

Carmageddon tarzı birşey mi diye sorsam topicten aforoz edlir miyim acaba?

• @we[AGRA] hocam;

PS 3'te MotorStorm vardır, belki oynamışsındır. İşte o kıvamda bir oyun :) Çamur deryasında yada asfaltta yarışıyorsun. Bunun dışında derby modu var. Arenada sürüyle araç birbirine giriyor. Envai çeşit eğlencelik modları vardır. Bowling, uzun atlama, yüksek atlama vs. :) Şimdi, diyeceksin ki "böyle bir oyunda yüksek atlama nasıl oluyor?"

İzle

Hasar modellemesi belki de piyasadakinin en iyisidir, keza fizik de öyle...

Eski Amerikan arabalarına benzer araçlar var. Tabi lisanssız, hayal ürünü hepsi :) Çok başarılı bir seridir. Ultimate Carnage çıkana kadar serinin 2. oyununu edinmeye bak derim, o zamana kadar anlarsın ne zevkli bir oyun olduğunu :)

• bi zaman baya oynamıştım multisini,çok zevkliydi.
  • Niye ertelendiki şimdi zevk yapacaktık,eğlenecektik beklemeye devam artık
  • şu oyunların ertelenip durmasıda deli ediyor artık
  • @PROMISE

Çok teşekkür ederim aydınlattığın için. Eğlenceli görünüyor
  • evet oyun eğlenceli görünüyor...
    flatout'un ilk oyununu oynamıştım 2. oyununu bile oynamadım
  • offf bekle bekleeee...

nfs çıkana kadar bunla idare edecektim ne güzel....
  • quote:

Orjinalden alıntı: caprinx

offf bekle bekleeee...

nfs çıkana kadar bunla idare edecektim ne güzel....

Hakkaten haa...
    NFS yi bırak.Kasıma kadar bunla idare edicektim.
  • 2. oyun hakkaten süperdi çok eylenerek oynamıştım aynı oyunun makyajlanmışı olsa bile oynarım tekrar bunu...

bu arada oyunda optimizenin ve fizik etkileşiminin bu kadar iyi olmasının başlıca sebebi hl2'den tanıdıgımız source motorunu kullanıyo olması kanımca

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pukaa -- 4 Ekim 2007; 11:16:56 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: pukaa

2. oyun hakkaten süperdi çok eylenerek oynamıştım aynı oyunun makyajlanmışı olsa bile oynarım tekrar bunu...

bu arada oyunda optimizenin ve fizik etkileşiminin bu kadar iyi olmasının başlıca sebebi hl2'den tanıdıgımız source motorunu kullanıyo olması kanımca

FlatOut, Source motorunu mu kullanıyordu

Written by Jussi Laakkonen, Business Development Director, Bugbear Entertainment Ltd.

FlatOut is built with the Bugbear Game Engine, which consists of the engine that actually runs the game as well as all of the tools used to create, modify and tune the game content. FlatOut 2 has the latest edition of this engine, which has been greatly improved over the engine used for the original FlatOut title.

Specifically the key technological improvements in FlatOut 2 include:
    • Optimization of the physics system as well as new physics interaction types
    • Greatly improved visuals system (rendering and lighting)
    • New AI driver system with personality profiles
    • Optimization, optimization, optimization =)

Source kullanılmıyor :) Zaten bir araba yarışının programlanmasında Source gibi bir FPS moturunu kullanması saçma olurdu. Bugbear'ın kendine has bir motoru var...

• Olay çok iyi optimizasyon değil aslında: eski motor... Flatout 2'de, Flatout 1'in motoru kullanıldı... Üstüne HDR optimize edildi... E eski motor olduğu için kasmıyor zaten... Ama yine de gayet iyi grafikleri vardı... Bi de araç çizimleri biraz daha kaliteli olsa tadından yenmezdi
    quote:

Orjinalden alıntı: beyaz_piy10

quote:

Orjinalden alıntı: nForcer

Optimizasyon konusunda meraklanmayın, Bugbear Entertainment'ın ne kadar iyi optimizasyon yaptığını FlatOut 2'de gördük.

Evet.Optimizasyon konusunda hiç kimsenin şüphesi yok.Dört gözle bekliyorum oyunu az kaldı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MoRaCe -- 4 Ekim 2007; 11:46:11 >

• quote:

Orjinalden alıntı: HiTBoY

Olay çok iyi optimizasyon değil aslında: eski motor... Flatout 2'de, Flatout 1'in motoru kullanıldı... Üstüne HDR optimize edildi... E eski motor olduğu için kasmıyor zaten... Ama yine de gayet iyi grafikleri vardı... Bi de araç çizimleri biraz daha kaliteli olsa tadından yenmezdi
    quote:

Orjinalden alıntı: beyaz_piy10

quote:

Orjinalden alıntı: nForcer

Optimizasyon konusunda meraklanmayın, Bugbear Entertainment'ın ne kadar iyi optimizasyon yaptığını FlatOut 2'de gördük.

Evet.Optimizasyon konusunda hiç kimsenin şüphesi yok.Dört gözle bekliyorum oyunu az kaldı.

Optimizasyon iyi derken sadece grafiksel anlamda düşünmeyin! İşin içinde üst seviye fizik de var. Herşey kırılıyor, parçalanıyor, aracın aksı, cantı yamuluyor, lastikler çıkıp gidiyor vs... Bütün bunları, pistteki onca arabada gerçekleştiğini düşünün! Artı olarak aynı seviyede pistler de etkileşimli! E siz bunu grafik motorunun eskiliğine bağlıyorsanız bilemem. Bugün benzer fizikli oyunlardan Stranglehold yada MOH Airborne'ün haklarından ancak çift çekirdekli sistemler geliyor...

Hadi grafik motoru eski olsun, FlatOut 1 çıktığı dönemde o fizik ve grafikle 5200'lü PC'lerde bile sorunsuz çalışıyordu. Kısaca optimizasyon, mükemmel!

Ayrıca oyunda kullanılan ışıklandırma HDR değil, Post Process ;) HDR'msi etki yapar ama, HDR değildir! Objelere bakarsanız ışığın dinamik olmadığını görürsünüz...

Araç grafiklerinin geliştirilmesi lazım, haklısınız! Galiba Ultimate Carnage'de epey bir yol alacaklar. Oyun sağlam bir bump map ile geliyor çünkü. SS'lerdeki çamurlara dikkat!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PROMISE -- 4 Ekim 2007; 11:59:15 >

• bu oyuna bayılıyorum muhteşem bir fizik motoru var arabanın her milimetre karesi parçalanıyodu 3. sünde grafikte gelmiş fakat benim pc çalıştırmaz 512 ramle
  • Zevkle yorulmadan eğlenerek oynadığım nadir oyunlardan.
  • quote:

Orjinalden alıntı: UFUK_ŞEN

Zevkle yorulmadan eğlenerek oynadığım nadir oyunlardan.

1 ini ve 2 sini yaklaşık olarak 3-4 er kere bitirmişimdir heralde.Şahsen NFS den sonra oynadığım en iyi araba oyunudur diyebilirim.Değişk değiş çk eğlenceli ve zevkli modlar Araba parçalama yarışmaları,yüksek atlama,Bowling,dart,Nascar tarzı yarışlar,araba içindeki adamı ne kadr uzağa fırlatma oyunu flan filan çok zvkli..Hasar modellemesi mükkemmel.Optimizasyon mükemmel.Arabalara modifiye yapılıyor.Nitro Mtor Teker v.s...Oyunun herşeyi mükemmel.ilk 2 oyununu hiç sıkılmadan oynadım.BU oyunu da alıcam bunu da hiç sıkılmadan 3-4 kre bitireceğime %100 eminim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fraulein -- 6 Ekim 2007; 12:02:18 >

• flatout iyiydi de hoştu da çok cins sürüşü vardı araçların yahu,sanki sabun gibi kayıyordu yolda,bir sağa basıyordum baktım 180 derece dönmüşümarcade oyuna azcık daha insancıl şöyle yolda duran zevkli bir sürüş yapsana değil mi uşak,bak burnout serilerine koç gibiler maşallah..
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.