Şimdi Ara

FlatOut: Ultimate Carnage (ÇIKTI) (31. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
668
Cevap
0
Favori
50.058
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Optimizasyon vasat ötesi. Yandaki sistemle işlemci 3.2 ghz de ekran kartı default iken 1280*1024 full af 2xaa canal pistinde araç yoğunluğu varken ve suda iken 10 fps falan, görünürde araba yokken sadece kendin düz yolda ilerliyor iken en fazla gördüğüm fps 23 ortalama 16-18 falan. İğrenç bir optimizasyon var. Adam akıllı grafikte yok. Bi hdr eklemişler ,arabayı biraz daha parlatmışlare falan ama acayip kötü yapmışlar bu olayları optimize sıfır yani.
  • FOut 2 daha hızlı ve daha pratikti.Bunda olayı kasmışlar ve oyun hantallaşmış.Sevmedim forza Flat out 2
  • quote:

Orjinalden alıntı: rachadell

FOut 2 daha hızlı ve daha pratikti.Bunda olayı kasmışlar ve oyun hantallaşmış.Sevmedim forza Flat out 2

Aynen katılıyorum. Flat out 2'nin fizikleri + hız hissi çok daha iyiydi. Flat out 2 soundtrack mükemmeldi 3'dekileri sevmedim..Flat out 2 oynamamış olanlara şiddetle tavsiye ediyorum.
  • optimizasyon 0 ( en azından kendı sıstemım ıcın soylıyım )

Go7600 le crysisi bile LOW ayarlarda rahat oynarken bu oyunda fps surunuyor

Flatout 2 den sonra daha ıyısını beklerdım
  • quote:

Orjinalden alıntı: Jc Denton

quote:

FOut 2 daha hızlı ve daha pratikti.Bunda olayı kasmışlar ve oyun hantallaşmış.Sevmedim forza Flat out 2

Aynen katılıyorum. Flat out 2'nin fizikleri + hız hissi çok daha iyiydi. Flat out 2 soundtrack mükemmeldi 3'dekileri sevmedim..Flat out 2 oynamamış olanlara şiddetle tavsiye ediyorum.

bu oyunda arabalar öyle küt diye geçiremiyorsun aniden hızlanamıyorsun
    oyun çok hantal oyuna

• quote:

Orjinalden alıntı: Jc Denton

quote:

aynen müzikleri batırmışlar bu oyunda flatout 2 nin müzikleri harikaydı ve ünlü kişilerdi
  • Doğru dürüst grafik yokken bile 9800gtx ile fps 30larda geziyor. Anlamak mümkün değil
  • FlatOut u İlk defa Oynadım ve çok güzel bi oyunmuş ama dediğiniz gibi kasıyo bayağı .bnm sistem düşük ama yine de oynayabildim.p4 3.0@3.60 1,5 gb ram ati x1550(128b/ddr3 1000 mhz ) 10 - 20 bazen de 22.23 lere çıktı fps ama 800 * 600 gibi düşük çözünürlük 2x aa anisotropy 4 de verdi.Bi de benim ekran kartı board dan dolayı 16x değil de 4x hızında çalışması da perdormansı düşürüyo.. flatout 2 indiriyorum bakalım o nasıl görecez.

FlatOut: Ultimate Carnage (ÇIKTI)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emphire -- 16 Ağustos 2008; 1:03:26 >

• oyun için patch felan cıktımı dirverları update ettim 1024*768 da bile menü berbat şekilde yavaş...
  • uzun zamandır bu kadar berbat bir oyun oynamamıştım
    sevenlere saygımız sonsuz ama ben almıyım bidaha
  • Flatout u örnek verirdik, süper optimizasyonlu diye, adamlar baktı ne yapsak yaranamıyoz müşteriye, süründürelim bizde demiş sanki...
  • oyunu bitirdim save dosyası isterseniz kapımı tıklatın hehehe
  • süper almalıyım.
  • Oyun flatout 2 yi oynamayanlar için çok güzel gelecektir.
  • ben bırıncısını oynadım yarıs muhabbetler sarmamıstı ama su eglence ıcın arabanın ıcınden adam atmalar rampadan fırlamalar hosuma gıtmıstı onlarda bır sure sonra sıkmıstı bırdahada serıyı takıp etmedım
    az cok butun serıde bırbırıne benzıyordur sanırım
  • güzel görünüyor
  • bu oyunda bıktırdı be
  • Flat out 2ye göre grafikler oldukça gelişmiş ve optimizasyon da iyi bana göre.Hd4850 ile 1280x1024 her şey açık 50-60fps oynuyorum.Vİsta ultimate kullanmama rağmen oyunda hiç bir unstabilite meü yavaşlaması oyundan atma tozda yavaşlama yok.Grafikleri de beğendim.Flat out 2 den ayırt edemeyenlere şaşıyorum.

Yeni pistler olsa iyi olurdu aslında ama yine bile zevkli.Bu seri mükemmel bir seri bence.
  • Oyun bugün elime geçti Hemen yükledim ve denedim. FlatOut Ultimate Carnage birsürü kişinin dediği kadar kötümüydü diye

İlk olarak oyun grafiklerinde değişiklik yok dersek çok ayıp etmiş oluruz. Grafikler gayet hoş olmuş. Özellikle de su efektleri gayet güzel olmuş. Benim sistemim ile 1280*1024 2xAA AF en yüksek seviyede ve diğer herşey yüksek seviyedeyken iken oyun başlarında 20-30 FPS arası gidip geliyor O kadar araba içinde FPS bayağı düşüyor Arabaları solladığımda ise FPS 50-60 arasında değişiyor ( İşletim sistemim Windows Vista Ultimate Edition ) Hadi normal oyunda tamam arabaları sollarsın oynarsın Ama ya derby modunda ne olacak Umarım yama çıkartıp performans arttırabilirler Sonuç olarak oyun bence güzel olmuş. FlatOut 2 gibi ilk oynadığımda atmosfere kaptırdım kendimi Buradaki olumsuz yorumları okuyup bence oyunu almamazlık yapmayın. Tamam biraz optimize sorunu olabilir ama onuda yama ile düzeltirler umarım

• güzelmiş
  • 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.