Şimdi Ara

FlatOut: Ultimate Carnage (ÇIKTI) (29. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
668
Cevap
0
Favori
50.057
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyunda save sorunu var mı? varsa çözümü var mı?
  • Oyundaki save sorunu çözüldümü arkadaşlar?
  • yaw yazırları göremiyoz yawwwww adminler el atsaa şuraya
  • Carnage modunu bitirdikten sonra Flatout moduna geçtim.Ve bana göre Carnage Modu Flatout modundan 2-3 kat daha güzel.
    Flatout modunda o kadar zevk almadım ama Carnage Modu harika...

Bu arada Flatout modunda normal bir yarışta olduğu gibi 1-2 yada 3. gelmeniz laızm diğer yarışın açılması için.
    Carnage moda göre daha az nitro ve aksiyon var.

Carnage modda ise belli puan limiti var bu puan limitlerini;yarıştığınız araçları parçalayarak,onlara çarparak havada daha fazla süzülerek kazandığınız puanlarla aşmaya çalışıyorsunuz.İSterseniz sonuncu olun sorun değil.
    Ve Carnage modda maximum nitro maximum çarpışma maximum eğlence var diyebilirim.

• ne is oldugunu bende anlamadim artik kararimi 2 gun sonra oyunu oynadiktan sonra verecem
  • Save sorunu çözüldü mü arkadaşlar?
  • quote:

Orjinalden alıntı: webaslan

ss lerden anladığım kadarıyla bizi onca zaman beklettikleri oyun flatout 2 den bir patch kadar farklı değil bırak almayı indirmeye bile değmez
    rezil herifler

Bunca zaman ne yaptılar evet o konuda haklısınız herkes daha iyi bir şey bekliyordu ama bir patch gibi de değil.Güzel yenilikler var.
  • Abi aynı 2. oyun yine aynı zevk.oyun güzel oynamayan oynasın güzel oyun.hiç değilse derby için oynanır
  • Save sorununun çözümü va mı arkadaşlar?
  • SSler ilginç ilgimi çekti bi ara indirmek lazım.. Teşekkürler...
  • Save sorununun çözümü bulundumu arkadaşlar?
  • Save sistemi tamamen otomatik.
  • quote:

Orjinalden alıntı: MissYou

üst üste atılan iki mesaj arasında dağlar kadar fark var biri daha zevkli diyo biri 2 den farkı yok diyo ne iş ?

Carnage modunu bitirdikten sonra Flatout moduna geçtim.Ve bana göre Carnage Modu Flatout modundan 2-3 kat daha güzel.
    Flatout modunda o kadar zevk almadım ama Carnage Modu harika...

Bu arada Flatout modunda normal bir yarışta olduğu gibi 1-2 yada 3. gelmeniz laızm diğer yarışın açılması için.
    Carnage moda göre daha az nitro ve aksiyon var.

Carnage modda ise belli puan limiti var bu puan limitlerini;yarıştığınız araçları parçalayarak,onlara çarparak havada daha fazla süzülerek kazandığınız puanlarla aşmaya çalışıyorsunuz.İSterseniz sonuncu olun sorun değil.
    Ve Carnage modda maximum nitro maximum çarpışma maximum eğlence var diyebilirim.

• Flatuout modunda derbyiyi tamamen bitirdim ek görevleriyle bence oyunun en iyisi derby ollmuş.Çarpışmak felan çok zevkli oluyor.
  • BENDEDE 4850 ile 4X AA + SUPERSAPMLING ADAPTIVE AA + 16X AF 1280-1024de 47-60 fps arası değişiyor
  • demosu yokmu indirip denesek
  • quote:

Orjinalden alıntı: nvidia23

demosu yokmu indirip denesek
    Demo yok. Olsa bile bir 3-4 ay sonra çıkar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: aress3382823

oynatır niye oynatmasın.daha 1 senelik kart..25.30 fps arasında oynar.

Kartın senesi mi önemli?6 ayda bir teknoloji yeniliyor, yani 1 senelik kartın üzerinden 2 nesil geçti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ArdaBarisC -- 8 Ağustos 2008; 12:58:28 >
  • 2 yi arkadaşlarla oynamak çok zevkliydi valla bu oyunda gerçekten iyiye benziyor alıp oynamak lazım
  • quote:

Orjinalden alıntı: UltrAslan Çorum

Save sistemi tamamen otomatik.

Yani oyun orijinal olmadan save yapamıcaz öle mi?
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.