Şimdi Ara

FlatOut: Ultimate Carnage (ÇIKTI) (32. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
668
Cevap
0
Favori
50.057
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • profil secmeme ragmen oyun kayit edilmiyor dun 3saatlik oynama bosa gitti yokmu bunun bir cozumu
  • Core2 duo E6420 2.13ghz 4mb cache
    3 gb 800 mhz kingston ram
    asus en8800gt 1gb ekran kartı >>> bu sistem de flatout3 kasıyor. Crysis i çok yüksek detayda 16x AA ile 40 fps olarak oynuyorum bu oyunda neden takılma oluyor.
  • bu oyunu oynamadum ama crashday e benzior grafik motoru aynı (crashday e flatout ve birkaç oyunun karşımı diorlar ama crashday hepsinden daha eski DOS versiyonu bile wardı )
  • son grafik detaylarında oynuyor olmama rağmen nedense bir süre sonra oyun sıkıcı olmaya başladı arada yine vakit ayırıyorum ama NFSCARBON gibi bana bir eğlence sürükleyicilik katmıyor
  • FlatOut Ultimate Carnage yükledim ama açamıyorum şu hatayı veriyor;

fatal error
    could not obtain native display resolution

lütfen bilen birisi cevap yazsın......

(xp kullanıyorum bi etkisi olurmu bilmiyorum)
  • Yeterli çözünürlük görüntüsü elde edilemedi diyor heralde.
  • quote:

Orjinalden alıntı: UltrAslan Çorum

Yeterli çözünürlük görüntüsü elde edilemedi diyor heralde.

yani ne demek istiyor anlayamadım tam olarak.bütün çözünürlüklerde denedim ama olmadı.lütfen yardım....
  • iyikide yorumları okumuşum ha;indirmekten vazgeçitm
  • Beğenmedim . İlki daha fazla zevk vermişti :(
  • quote:

Orjinalden alıntı: DİGİMAX55

iyikide yorumları okumuşum ha;indirmekten vazgeçitm

Ben de yorumlara bakıp indirmekten vazgeçmiştim ki iyi ki indirmişim dedim sonradan. İlk defa bu seriye ait bir oyun oynuyorum ve çok da eğlenceli geldi. Ha sonradan bayar mı bilemem tabi Ama oyun grafikleriyle ve benim gibi sıradan yarış oyunu oynayanlara iyi bir alternatif sunuyor. Tek kötü yanı Xbox 360'tan port edildiği için (aynı oyunu üşenmeyip bir de pc için yazsalardı ya ) arabaların çok olduğu yerde fps düşüyor, buna bir yama ile son vermeleri lazım.

• ARKADAŞLAR BEN BU OYUNU YÜKLEMEDİM AMA ŞOYLE Bİ SORUN VAR OYUNU SORUNSUZ YÜKLEDİM HİÇ BİR SORUN OLMADAN CRAKLEDİM XLİVE KURDUM DİRECTX KURDUM OYUNA BASLIYO AYARLARI YAPTIM ARABAMI SECTIM YARIS YAPACAGIM YERI SECTIM LOADING YAZISI GELIYO VE DURUYO ENTER VEYA HER HANGİ Bİ TUSA BASTIGIMDA OTOMATİK OLARAK OYUNU KAPATIYO VE ( ZLIB EROR (-3) INCORRECT DATA CHECK ) BOYLE Bİ HATA RAPORU VERIYO YARDIMCI OLURSANİZ ÇOK SEVİNİRİM ŞİMDİDEN TŞK EDERİM SAYGİLARİMLA......
  • quote:

Orjinalden alıntı: esesli1975

güzelmiş

ARKADAŞ BEN BU OYUNU YÜKLEMEDİM AMA ŞOYLE Bİ SORUN VAR OYUNU SORUNSUZ YÜKLEDİM HİÇ BİR SORUN OLMADAN CRAKLEDİM XLİVE KURDUM DİRECTX KURDUM OYUNA BASLIYO AYARLARI YAPTIM ARABAMI SECTIM YARIS YAPACAGIM YERI SECTIM LOADING YAZISI GELIYO VE DURUYO ENTER VEYA HER HANGİ Bİ TUSA BASTIGIMDA OTOMATİK OLARAK OYUNU KAPATIYO VE ( ZLIB EROR (-3) INCORRECT DATA CHECK ) BOYLE Bİ HATA RAPORU VERIYO YARDIMCI OLURSAN ÇOK SEVİNİRİM ŞİMDİDEN TŞK EDERİM SAYGİLARİMLA......
  • quote:

Orjinalden alıntı: Cocker

quote:

Orjinalden alıntı: DİGİMAX55

iyikide yorumları okumuşum ha;indirmekten vazgeçitm

Ben de yorumlara bakıp indirmekten vazgeçmiştim ki iyi ki indirmişim dedim sonradan. İlk defa bu seriye ait bir oyun oynuyorum ve çok da eğlenceli geldi. Ha sonradan bayar mı bilemem tabi Ama oyun grafikleriyle ve benim gibi sıradan yarış oyunu oynayanlara iyi bir alternatif sunuyor. Tek kötü yanı Xbox 360'tan port edildiği için (aynı oyunu üşenmeyip bir de pc için yazsalardı ya ) arabaların çok olduğu yerde fps düşüyor, buna bir yama ile son vermeleri lazım.

İlk defa seriden bir oyun oynadığın için hoşuna gitmesi çok normal. Fakat oyun Flatout 2 nin kopyası. Neredeyse her şey aynı. Bu yüzden beğenmedi zaten çoğu kişi. Hiçbir yenilik yok oyunda..

• online oynuyabılıyormuyuz bunu 1 de dırek baglanıyorduk bunda ne yapmamız lazım orjınal oyun keyı ıle ısım mı almalıyız .. baska bır yolu fln yokmu ..
  • Oyun baya güzel.Valla 1280*1024 çözünürlükte 8xAA Full AF ile oynuyorum.Hiç takılma yok.Üstüne üstlük 45 fps'den aşağıya hiç düşmedi.

• quote:

Oyun baya güzel.Valla 1280*1024 çözünürlükte 8xAA Full AF ile oynuyorum.Hiç takılma yok. Üstüne üstlük 45 fps'den aşağıya hiç düşmedi.

bu dedigin islemciyi verimli kullanamiyor demektir.ayni ayarda 4870 ve x2 5600 3 ghz ile ayni degerlerde oynuyorum demek ki seninle.oyun ilk acildiginda ilk yaris baslarken takilma yapiyor sonraki baslangiclarda olmuyor.Ati Tray Tools acikken bellek read olamadi hatasi veriyor monitor izleme yapamadim.Rivatuner 2.1 ile monitor izleme yaptim ama o da yetersiz, bellek kullanimini filan gostermiyor.ATT gosteriyor tahminim o yuzden problem cikiyor.Optimizasyonu guzel degil bence bu oyunun patch cikmasi lazim da ben bitiririm o zamana.1 bolum kaldi ilkini oynamamistim guzel geldi ortaligi dagitarak yarismak.
  • konu niye durdu yahu?bir iki resim ekleyeyim bari.Rivatuner monitor, rivatuner ddr5'i gormuyor, hos manzara ve son resim makarasina.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jake Lockley -- 2 Eylül 2008; 22:25:47 >

• ilk yülediğimde çalışıyodu baya ilerlemiştimde kapatıp açtım laptopu "fatal error: live initialization failed" diye bişi çıktı yardım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kaboom2 -- 5 Eylül 2008; 1:58:43 >
  • Bana göre oyun çok eğlenceli,grafiklerde sağlam,önceki serilerini oynamamıştım değişik bi oyun.
  • 2 nin aynısı bi farkı yok gibi...ama tabiki eğlenceli...başına oturdummu vakit nasıl geçiyor anlamıyorum...
  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.