Şimdi Ara

FlatOut: Ultimate Carnage (ÇIKTI) (27. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
668
Cevap
0
Favori
50.058
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyun çok hoşuma gitti ilk defa araba yarışı oynuyorum.Sürekli şu birbirine çarpma şeyini oynuyom.Fps ise hiç 35 in altına düşmedi.Çok araba olunca 35.Normalde 55-60 arası değişiyo.Oyun içindeki tüm grafikler full.Aa yok anısotropy fulde.Aayı 2 apınca biraz düşme oluyo okadar.Ama aayı 8 yaparsam çok kasıyor.
  • xlive.dll hatası veriyor birisi fllatout tan du dosyayı bana atabilir mi yada nasul halledebilirim?
  • quote:

Orjinalden alıntı: @h@t

xlive.dll hatası veriyor birisi fllatout tan du dosyayı bana atabilir mi yada nasul halledebilirim?
    Games for Windows LIVE programı yüklenmezse bu hata çıkıyormuş.
  • quote:

Orjinalden alıntı: nForcer

quote:

Orjinalden alıntı: @h@t

xlive.dll hatası veriyor birisi fllatout tan du dosyayı bana atabilir mi yada nasul halledebilirim?
    Games for Windows LIVE programı yüklenmezse bu hata çıkıyormuş.

Teşekkür ederim aşağıdaki linkten en son update i indiriyorum.

http://www.gamesforwindows.com/en-US/Support/live/Pages/default.aspx

Edit:Oldu teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Korauf -- 2 Ağustos 2008; 18:33:20 >

• arkadaşlar oyunu bi 20dk oynadım grafikler güzelleşmiş su efektleri falan güzel ama
    arabalar pistler oyuncular(sofia martinez) hepsi aynı kalmış
  • tadı çıkarılacak oyundur. skullptura sağ olsun.

FlatOut: Ultimate Carnage (ÇIKTI)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi festina -- 22 Ağustos 2008; 10:50:58 >
  • dünyanın gelmiş geçmiş en boş beleş oyunudur sakın oyunu oynamayın

bundan bilmem kaçyıl önce ps2 ye çıkan oyunun aynısını biraz daha grafikli olarak çıkarmışlar

pistler aynı sesler aynı grafik desen az biraz daha iyi oynanabilirlik düşmüş bunu yeni oyun diye piyasaya sürmeye utanır insan yuh be
  • desenize bu da fos çıktı.anlaşılan yine sonbahar ayı harici doğru düzgün oyun oynayamayacağız..
  •  FlatOut: Ultimate Carnage (ÇIKTI)

herşey full ama pek canlı gözükmüyor sanki

• yaw biri bana açıklasın Flatout 2 den farkı ne ? aynı gibi duruyor otlar yine arabanın içinden görünüyor ne bu ya mal firma
  • quote:

Orjinalden alıntı: Pro-Gamer

yaw biri bana açıklasın Flatout 2 den farkı ne ? aynı gibi duruyor otlar yine arabanın içinden görünüyor ne bu ya mal firma

hiçbir fark yok arabalar pistler kurgu aynı grafikler nerdeyse aynı oynanabilirlik düşmüş o hızlı oyun biraz hantallaşmış
    2.sindeki o arabalarla çarpışma sahneleri artık o kadar zevkli değil

halglife 1 i source motoruyla birdaha yapmışlar hiçbir gelişme yok utanmadan flatout3 diye isim koymuşlar tamamen rezillik
  • quote:

Orjinalden alıntı: Pro-Gamer

yaw biri bana açıklasın Flatout 2 den farkı ne ? aynı gibi duruyor otlar yine arabanın içinden görünüyor ne bu ya mal firma
    - Daha gelişmiş grafikler
    - Time Trial gibi yeni oyun modları
    - Daha detaylı bir hasar modellemesi
    - 4 yeni rakip yarışçı karakter
    - Yarışlarda günün zamanını (sabah-öğle-akşamüstü vs.) ayarlayabilmek

Olarak özetleyebiliriz. Zaten bu oyun remake (yeniden yapım) bir oyun olduğu için FlatOut 2'ye göre bu kadar az fark olmasını doğal karşılamalıyız. Ayrıca Ultimate Carnage serinin 3. oyunu değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nForcer -- 3 Ağustos 2008; 12:07:18 >
  • Beyler sistemim şu:

E8200
    HD 4850
    2GB RAM

Oyunu herşey full açık ve gayet AKICI olarak oynuyorum...fakat genelde 1 yarış yada 2 yarışdan sonra oyun beni MASA ÜSTÜNE ATIYOR VE HATA RAPORU GÖNDER GÖNDERME MESAJI ÇIKIYOR ...bunun sebebi ne olabilir???...ilacdan dolayı mı acaba?

Böyle bir hata ile karşılaşan oldu mu acaba?
  • Oyunu indirdim arkadaşlar.Ve şunu söyleyebilirimki hiç farklı bir oyun oynuyormuş hissine kapılmadım.+full açmak için 4870gibi bir karta ihtiyacınız olacak.Optimizasyon gerçekten berbat arkadaşlar.İlla flatout oynuyacağım diyorsanız flatout2 oynayın aynısı.
  • flatout2yi oynamadığım için gayet zevk aldım oyundan..
  • oyun tekrar yapım o yüzden neden yenilik yok demeyin yenilik grafikler ve ufak tefek ayrıntılar
  • insin bakalım oynarız inş güzeldir.en son grid oynadım ama kontroller çok zor geldi yoksa grid oynadığım en iyi yarış oyunu
  • yenilik herkesi dediği gibi az olmuş .ama bayılıorum flatout serisine müzikleri muhteşem .gridden sonra çok kolay gelio ayrı mesele

• Beyler benim sorunum güme gitmiş.....

Beyler sistemim şu:

E8200
    HD 4850
    2GB RAM

Oyunu herşey full açık ve gayet AKICI olarak oynuyorum...fakat genelde 1 yarış yada 2 yarışdan sonra oyun beni MASA ÜSTÜNE ATIYOR VE HATA RAPORU GÖNDER GÖNDERME MESAJI ÇIKIYOR ...bunun sebebi ne olabilir???...ilacdan dolayı mı acaba?

Böyle bir hata ile karşılaşan oldu mu acaba?

CCC 8.7 kullanıyorum..GRID TDU yu filan çok akıcı oynuyorum fakat bu oyundaki sorun ne olabilir bende???
  • arkadaşlar..

oyunun flatout 2 den neredeyse hiç farkı yok. varsa da ben anlamadım. sürücüler aynı pistler aynı...ama yine de zevkli
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.