Şimdi Ara

FlatOut: Ultimate Carnage (ÇIKTI) (25. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
668
Cevap
0
Favori
50.058
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: bigdede

oyunu oynadım oyundan ilk izlenimlerimi söyleyim beyler oyudna save yapamıyorum oyun genel anlamda güzel grafikler felan baya güzel ben yüksek çözünürlükte oynuyorum hiç fps düştügünü görmedim yani fena bir oyun degil beyler oynanılır yani bu save durumunu nasıl hallediyorsunuz bana biraz açıklarmısınız arkadşalr
    En baştaki profil seçme ekranından bir profil seçmen gerekli. Yoksa oyun ilerlemesi kayıt olmaz.
    Bu arada oyunun kayıt sistemi tamamen otomatik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nForcer -- 1 Ağustos 2008; 13:53:09 >
  • bende bugün alcam da sizce 2'yi mi alıyım yoksa bunu mu? malum sistem sorunu var
  • Beyler belki inanmayacaksınız ama oyun "Dirt" den daha fazla kasıyor!! İlk açtığımda Flatout 2 nin optimizasyonunu bildiğimden 1280x1024 4xaa yaptıydım, sonra yaptığıma yapacağıma pişman oldum
    2 yi oynamış biri olarak şunu söyleyim, oyun bence kendini tekrar etmiş, aynı pistlerde dön dolaş, hiç de üzerinde durulmamış..
    Grafik olarak belki daha iyi ama ben böyle kötü optimizasyon olacağına, eski grafikleri tercih ederdim..
    Oynamayacakmıyım, hayır oynayıp tabi ki de bitiricez ama sonuca bakarsak vasatın biraz üstüne bir oyun olmuş diyebilirim

• 640x480 bütün görüntü ayarları düşük, ama fps'de değişen bir şey yok.
     FlatOut: Ultimate Carnage (ÇIKTI)
  • Ati HD 2600
    2 GB Ram
    core duo 2 2.0
    vista

kaldırır mı arkadaşlar bu sistem ? kaldırmaz gibi duruyor sizlerin sistemleri gördükçe
  • quote:

Orjinalden alıntı: nForcer
    640x480 bütün görüntü ayarları düşük, ama fps'de değişen bir şey yok.

Acaba işlemciyi mi fazla kullanıyor, yoksa o çözünürlükte fps nin 30-40 civarı olmasını beklerdim..
    Anlaşılan berbat bir optimizasyon var oyunda, s...çmışlar içine desene

quote:

Orjinalden alıntı: Error 404
    Ati HD 2600
    2 GB Ram
    core duo 2 2.0
    vista

kaldırır mı arkadaşlar bu sistem ? kaldırmaz gibi duruyor sizlerin sistemleri gördükçe

Ben Athlon64 3200 (o.c. 2.4ghz) - 2gb ram - 2600pro (agp) ile 1280x1024 aa kapalı 8xaf ile 20 fps civarı alıyorum..
    Senin işlemci 2 çekirdek olduğundan 25 i bulursun , bazıları için çok yetersiz olsa da ((hele bir yarış oyunu ise)) gene de oynanabilir diyorum

Edit: Fikrimi değiştirdim, kalabalık ortamda, özellikle toz yutarken fps sürünüyor!!
    Böyle optimizasyona

Acaba diyorum oyunun ilacında mı sorun var?
    -Bir de orjinal kullananlardan yorum alsak çok iyi olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DRACON1C -- 1 Ağustos 2008; 16:29:45 >

• ımzamdakı notebookla oynayabılırmıyım benzer bır sıstemle deneyen oldumu
  • Maalesef, zevkle oynayacağını sanmıyorum, yola giremezsin.. (benim gibi)
  • optimizasyon berbat gerçekten
  • o kadar bekle çıkan oyun bak flatout 2 yi oynarım daha iyi
  • 1024x768 aa kapalı 8xaf 25 civarı veriyor arada 20 nin altına düştüğü oluyor tabi, ama hem çözünürlük düşük hem de aa kapalı olduğundan grafikler ne kadar güzel olsa da berbat görünüyor
    Bu arada oyunda HDR yok, karanlık ortamlarda, örneğin köprüye girdiğimde dışarısının ışıklandırması değişmiyor, HDR yokken bu kadar kasıyorsa helal olsun, artık nasıl becerdilerse..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DRACON1C -- 1 Ağustos 2008; 17:43:15 >
  • denemeden bişey söylemek zor
  • oyun süper.. indirdim oynuyorumda save edebilmek falan için windows live account u istiyo? 3 saat kadar oynadım oyunu fakat çıkıp save etmeye çalıştıgım zaman ggördümkü hiçbi şekilde windows live account u olmadan save edemiyorum..

bunun bi çözümü varmı? şimdiden teşekkür ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bigdede -- 1 Ağustos 2008; 17:44:02 >
  • optimizasyon berbat diyorsunuz da hangi sistemle hangi ayarlarda oynadığınızı yazmıyorsunuz
  • Düzeltiyorum FlatOut 2 deki fps düşüklüğü triple bufferi kapatmamdan kaynaklanıyormuş.
    Aynı sistem, aynı çözünürlükte 6x AA, full Anisotropy birtek post-process kapalı, sabit 60fps civarı veriyor.
    optimizasyon kralı ...
    Yenisindede triple bufferı ve post-processi bi kurcalayın derim.

Orjinalden alıntı: xtatic

E hocam ben amd sempron 2800, 2* 512 ram ddr400 , x1900 gt ile hersey sonuna kadar acık 1680x 1050 en dusuk 30fpslerde alıyodum... flat out 2 de...

hangi çözünürlükte ? bir de detaylar low - medium - high ?1024x768 yüksek. Anti aliasing açamıyorum.
  • amd 5000+x2 2gb ddr2 ram palit geforce 8600gt sonic+
    1280*1024 2x aa tüm detay

fps menüde ilk girdiğimde 17-18 oyunda ise 20-40 arası gidip geliyo biraz oynayınca menüde ki fps 25 lere oyunise 30-50 yi görüyo ama çok nadir bende çözünürlüğü 1024*768 yaptım şimdi 30-60 arası menüde ise hala 20 lerde

edit: bu triple buffer ve post-process i nerden kapatabilirim

• Bu optimasyon hatası ik çıkacak yama ile düzeltilecektir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: UltrAslan Çorum

Bu optimasyon hatası ik çıkacak yama ile düzeltilecektir.

İnşallah
    Öyle bir söylüyorsunuz ki, gören de yamayı siz çıkartacaksınız sanacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DRACON1C -- 1 Ağustos 2008; 21:29:49 >
  • quote:

Oyunun kendisi zor çıktı, yamayla falan uğraşacaklarını hiç sanmıyorum.
    "Hadi marş marş, HD 4850 almaya..." diyorlar resmen.
  • quote:

quote:

Oyunun kendisi zor çıktı, yamayla falan uğraşacaklarını hiç sanmıyorum.
    "Hadi marş marş, HD 4850 almaya..." diyorlar resmen.

Senin kartın da miladı dolmuş ama artık
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.