Şimdi Ara

FlatOut: Ultimate Carnage (ÇIKTI) (26. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
668
Cevap
0
Favori
50.058
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Setup Flat Out diye bi yer vardı başlat komutundan Empire İnteractive bakıcaksın Şunun gibi

FlatOut: Ultimate Carnage (ÇIKTI)

ama yenisinde galiba o ayar yok.
    Ultimate Carnage

FlatOut: Ultimate Carnage (ÇIKTI)

Oyun içinde olması lazım. Bilemiyorum bende burdaki yorumlar gore oyunu alıp almamaya kara vericem.

quote:

Orjinalden alıntı: sinager_dante

amd 5000+x2 2gb ddr2 ram palit geforce 8600gt sonic+
    1280*1024 2x aa tüm detay

fps menüde ilk girdiğimde 17-18 oyunda ise 20-40 arası gidip geliyo biraz oynayınca menüde ki fps 25 lere oyunise 30-50 yi görüyo ama çok nadir bende çözünürlüğü 1024*768 yaptım şimdi 30-60 arası menüde ise hala 20 lerde

edit: bu triple buffer ve post-process i nerden kapatabilirim

• quote:

Orjinalden alıntı: *Furious*

Senin kartın da miladı dolmuş ama artık
    Herkeste 8800 GT, HD 4850 gibi kartlar yok maalesef. Bu millette öğrenci olup aynı kartla en az 2 sene idare etmek zorunda olanları da düşünmek zorundalar ve onların sistemlerine göre optimizasyon yapmaları şart. Yoksa saygınlık kaybetmeleri kaçınılmaz olur.
  • Ben oyunun daha çok işlemciden kastığını düşünüyorum,
    1. iken 30-40 fps civarı arkama bakıpta 12 aracı görünce hop 15-20 ye düşüyor
    Athlon64 3200 (o.c. 2.4ghz) - 2gb ram - 2600pro (agp) ile 1024x768 2xaa 8xaf şekline oynuyorum.

Derby bitti
    Ha birde eski yollar yerine yeni birşeyler görmek isterdim ama neyse

quote:

Orjinalden alıntı: nForcer
    Herkeste 8800 GT, HD 4850 gibi kartlar yok maalesef. Bu millette öğrenci olup aynı kartla en az 2 sene idare etmek zorunda olanları da düşünmek zorundalar ve onların sistemlerine göre optimizasyon yapmaları şart. Yoksa saygınlık kaybetmeleri kaçınılmaz olur.

Katılıyorum
    Ayrıca 4850 gibi kartlar bu oyunda 80 i 100 ü bulacak ki biz de 30 fps gibi bir hızla oynayalım.
    Olması gereken budur aslında çünkü kalite/performans olarak baktığımda çok kötü bir oyunla karşı karşıyayım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DRACON1C -- 1 Ağustos 2008; 22:37:45 >

• ya flatout2'den farkı ne ki bunun? 0 nerdeyse..bende heveslendimdi ne güzel uçacaz yine havalarda diye
  • Oyunu indirdim. Grafikleri hoşuma gitti yalnız flatout 2 ile neredeyse aynı. :)

HD 4850@Default 1680x1050 4xAA 16xAF ile 60fps civarında geziniyor oyun. Yalnız bazı yerlerde 41fps ye kadar düştüğü oldu tabiki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Soultrap -- 2 Ağustos 2008; 0:13:15 >
  • Bilgi amaçlı olarak yazıyorum ; Sistemim amd dual core 6400+ 3.2Ghz, ocz 1gbx2 800 mhz ram, zotac 8800gt amp edition.4x aa, anisotropie ortada full ayarlarda 1680*1050'de ortalama 40fps alıyorum. ben açıkcası grid ile aynı performansı alıyorum.
    oyunda optimizasyon yok diyenlerin belki ram sıkıntısı vardır çünkü oyun da aşırı derecede ram'e ihtiyaç var çünkü pistte yüzlerce tahta, bariyer lastikleri, araba parçaları, bina parçaları gibi objeler bolca yer alıyor. kaza yaptıkça ve bunlara çarptıkça onların sayısıda artıyor ve yarış bitene kadar her parça durduğu yerde kalıyor. ben hiçbir yarış oyununda bu kadar kalabalık yıkıntılar arasında yarış görmedim. ram'e ihtiyaç duyuyor oyun gerçekten, çünkü yarış sonuna kadar cümbüş halindesiniz hele rally yarışlarıda yapıyosanız toz, duman, bir sürü ot vs gibi zengin şeyin detaylı olarak kullanılması ve su efektleri epey bi zengin kullanılmış. oyun grafik olarak oldukça tatmin edici. optimizasyon bence güzel, çünkü grid'de yolda birkaç lastik ve araba parçasında başka bişey bulunmuyor yarışın sonuna kadar kalıcı olarak. Güzel tasarlanmış ve eğlenceli bir oyun. Bazı sahneleri ps3'deki motor storm'u hatırlattı. İyi oyunlar

• quote:

Orjinalden alıntı: icarusfly

oyunda optimizasyon yok diyenlerin belki ram sıkıntısı vardır çünkü oyun da aşırı derecede ram'e ihtiyaç var çünkü pistte yüzlerce tahta, bariyer lastikleri, araba parçaları, bina parçaları gibi objeler bolca yer alıyor. kaza yaptıkça ve bunlara çarptıkça onların sayısıda artıyor ve yarış bitene kadar her parça durduğu yerde kalıyor. ben hiçbir yarış oyununda bu kadar kalabalık yıkıntılar arasında yarış görmedim. ram'e ihtiyaç duyuyor oyun gerçekten, çünkü yarış sonuna kadar cümbüş halindesiniz hele rally yarışlarıda yapıyosanız toz, duman, bir sürü ot vs gibi zengin şeyin detaylı olarak kullanılması ve su efektleri epey bi zengin kullanılmış.
    Oyun açıkken bellek kullanımına baktım, 500 küsür mb'lardaydı. Yani bellek canavarı bir oyun değil bu.
    En az 8800 serisi bir ekran kartı olmayanların doğru düzgün oynayamayacağı bir oyun yapmışlar ki bu optimizasyonun iyi olmadığını söylemek için yeterlidir.

• Biraz önce online Grid attım biraz, içimden olay budur dedim yani 40 fps alıyorum işte ya
  • quote:

quote:

oyunda optimizasyon yok diyenlerin belki ram sıkıntısı vardır çünkü oyun da aşırı derecede ram'e ihtiyaç var çünkü pistte yüzlerce tahta, bariyer lastikleri, araba parçaları, bina parçaları gibi objeler bolca yer alıyor. kaza yaptıkça ve bunlara çarptıkça onların sayısıda artıyor ve yarış bitene kadar her parça durduğu yerde kalıyor. ben hiçbir yarış oyununda bu kadar kalabalık yıkıntılar arasında yarış görmedim. ram'e ihtiyaç duyuyor oyun gerçekten, çünkü yarış sonuna kadar cümbüş halindesiniz hele rally yarışlarıda yapıyosanız toz, duman, bir sürü ot vs gibi zengin şeyin detaylı olarak kullanılması ve su efektleri epey bi zengin kullanılmış.
    Oyun açıkken bellek kullanımına baktım, 500 küsür mb'lardaydı. Yani bellek canavarı bir oyun değil bu.
    En az 8800 serisi bir ekran kartı olmayanların doğru düzgün oynayamayacağı bir oyun yapmışlar ki bu optimizasyonun iyi olmadığını söylemek için yeterlidir.

O zaman neden bütün sitelerde Pentium 4 2 GHz
    2 GB RAM
    Graphic card 128 MB (GeForce 6600 or better)
    8 GB HDD
    Windows XP/Vista gibi ibareler var. Acaba optimizasyon dediğin sorun gerçekten ram olabilir mi yukarıda uzun uzun yazdığım sebeplerden dolayı! Yine aynı ayarlarda grid'den çok daha fazla kalabalık sahneler var ve adamlar 128 MB (GeForce 6600 or better) kart yeterli olur derken acaba sizde kasmasının sebebi gerçekten oyunun ram'a ihtiyaç duyduğu olabilir mi! Bende fark yoktu. FPS aynı ve akıcılık aynıydı. O zaman sizin de gridden aldığınız performansı aynı grafik kartı ve ram ile almanız lazım. Ama olmuyor neden? Bence oyun bence 500 küsür mb ramdan fazlasını istiyor :)

• Eh be abi grafikleri bir kat üst düzeye çıkarmışsınız.Peki hani sesler.?
    Motor sesinden eser yok
  • Bu vasat grafikli oyunda 7600gt ve dengi kartlar 1024 full veya fulle yakın ayarlarda(no aa af olmak kaydı ile) 20-30 fps civarı veremiyorsa ben bunun ardında birşey ararım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SeRo-34 -- 2 Ağustos 2008; 1:03:32 >
  • 2 den bir farkı yok hem de sistemi fazla zorluyor.En iyisi 2 ye devam
  • quote:

2 GB RAM
    8 GB HDD
    Windows XP/Vista gibi ibareler var. Acaba optimizasyon dediğin sorun gerçekten ram olabilir mi yukarıda uzun uzun yazdığım sebeplerden dolayı! Yine aynı ayarlarda grid'den çok daha fazla kalabalık sahneler var ve adamlar 128 MB (GeForce 6600 or better) kart yeterli olur derken acaba sizde kasmasının sebebi gerçekten oyunun ram'a ihtiyaç duyduğu olabilir mi! Bende fark yoktu. FPS aynı ve akıcılık aynıydı. O zaman sizin de gridden aldığınız performansı aynı grafik kartı ve ram ile almanız lazım. Ama olmuyor neden? Bence oyun bence 500 küsür mb ramdan fazlasını istiyor :)
    O sitelerde yazan şeyler pratikte geçersiz. Oyun eğer 500 mb'tan daha fazlasını isteseydi Crysis'teki gibi Assassin's Creed'deki gibi belleğin tamamını sürekli kullanırdı. Race Driver GRID'i yapanlar GF7 serisi ekran kartı sahiplerini düşünerek optimizasyon yapmışlar ama FOUC yapımcıları GF7 serisini düşünmeden direkt 8800'lere odaklanmışlar. Esas sorun işte burada. FOUC'un 8800 aşağısı ekran kartlarında yavaş çalışması.

• quote:

quote:

2 GB RAM
    8 GB HDD
    O sitelerde yazan şeyler pratikte geçersiz. Oyun eğer 500 mb'tan daha fazlasını isteseydi Crysis'teki gibi Assassin's Creed'deki gibi belleğin tamamını sürekli kullanırdı. Race Driver GRID'i yapanlar GF7 serisi ekran kartı sahiplerini düşünerek optimizasyon yapmışlar ama FOUC yapımcıları GF7 serisini düşünmeden direkt 8800'lere odaklanmışlar. Esas sorun işte burada. FOUC'un 8800 aşağısı ekran kartlarında yavaş çalışması.

Genelde böyle oyunlara 512 MB RAM (1 GB for Vista) (pro street için) gibi requirements değerleri koyarlar. 2GB önerilen yazdılarsa bi sebep vardır gibime geliyor, çünkü çok fazla 2gb yazan oyun görmüyoruz dimi. Bazen ne kadar optimize edilirse edilsin görsellik katabilmek için bişeylerden feda etmek gerekiyor bence. Eğer bundan 4-5 yıl sonrasında hala G-force 7 yada ati-1600 serisi kartlar için optimize oyun yazılmadığından bahsetmezsek tabi. Ben Empire Interactive firmasını savunan biri değilim ama malesef durum böyle.

• quote:

Genelde böyle oyunlara 512 MB RAM (1 GB for Vista) (pro street için) gibi requirements değerleri koyarlar. 2GB önerilen yazdılarsa bi sebep vardır gibime geliyor, çünkü çok fazla 2gb yazan oyun görmüyoruz dimi. Bazen ne kadar optimize edilirse edilsin görsellik katabilmek için bişeylerden feda etmek gerekiyor bence. Eğer bundan 4-5 yıl sonrasında hala G-force 7 yada ati-1600 serisi kartlar için optimize oyun yazılmadığından bahsetmezsek tabi. Ben Empire Interactive firmasını savunan biri değilim ama malesef durum böyle.
    Önerilen bellek miktarı oyun için değil, işletim sisteminin rahat çalışması için gerekli miktar. Bir oyun en düşük miktar bellekte de önerilen miktar bellekte de aynı miktar kadar bellek kullanır ama en düşük miktar bellekte işletim sistemi zorlanırken önerilen miktar bellekte işletim sistemi rahat çalışır.

• Flatout 2 nin optimizasyonu çok daha iyiydi, sistemimle 2.cisi coşarken flatout 3 kasıyor, zaten oyunda yenilik de yok bence. Aynı tas aynı hamam, o kadar bekledim fos çıktı
  • core duo işlemci
    2 gb ram
    geforce 7400 256 mb kart ile oynuyabilirmiyim?
  • core 2 duo e4400 2ghz
    1gb ram
    ati x550xtx 512 mb ekran kartıyla oynayabilir miyim
    bide oyun 2 dvd mi korsan alacam da boşa para vermiyim
  • emrcan ve barışa_rock,
    İkinizin de sistemleri oyunu kaldırmaz. Bu arada oyun tek dvd.
  • İkinizin de yeni bir ekran kartına terfi etmeniz çok yerinde olur, minimum 8800 düşünmelisiniz, satıcıların dediklerine aldanmayın, onlar ürünlerini satmak için her şerefsizliği yaparlar.
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.