Şimdi Ara

Flat Out 2

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
5.227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar dün flat out 2'yi aldım ama oyunda bir türlü kontrol ayarlarını bulamadım daha doğrusu options diye bir yer bulamadım. Ayrıca oyundaki nitro tuşu hangisi???

Bir de benim flat out 2 yüklemeden de oynanılıyor. Tak-Çalıştır hesabı. Ne acaba ?

Oyun orjinal değil. TEK DVD

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kamikaze57 -- 3 Mart 2009; 19:57:25 >

• onun içinde setup vardır yüklemeyi dene nos tuşuda hatırladıgım kadarıyla alt olması lazım
  • quote:

Orjinalden alıntı: kovboy0095

Arkadaşlar dün flat out 2'yi aldım ama oyunda bir türlü kontrol ayarlarını bulamadım daha doğrusu options diye bir yer bulamadım. Ayrıca oyundaki nitro tuşu hangisi???

Bir de benim flat out 2 yüklemeden de oynanılıyor. Tak-Çalıştır hesabı. Ne iş acaba ?

Oyun orjinal değil. TEK DVD

Nitro tusu shift
  • NVDİA GEFORCE 6150SE OB PAYLASIMLI EKRAN KARTI KALDIRIRMI BU OYUNU ACABA ?

• shitf miş ya bunun o bonus olayları beni deli ediyordu özelliklede havuz olan bi türlü beceremedim onu digerlerini bi nevze de osla yaptım
  • quote:

Orjinalden alıntı: unforgiv3n

NVDİA GEFORCE 6150SE OB PAYLASIMLI EKRAN KARTI KALDIRIRMI BU OYUNU ACABA ?

Ohooo bu oyun bence fazla büyük sisteme bile gerek yok diyorum ben. Düşün yani...

Oyunda şuana kadar single yarışlarda en çok şehir yarışları hoşuma gidiyor. Hakikaten oyun grafikleri nfs gibi iyi olmasa da oynanış süper o hasar , çarpınca şiddetli adamın araçtan uçması falan vs...

• bence çarpışma yarışları sper yhaa o kaputların flan fırlaması sper zevkli
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bende sol ctrl tuşu nitro
  • Beyler bu oyunda game padi nasıl aktif hale getiriyoz.Bir türlü game padi çalıştıramadım oyunda
  • bende sol ctrl tuşu nos veriyor sizde neden değişik. benim kullandığım oyun setup dosyasının içindeki flatout2.exe yi kendim cracklediğim için bir nevi portable oyunuyorum. kurulumsuz olduğu için program files ımda dosyaları yok. ama kontol ayarlarının program files içindeki ekran çözünürlüğünü anti-alasing i falan değiştirdiğiniz yerden yapıyorsunuz.

kolay gelsin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.