Şimdi Ara

FLASHGET BİLEN VAR MI? YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
412
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1. flashgeti nerden indircem.2. nasıl kullancam.

ftp://download3.e-games.com.my/knightonline/KA_v1298_20050603.exe

bunu indircem. flashgetle nasıl indircem? lütfen anlatsın biri.

teşekkür ederim...

• inndir com da bi flashget var. version 1.71 2-3mb. iyi mi? indirip yükleyim mi
  • yükle yükle...bende ordan indirmiştim sanırım...suanda kullanıyorum bi sorun yok, canavar gibi
  • quote:

Orjinalden alıntı: vauva

yükle yükle...bende ordan indirmiştim sanırım...suanda kullanıyorum bi sorun yok, canavar gibi

ama nasıl kullancam
  • http://forum.donanimhaber.com/m_4010157/tm.htm CTRL+F YE BAS FLASHGET YAZ KARŞINA ÇIKAR
  • ewt o link e git orda açıklama vardır...eğer farklı bi sorun olursa yardımcı olunur...
  • eyw ama hala nasıl kullanacaımı bilmiyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SUPERSU NEDİR BİLEN VAR MI ?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bak şimdi

indirdin programı kuruyosun zaten sen kullanmıyosun programı o kendi kendini kullanıyor

he nasıl mı kullanıyorum bir linkten herhangi bişey indirmeye kalktığında windows un NEREYE KAYDEYİM SEÇENEĞİ varya o çıkacağına FLAHGET in bi penceresi çıkıyo ve sen orda CONTUNİE diyosun TAMAM diyosun ğbaşlıyo indirmeye bu kadar

anladın mı şimdi dostum?
  • hala bir sorun varmı
  • internetim kafayı yedi. adsl kopuyo. msconfig den başlangıçta çalıştırılcak prog. lardan gereksiz olan herşeyi kapadım. şimdi hızlandı sanki. 5 dakkadır kopma yok. bide isimsiz dosya vardı deli olcam ya. flash get yeni iniyo. daha önce 1kb ile iniyodu şimdi 6kb ile iniyo. bana nasıl flashget üzerinden download yapacağımı anlatırmısınız?ftp://download3.e-games.com.my/knightonline/KA_v1298_20050603.exe
    indircem. nereye yazcam bunu ne yapcam flashget hakkında hiçbişi bilmiyom.
  • quote:

Orjinalden alıntı: vauva

bak şimdi

indirdin programı kuruyosun zaten sen kullanmıyosun programı o kendi kendini kullanıyor

he nasıl mı kullanıyorum bir linkten herhangi bişey indirmeye kalktığında windows un NEREYE KAYDEYİM SEÇENEĞİ varya o çıkacağına FLAHGET in bi penceresi çıkıyo ve sen orda CONTUNİE diyosun TAMAM diyosun ğbaşlıyo indirmeye bu kadar

anladın mı şimdi dostum?

burayı bi daha oku ok?sen hele bi buraya kadar gel sonra bi sorun çıkarsa öyle soru sor ok?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vauva -- 12 Şubat 2006 15:19:14 >

• ekranda continue veya flashget zımbırtısı görmedim. direk flashgete girdim bende. yukarda new vardı bastım en üste url yi girdim. şöyle bi ekran var indiryomu şimdi?

http://img153.imageshack.us/my.php?image=flash4hs.jpg

şimdi o download ettiğim şeyi 3e 5e bölmüş mü?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Haplo -- 12 Şubat 2006 15:34:24 >
  • evet 21 saniyedir indiriyor ayrıca adsl kapansa bile flashget kaldığı yerden devam eder birde dilini türkçe yap adımları sırayla izle
    flashget ana sayfasında menülerden
    1 WIEV

2 LANGUAGE

3 TÜRKÇEYİ SEÇ BÖYLECE DAHA RAHAT EDERSİN
  • FlashGet son zamanlarda bende sorun çıkarmaya basladıKendi kendine takılıyor sonra düzeliyor falan ne yaptığı belli değil
  • sağol kardeş. flashget imin sorunsuz çalıştığına sevindim ama bu hızlı indirmiyo 17 dakka oldu daha %2 sadece 7mb indirmiş ve 16:30 saat var diyo geriye. bunun bölünüp hızlı inmesi gerekmiyor mu?
  • 3'e 5'e böler sonra birleştirir ve downloads klasöründe görürsün dosyayı...
    contunie yazısı sen linke tıkladıktan sonra çıkar dostum öyle programı kurunca çıkmıyo!!

neyse kolay gelsinnn
  • dosyanın üstüne tıkladım.. aşağıda jet 1-2-3-4-5 çıktı 1. sinde sorun yok. 2-3-4-5 de hata oluştu 5 sn bekle diyo ve bunu sürekli tekrarlıyo ne yapmam gerek. çok yavaş indiriyo
  • dostum bağlantında bi problem olmasın senin?512 kb kullanan bi ADSL kullanıcısı eğer başka bişey indirmiyosa 55-56 ile falan indirir flashget te...bağlantını kontrol et derim ben!!!
  • ya bağlantı sürekli kopuyo. evet. 512 hız 524.2 kbps yazıyo. ama kopup duruyop. 10 dakka dayan mıyo. deli olcam ya. abim herkesin öyle dedi. arkadaşınında öyleymiş ama beni tatmin etmedi bu cwp. dünden beri böyle. dün gece babam pc nin başındaydı. o pc nin a..... komuştur. ben onun. ya deli olcam. bağlantınada adslinede. param olsun baracuda alcam a.q

indirme hızı çok değişken. bazen 2 bazen 8-9 ama 10u zor geçiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Haplo -- 12 Şubat 2006 16:21:49 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.