Şimdi Ara

FlashDiskten BIOS Update

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
4.508
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar BIOS unda sorun olan bir cihaza hirens boot cd ile clean bios yaptım şuanda flashdiskten biosu güncellemek istiyorum pcm acer travelmate 2350
    3 saattir falan arıyorum fakat bir gelişme katedemedim acaba bilgisi olan arkadaşlar bana yardımcı olabilirler mi ?

• USB Bellekleri Bootable Yapmak konusunu inceleyin. Flash diskinizi Bootable yaptıktan sonra;

http://support.acer-euro.com/drivers/notebook/tm_2350.html
    bios 1.70a_tm2350.zip dosyasını indirin.

ftp://ftp.work.acer-euro.com/notebook/travelmate_2350/bios/readme.txt < Dosyasında yazanları uygulayacaksınız.

Sıkştırılmıs dosyayı çikarın; çıkan "CL59_170A.zip" sıkıştırılmış dosyayıda klasöre çıkarın. İçinden çıkan bu üç dosyayı flash'a klasöre koymadan direk koyun.

FLASH024.EXE < yüklemek için program
    CL59170A.ROM < bios dosyanız
    BIOS.BAT < otomatik çalışma tanımlaması

Daha sonra bilgisayarınızı (Laptop) USB'den boot ettiğinizde bios otomatik yüklenecektir.

• tmm fakat sorun şurada zaten ne yaptıysam flashdiskten pc ye boot ettiremedim sürekli ya ekranda bi j harfi yada başka türlü şeylerle karşılaşıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ReCoVeRy

tmm fakat sorun şurada zaten ne yaptıysam flashdiskten pc ye boot ettiremedim sürekli ya ekranda bi j harfi yada başka türlü şeylerle karşılaşıyorum.

hiren'in nasıl usb'den çalıştırılabileceği sitesinde resimli olarak anlatılmış. elimdeki bir flash disk bu iş için ayrılmış durumda!. çok kolay bir yöntem, rahatlıkla yaparsın...

http://www.hiren.info/pages/bootcd-on-usb-disk
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    USB Bellek ile BIOS Update!
    16 yıl önce açıldı
    bios boot sorunu
    10 yıl önce açıldı
    UPDATE ! ! !
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.