Şimdi Ara

Flashdisk / Surucu degisimi uzerine sorular.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
702
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selam arkadaslar.

    Forumda biraz gezindim ama direkt yanit bulamadim. 2 tane sorum var.

    1- Kingston Data Traveller (4GB) usb bellegim var. Bunu save dosyalari/updateler falan icin kullanabilirmiyim? Xbox a taktigimda tanimadi. Google'da arastirdim ama istedigim gibi bir yanit bulamadim.

    2- Benim makinam Lite-On olarak geldi ve samsung surucu ile deistirilip firmware yuklendi. 2 Hafta kadar once bana su anda Live a baglanirsan buyuk ihtimal ban yersin cunku dvd rom surucun farkli dediler.
    Benim Live a baglanmak istememin sebebi oyun oynamaktan ziyade butun updateleri falan kolayca yukleyebilmek. Bu konuda fikri olan var mi ?



  • birinci sorunun cevabını bende merak ediyorum....
  • quote:

    1- Kingston Data Traveller (4GB) usb bellegim var. Bunu save dosyalari/updateler falan icin kullanabilirmiyim? Xbox a taktigimda tanimadi. Google'da arastirdim ama istedigim gibi bir yanit bulamadim.


    Belleğini ntfs mi yoksa fat32 olarakmı biçimledin,ntfs ise görmez fat32 olması lazım.
  • @sailsofcharon Flash bellekler NTFS olarak formatlanıyor mu ?
    Save dosyaları için kullanamazsın ama netten update indirip kullanabilirsin yada muzik resim vs.
    Senin dvd rom degişmesi ile ban ne alaka anlamadım zaten dvd romu cihaza göstermek için ondaki key kopyalanıyor ve ban olayi biraz şans ama bu aralar FW. cihaz ile banlanma riski yüksek. Tabi dedigim banlanma olayı teori pratikde ne kadar dogrudur bilemem ancak banlandıgım zaman görürsün
  • evet formatlanıyor, aynı usb bellekten bendede var ntfs olarak biçimliyken xbox görmemisti.
  • flash disk te virus fln varsa paket olma şansi var mi x360 ın ?
  • @KirkLeeHammett

    İstedğin biçimde formatlayabiliyosun dostum bellekleri ister ntfs ister fat32,

    @_Divine_

    pek sanmıyorum virüsten etkileniceğini,tabi eğer xbox360 ın işletim sistemine sızabilecek bir virüs yazılmadıysa,virüslü trojanlı flash belleklerdeki virüsler windows için yazıldığı için xboxa etki yapmaz

    @alyozcan
    xboxla live a girmemeyeyim etmeyeyim kurtulurum gibi bi mantık yok,istersen 1 ay,istersen 1 yıl sonra gir ,isterse o dönemde yeni güncelleme ve ban dalgası olsun,isterse olmasın farketmez,ban dönemi dışında yeni aldığı makineyle ilk kez live a girip banlananlar var yahu öyle saçma şey mi olur,girebiliyoken tadını çıkar ,yırtarsan devam edersin live a. Ama bi kere söyliyim tadını alınca bağımlılık yapıyor live,eğer banlanırsam bi tane daha xbox alıp orjinal takılıcam bende mesela.

    Bu arada kabloyu çeksenizde ,aleti internete bağlamasanızda zaten yeni gelen oyunların içinde güncelleme olucak ve o oyunu oynayabilmeniz için güncellemeyi yapmak zorunda kalıcaksınız,eğer bu güncellemeye ekledikleri küçük bi programla tespit ediyolarsa modlanmış fw'yi gene fark etmicek 2 ay sonra girince banlanıcaksınız.

    Edit:Ekleme

    Ben xbox oynarken müzik dinlemek istediğim zaman ipodu bağlıyorum alete,direk ipoddaki tüm müzikler çıkıyor karşıma,hatta yaptığım çalma listeleri bile ayrı ayrı sıralanıyor,ipodu olan oynadığı oyuna göre yaptığı çalma listeleriyle xboxda hem müzik hemde oyun keyfini tadabilir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sailsofcharon -- 16 Kasım 2008; 23:39:33 >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.