Şimdi Ara

flash programı kullanarak bir menu..

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
517
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • flash programı kullanarak bir menu yapmak istiyorum ancak bu bildiğiniz menu örneklerinden değil.

Applet Navigation Factory programını bilmeyen yoktur herhalde. ancak benim aradığım ve bir türlü bulamadığım ise swf olmasıydı. bunun için flash kit dahil büyük sitelerde "navigation tree" başlığı ile arama yaptırdım ve bulduklarım beni pek tatmin etmedi.

Nasıl desem bulduğum bir iki güzel fla vardı. bunlardan birisinin içine kodlar (scriptler) yazılmıştı ve dışarıdan bir *.php dosyasından menü isimlerini alıyordu. Applet Navigation Factory programının tam tersine alt alta dosyaları açmıyordu yani bir menüye bastığınızda diğeri kapanıyor tıkladığınız menü açılıyordu. isterseniz size bu fla örneğinide gönderirim.

bu güzel bir menü olayı..yani swf fazla yer tutmuyor kodları dışarıdan alıyordu tam istediğim bir örnekti..ne varki bu benim isteklerimi cevapsız bıraktı.

örn. 2004, 2003, 2002 menüsü olsun 2004 e tıkladığında ocak, şubat ve diğer 12 ay açılılsın..sonra ocak ayına tıkladığında ankara, istanbul ,izmir gibi birkaç şehir açılsın ve ankaraya tıkladığında keçiören, eryaman gibi ilçeleri açılsın ve bunlar son dosyalar metin olacaktı..tıpkı Applet Navigation Factory programında olduğu gibi.tıkladığında yeni bir sayfada gerekli bilgileri açacaktı.

iş buraya kadar hiç gelmedi yani ocak ayına tıklıyorum ve şehirler açılıyor sonrası hiç açılmıyor. benden istenen bu olayı yapabilmem için sizlerin yardımına ihtiyacım var. bana bu tarz bir fla gönderirseniz sevinirim..gerçekten çok ihtiyacım var bu flaya..menü mantığını tam anlamıyanlar için bir adrese yönlendirme yapabilirim.

ha peki neden Applet Navigation Factory programı ile yapmıyorsun diyecek olursanız bu programın orjinali bende yok ve internet ortamına attığımda bana hata mesajı veriyor..elinde orjinali olan varsa paylaşabilirim yani yok demem :) yada bu bahsettiğim sağlam bir flası olan birisiyle :)

konuya ek olarak dosyaların resimlerini ekliyorum. mail adresim erkan_erdal@hotmail.com

• o bahsettiğin fla yı koy nete. çekip modifiye ederiz.
  • http://www.nilteksgroup.com/zip.htm

indirdiğim örnek menu bu
  • sanırım kimse yardım etmiyecek
  • çok uzun yazmışsın kimse okumamuştır ondandır yoksa cvp verirler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.