Şimdi Ara

Flash kart yakit indirimi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
472
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kullanan var mi arkadaslar %5 indirim yaptigi iddia ediliyor.ucretsiz hem de.
    kaziklanmak zorunda degilsek bosa kaziklanmayalim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sadece Lukoilde geçerli sanırım

• Normalde yüzde 5 indirim vardı ancak yakında indirim bitiyormuş.Lukoil kendi taraftar kartına yüzde 3 indirim yapıyordu o kartına direkt yüzde 5 indirim yapacakmış.Bana çalışanın söylediği bu.
  • Benim anlamadigim bedava bi kartttan nasil kar edebiliyorlar,uyenin kisisel bilgilerini mi satiyorlar acaba

• Bazı istasyonlardaki görevlilerdeki kendi kartları var isteyenden %7 yapıyorlar ( lukoil)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adem_2c -- 5 Mayıs 2018; 22:44:55 >
  • Ben aldım ama her istasyonda geçerli olmadığı için kullanmadım daha. Sitede geçerli olan istasyonlar yazıyor, bir bakın isterseniz.

• Yakıta daha fazla ödemek Zorunda mıyım!

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 4-5 aydır kullanıyorum gayet güzel 30 krş civarı indirim oluyor lukoilde. Lpg de geçerli değil ama benzin mazot sadece.

• Lpg yi lukoilden alıyordum sürekli, bi sıkıntı yaşamadım. Yeni aracım dizel, shellden al diyor herkes, bende shellden alıyorum. Lukoilin dizeli nasıl acaba

• Geçen gün yanlışlıkla bp ye girdim. Bp kart verdiler hemen, yüzde 5 puan veriyormuş. İstediğiniz zaman kullanırsınız dediler, hatta isterseniz yüz liralık alırken 105 lira doldururuz dediler. Sonra kullanırım kalsın dedim. Bir dahakine 100 lira alır 110 liralık isterim.

Petrol çalışanları yüzde 7 indirim yapabiliyormuş bu arada. Kuzenin evinin yanında petrol var, komşu diye ona indirimli veriyorlardı benzini. Hangi marka hatırlamıyorum şu an ama.

• Dilberaya sormak lazım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Flash kartım var %5 indirimden faydalanıyordum ancak lukoilde kredi kartı kampanyası olmuyor.

Şimdi shell zibizu indirimini kullanıyorum 300 liraya 15 lira veriyor + kart kampanyası ile 45 liraya tamamlıyorum

• Pompada indirim

• 2 senedir kullanıyorum %5 indirim yapıyor..bazı günlerde %7 yapıyor..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.