Şimdi Ara

Flash Forward (2009-2010) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.718
Cevap
3
Favori
70.558
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mastenc

quote:

Orijinalden alıntı: TuruncuSite

Ben çok beğendim.

Rüyayı gördükten sonra o hasta çocuğun neden Oliva'yı tanıdığını merak ettim.Sonra çaktım köfteyi.Çocuk heralde annesi olduğu bir rüya gördü.
    Mark kızı kolyeyi verince tereddüt etti takayımmı takmayayımmı diye.Tabi kızının gönlünü kıramadğıiçin taktı.
    İçimden bir ses stadtaki yürüyen kişinin Charlie(Lost)olduğunu düşünüyorum.

Çocuk Oliva yı gördüyse Olivia'nın da çocuğu görmüş olması gerekirdi ama Olivia ne gördü yataktan uyandı ve çocuğun babasını üstelik Olivia'nın da çocuğu hatırlaması gerekirdi yani böyle bir ihtimal yok

Tabi çocuklar farklı bir tarihi görmüşler ise onu bilemem...

Belki çocukta ordayı, olivia görmemiş olabilir. ev sadece o salon ve yatak odasından ibaret değildir

• quote:

Orijinalden alıntı: diablo12

quote:

quote:

Ben çok beğendim.

Rüyayı gördükten sonra o hasta çocuğun neden Oliva'yı tanıdığını merak ettim.Sonra çaktım köfteyi.Çocuk heralde annesi olduğu bir rüya gördü.
    Mark kızı kolyeyi verince tereddüt etti takayımmı takmayayımmı diye.Tabi kızının gönlünü kıramadğıiçin taktı.

Çocuk Oliva yı gördüyse Olivia'nın da çocuğu görmüş olması gerekirdi ama Olivia ne gördü yataktan uyandı ve çocuğun babasını üstelik Olivia'nın da çocuğu hatırlaması gerekirdi yani böyle bir ihtimal yok

Belki çocukta ordayı, olivia görmemiş olabilir. ev sadece o salon ve yatak odasından ibaret değildir

Yani diyorsun ki çocuk gecenin bir yarısı Olivia yı görüyor o evet diyor bu kadın bizim evde ise onun adı Olivia dır...

Tebrik ediyorum çok zekice bir düşünce

• Milleti birbirine düşürdüğüne göre tutacak bu dizi.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Ben çok beğendim.

Yani diyorsun ki çocuk gecenin bir yarısı Olivia yı görüyor o evet diyor bu kadın bizim evde ise onun adı Olivia dır...

Ne alaka şimdi? birşey görmüş ve biliyor olivia olduğunu işte.. İhtimal yok ne demek?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Lanaya- -- 28 Eylül 2009; 14:43:25 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Ben çok beğendim.

Ne alaka şimdi? birşey görmüş ve biliyor olivia olduğunu işte.. İhtimal yok ne demek?

Biz seninle anlaşamıyacağız sanırım ben izlediğim gerçek olan bir durumu açıklıyorum sen ise görmediğin birşeye mantıksız bir şekilde mantıklı bir açıklama bulmaya çalışıyorsun...

Neyse uzatmanın bir alemi yok dizi de çocuğun neden Olivia dediğini anlamak için bekleyip göreceğiz tabi çocuğun rüyasını gösterirler ise...

• dizi dun izLedim tatmin edici bir diziydi..kurgu senaryo güzel bir baslangıc ve olivia (Lost'tan penny) görmek güzel. diger oyuncularıda bekliyoruz esas oglanda losttan Ricard'a benziyor demisti arkadasim evet gercektende benziyor..hadi bakalım 2. bolumu bekliyoruz..

• valla siz ikinizin kavgası hakkında en ufak bir fikrim yok ama 2. bölümün fragmanında da anlaşılıyor ki kızın davranışları kararmadan sonra tamamiyle değişiyor, bakalım izleyip göreceğiz
  • Enee ben bu diziyi 2010da başlıyacak sanıyordum. tvcountdown'da biriken dizilere bakarken gözüme çarptı. Çok merak ediyordum. Hemen ediniyorum
  • vaov 2. bölüm fragmanı çıktı olaylar ilginç.

-çarli efendi maskeli olarak diziye geliyor ve patlamanın sebebini bildiğini söylüyor.
    -ilginç olaylardan biri, çinli polisin kız arkadaşı düğünlerini gördüğünü söylüyor. ama çinli bişey görmemişti
    -kanguru tekrar ortada

-----------------------

ayrıca kimse ilk mesajıma yorum getirmemiş ayıp oldu

quote:

Orijinalden alıntı: ilhamiselin

arkadaşlar herkes insanların neden bayıldığını merak ediyor ama zaten dizi özetlerinde bu bilgi verilmişti
    quote:

Robert J. Sawyer romanı “Flash”tan bir uyarlama olan “Flash Forward“un konusu şöyle; 2009 yılında CERN’de Büyük Hadron Çarpıştırıcısı, Higgis bozonu araştırmaları için çalıştırılmasından sonra insanoğlu bilinçlerini 2 dakika 17 saniyeliğine kaybederek bayılırlar ve bu süre içinde bütün herkesin gelecekteki hayatları bir çırpıda gözlerinin önünden akıp geçecektir.

----------------------------------

dizinin lost'un altında ezilmesi gerçekten üzücü olmuş. oceanic airways birçok yapımda kullanılan hayali bir havayolu şirketidir. losttan önce de kullanılıyordu. hatta 'kritik karar' adlı filmi izleyenler hatırlayacaktır o filmde de kaçırılan uçak aynı şirketindi. bu sadece film dizi yapımcılarının kolayına gelen bir durum. yani gerçekte olan bir havayolunu kullanmaktansa kendi hayali şirketlerini yaratıp istedikleri gibi hor kullanıyolar

losttaki zaman mefhumunu bilmiyorum ama şu anda burda olduğuna ve adı 'simon' olduğuna göre uçak kazası vs lost ile ilgili bişey görmeyecek rüyasında çarli
    ufak dipnot: imdb ye göre çarli ilk bölümde oynamış ama simon diye birine rastlamadım türkçe altyazıda...

ayrıca ben o staddaki adamı görsem altında bi çapanoğlu aramam, tam tersi derimki aa bak bayılmayanlar da olmuş neden hemen gizemli kişiye bağladılar anlamak mümkün değil

yukarıda verilen resimlerde de göreceğiniz üzere delillerden birinde 7 başlı yılan ve piramitin tepesinden yayılan ışıklar var. sanırım malum örgütü söylemeye gerek yok? acaba nereye bağlanılacak.

akıldaki sorulardan biri de şu: çinli polis nasıl oluyoda arabanın ilerisinde beliriyor?

şahsen lostun 2. sezonunda bıraktığım için lostla bağlantılı olmasını istemiyorum olayları kaçırmamak için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilhamiselin -- 29 Eylül 2009; 2:47:44 >

• elimdeki dizileri bitirince başlamayı düşünüyorum
  • bugun oynamıyacamı ya dizi. gecen hafta bu siralar alt yazı bekliyorduk :)
  • Çıktı dizi. Ben listeye aldım bile.
  • Orijinalden alıntı: DARKRUSE

Dostum sen 7/24 dizimi seyrediyorsun? Imzadaki diziler masallah.
  • FormuLa arabası gibi ^^ sponpor alır gibi dizi almis imzasini masallah
    bu arada dizi torrente düsmüs
    http://zamunda.net/details.php?id=190527&hit=1 dizi diger bolume gore biraz daha uzun 54:55
    720p bekleyecegim daha alt yazıda bekleyecegiz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MeTeCiK -- 2 Ekim 2009; 9:50:10 >
  • Son zamanlarda çok seyredemiyorum. Çoğunu izleyeli 2 sene oldu. Bu arada imzamdaki dizileri izleme sırasına göre yazdım. İlk izlediğim dizi Lost hepsi sıralı yani.
  • FlashForward Türkiye Fan sitesi de açılmış.

http://www.flashforwardtr.com
  • flashforward.0102.hdtv.xvid-notv
  • indivx çevirisi %99'da bekliyoruz hadi bakalım.
  • Divxplaneti bekliyoruz
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.