Şimdi Ara

Flash Forward (2009-2010) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.718
Cevap
3
Favori
70.558
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Ne[M]esis

quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Crowley

Güzel dizi arkadaşlar tavsiye ederim izleyin.Asker kız farkettiyseniz Supernatural 4. sezondan Ruby.

Asker kız kim

Flash Forward (2009-2010)

Bu işte

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Ne[M]esis

quote:

Güzel dizi arkadaşlar tavsiye ederim izleyin.Asker kız farkettiyseniz Supernatural 4. sezondan Ruby.

Asker kız kim

Bu işte

Afganistan'da ölen kız desene. Tanıyamadım nedense. Ruby karakterini canlandırırken de hiç sevmiyordum. Yine karşıma çıktı.

• Ya dizide Seth MacFarlene mi oynuyor yoksa bana mı öyle geldi?

http://tinypic.com/view.php?pic=ip1j5l&s=4

bu adam o değil mi şimdi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D06A31849 -- 26 Eylül 2009; 20:32:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2shae

Ya dizide Seth MacFarlene mi oynuyor yoksa bana mı öyle geldi?

IMDB listesinde öyle bir oyuncu yok.
  • konusu çok hoşuma gitti indirmeye başladım.bakalım nasılmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cane®

quote:

IMDB listesinde öyle bir oyuncu yok.

Ben de baktım yok ama çok benziyor Seth denen adama.

•  Flash Forward (2009-2010)

Seth Macfarlane

bildiğin aynılar
  • quote:

Evet çok benziyor gerçekten.

Bilmeyenler için Seth MacFarlane Family Guy'ın yaratıcısı
  • bazı yerleri aynı losta benziyor ama güzel dizi sevdim.izlemeye devam
  • sonu güzeldi baya,lost gibi meraktan çıldırtacak bir dizi olacak gibi...
  • Başlasammı diye düşünüyorum bir sürü dizi birikti ama karar veremiyorum
  • Küçük bir teori benden.

Bence herkes gördüklerini yaşayacak.Değiştiremiyecekler.Mesela Mark gördüklerinde olayları çözmeye çalışıyordu.Mark gördüklerini Demetri ile bir kağıda yazıp panoya asıyordu.Şimdilik görüntü bu.

İlerleyen günlerde Mark olayları yavaş yavaş çözmeye başlayacak.Ve en sonda bu görüntü ortaya çıkacak.

• Benim teorilerim ,

Bu işin arkasında Losttaki gibi bi dharma olabilir.
    Çocuk Olivia'nın ismini gelecekde görüdüğü için bilmiş olabilir.
    Ben Charlie'yi hiç görmedim sanırım kötü tarafta olucak.

Dizi bence çok güzeldi favorilerim arasına girdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EdwardElric -- 27 Eylül 2009; 20:38:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lordmaster

Benim teorilerim ,

Bu işin arkasında Losttaki gibi bi dharma olabilir.
    Çocuk Olivia'nın ismini gelecekde görüdüğü için bilmiş olabilir.
    Ben Charlie'yi hiç görmedim sanırım kötü tarafta olucak.

Dizi bence çok güzeldi favorilerim arasına girdi.

+1

Charlie(Lost) bence staddaki kişi.
    Çocuğun Olivia deyişi var.Sanki içine adam girmiş.
    Biryerden Benjamin veya bs çıkarsa şaşırmam.

• quote:

Orijinalden alıntı: TuruncuSite

Küçük bir teori benden.

Bence herkes gördüklerini yaşayacak.Değiştiremiyecekler.Mesela Mark gördüklerinde olayları çözmeye çalışıyordu.Mark gördüklerini Demetri ile bir kağıda yazıp panoya asıyordu.Şimdilik görüntü bu.

İlerleyen günlerde Mark olayları yavaş yavaş çözmeye başlayacak.Ve en sonda bu görüntü ortaya çıkacak.

seninki teori değil ki bölümde gördüklerini yazmışsın

• quote:

quote:

Küçük bir teori benden.

• quote:

quote:

quote:

Küçük bir teori benden.

Aslında dizileri sezon bitmeden izlemem ama bu diziyi uzun süredir merakla bekliyordum ve dayanamayıp izledim kesinlikle harika bir dizi olmuş tabi artık izlemiyicem sezon finali yapılınca izlerim artık

Dizi de sevmediğim tek şey Demetri Noh denen kılıksız neyseki 6 ay sonrasına dair rüya görmediğine göre ondan kurtulmamız uzun sürmeyecek hakkın rahmetine çabuk kavuşacak arkasından Fatiha okuyacağıma söz veriyorum

• arkadaşlar herkes insanların neden bayıldığını merak ediyor ama zaten dizi özetlerinde bu bilgi verilmişti
    quote:

Robert J. Sawyer romanı “Flash”tan bir uyarlama olan “Flash Forward“un konusu şöyle; 2009 yılında CERN’de Büyük Hadron Çarpıştırıcısı, Higgis bozonu araştırmaları için çalıştırılmasından sonra insanoğlu bilinçlerini 2 dakika 17 saniyeliğine kaybederek bayılırlar ve bu süre içinde bütün herkesin gelecekteki hayatları bir çırpıda gözlerinin önünden akıp geçecektir.

----------------------------------

dizinin lost'un altında ezilmesi gerçekten üzücü olmuş. oceanic airways birçok yapımda kullanılan hayali bir havayolu şirketidir. losttan önce de kullanılıyordu. hatta 'kritik karar' adlı filmi izleyenler hatırlayacaktır o filmde de kaçırılan uçak aynı şirketindi. bu sadece film dizi yapımcılarının kolayına gelen bir durum. yani gerçekte olan bir havayolunu kullanmaktansa kendi hayali şirketlerini yaratıp istedikleri gibi hor kullanıyolar

losttaki zaman mefhumunu bilmiyorum ama şu anda burda olduğuna ve adı 'simon' olduğuna göre uçak kazası vs lost ile ilgili bişey görmeyecek rüyasında çarli
    ufak dipnot: imdb ye göre çarli ilk bölümde oynamış ama simon diye birine rastlamadım türkçe altyazıda...

ayrıca ben o staddaki adamı görsem altında bi çapanoğlu aramam, tam tersi derimki aa bak bayılmayanlar da olmuş neden hemen gizemli kişiye bağladılar anlamak mümkün değil

yukarıda verilen resimlerde de göreceğiniz üzere delillerden birinde 7 başlı yılan ve piramitin tepesinden yayılan ışıklar var. sanırım malum örgütü söylemeye gerek yok? acaba nereye bağlanılacak.

akıldaki sorulardan biri de şu: çinli polis nasıl oluyoda arabanın ilerisinde beliriyor?

şahsen lostun 2. sezonunda bıraktığım için lostla bağlantılı olmasını istemiyorum olayları kaçırmamak için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilhamiselin -- 28 Eylül 2009; 6:05:19 >

• Flash Forward 1. Sezon 2. Bölüm Fragmanı

http://www.sinetif.com/flash-forward-1-sezon-2-bolum-fragmani/
  • quote:

Ben çok beğendim.

Rüyayı gördükten sonra o hasta çocuğun neden Oliva'yı tanıdığını merak ettim.Sonra çaktım köfteyi.Çocuk heralde annesi olduğu bir rüya gördü.
    Mark kızı kolyeyi verince tereddüt etti takayımmı takmayayımmı diye.Tabi kızının gönlünü kıramadğıiçin taktı.
    İçimden bir ses stadtaki yürüyen kişinin Charlie(Lost)olduğunu düşünüyorum.

Çocuk Oliva yı gördüyse Olivia'nın da çocuğu görmüş olması gerekirdi ama Olivia ne gördü yataktan uyandı ve çocuğun babasını üstelik Olivia'nın da çocuğu hatırlaması gerekirdi yani böyle bir ihtimal yok

Tabi çocuklar farklı bir tarihi görmüşler ise onu bilemem...

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.