Şimdi Ara

Flash Forward (2009-2010) (136. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.718
Cevap
3
Favori
70.555
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 132133134135136
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Son bölüme geldim. İzlemesem mi acaba, kıyamıyorum izlemeye
  • Dizi bitti, izlediğim en sağlam dizilerden birisiydi. Duygu patlaması yaşadım resmen dizide. Ancak bu şekilde bitmesine çok üzüldüm, keşke devamı olsaydı da bilseydik. İnanılmaz soru işaretleriyle bıraktılar.

Alfa1802 bu spoiler senin için.

Mark'ın ölmediğini nereden anladın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ALAK_

Dizi bitti, izlediğim en sağlam dizilerden birisiydi. Duygu patlaması yaşadım resmen dizide. Ancak bu şekilde bitmesine çok üzüldüm, keşke devamı olsaydı da bilseydik. İnanılmaz soru işaretleriyle bıraktılar.

hiçbiyerden:) sen bak ve ooh my god de diye:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: alfa1802

quote:

Dizi bitti, izlediğim en sağlam dizilerden birisiydi. Duygu patlaması yaşadım resmen dizide. Ancak bu şekilde bitmesine çok üzüldüm, keşke devamı olsaydı da bilseydik. İnanılmaz soru işaretleriyle bıraktılar.

Hahaha ciddi misin ya sırf bu yüzden mi yazdın?

• quote:

quote:

quote:

heralde..hevsle bekledim dayanamıcaksın açsın die ama

• quote:

quote:

quote:

quote:

heralde..hevsle bekledim dayanamıcaksın açsın die ama

Yer mi anadolu çocuğu

• Arkadaşlarrr ağır spoilerr içerirrrrr ewt mark ölmüyor kesinlikleee , nerden anladın dersenizz .

diziyi seneler once ızledım ılk cıktıgında anlamam veremedım ama , bir kez daha son bolumunu ızlıyım dedım ve en son bılınc kaybında olan en onemlı nokta

son bilinç kaybında kızı charlienin gördüğü şey babasının ölmediğidir bunuda öngörüde bir adam soru soruyor charlie diyor ve charliye o bulunmuş bulmuşlar diyor . soruyu soran son bilinç kaybı olmadna 10dk once yanında olan adamdır . kesinlikle babası ölmüyor yani .
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Az önce bitirdim saat 05:30 itibariyle

Devamı olmaması çok üzücü gerçekten, güzel diziydi.
  • Ben bu diziyi izliyordum sonra yarıda bırakmıştım. Tekrardan başlamaya gerek var mı? Konu yarıda mı bırakılıyor yoksa en azından bir sonuca vardırılıyor mu? Ayrıca dizi bence çok güzeldi niye yeni sezon vizesini alamadı ki? İzleyici kitlesi mi azdı ki:(
  • quote:

Orijinalden alıntı: metallurgy

Ben bu diziyi izliyordum sonra yarıda bırakmıştım. Tekrardan başlamaya gerek var mı? Konu yarıda mı bırakılıyor yoksa en azından bir sonuca vardırılıyor mu? Ayrıca dizi bence çok güzeldi niye yeni sezon vizesini alamadı ki? İzleyici kitlesi mi azdı ki:(

İzleyip izlememeniz bir şeyi değiştirmez hocam dizinin bittiğine üzülürsünüz o kadar. Çok iyi bir diziydi neden bitti biz de anlamadık.
  • En son mesaj 2 sene önce atılmış ama dizinin konusu ilgimi çekti öneren varmı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lionel Fusco

En son mesaj 2 sene önce atılmış ama dizinin konusu ilgimi çekti öneren varmı

Dizi devam ederken iptal oldu, beklentileri yüksek tutan bir şekilde başladı, zamansızca iptalinde sonra kalan 5-6 bölümü izlememiştim, yıllardır da izlemedim, dizi nasıl bitti bilmiyorum, ben senin yerinde olsam izlemem.
  • muhteşem bir konusu vardı ama bu dizi neden bitti hala aklım ermiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lionel Fusco

En son mesaj 2 sene önce atılmış ama dizinin konusu ilgimi çekti öneren varmı

ilginç ve sürükleyici bir konusu var ancak dizi yarıda kalıyor o yüzden izleyip izlememek size kalmış.
  • Şu diziyi hangi akla hizmet iptal ettiler bir türlü anlamadım. Emeği geçenlerin kulaklarını çınlatıyorum yine .
  • Knisath kullanıcısına yanıt
    iptal olan dizileri izlemeyi seviyorum, birkaç bölüm izleyeyim beğenirsem devam ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 15.bölümü izledim ben şok

• Bu dizi nasıl iptal edilir aklım almıyor.

• 
Sayfa: önceki 132133134135136
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.