Bildirim
Flash Forward (2009-2010) (5. sayfa)

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
-
-
-
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Savior Fenix -- 26 Eylül 2009; 0:57:06 >
-
@Ne[M]esis
Yok. Tamamen hayal ürünü. Hatta hayal ürünü bir sitesi bile var.
http://www.oceanic-air.com/
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NeCRiS -- 26 Eylül 2009; 0:50:37 > -
İlk bölüm itibariyle umut vadeden bir dizi,izlemeye devam -
Ben çok beğendim.
-
süper diziyidi süper başlangıctı
-
Süper bi başlangıçtı gerçekten.. Çok beğendim.. -
-
Harbiden o kangurunun anlamı neydi orda? -
quote:
Orijinalden alıntı: Blue Fox
Konu losttan çalıntı falan değil. romandan uyarlama bu dizi. roman çıktığında lost yoktu daha.. Lostun yapımcılarından biri bu dizinin de yapımcısı olduğu için (öle hatırlıyorum) oceanic reklamı vardır..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Lanaya- -- 26 Eylül 2009; 11:34:51 > -
quote:
Orijinalden alıntı: diablo12
quote:
Konu losttan çalıntı falan değil. romandan uyarlama bu dizi. roman çıktığında lost yoktu daha.. Lostun yapımcılarından biri bu dizinin de yapımcısı olduğu için (öle hatırlıyorum) oceanic reklamı vardır..
Lost ve bu dizi aynı kanalda yayımlanıyor. Lost bu sezon bitiyor, kanal bu dizi ile yeni Lost yaratma peşinde olabilir.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Cane®
quote:
quote:
Lost ve bu dizi aynı kanalda yayımlanıyor. Lost bu sezon bitiyor, kanal bu dizi ile yeni Lost yaratma peşinde olabilir.
Benzerlikler olabilir ama konu losttan çalıntı değil..
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Cane®
quote:
quote:
Benzerlikler olabilir ama konu losttan çalıntı değil..
Çalıntı demedim zaten.
-
Güzel bir diziye benziyor, bir kaç bölüm biriksin öyle başlamayı düşünüyorum -
Güzel dizi arkadaşlar tavsiye ederim izleyin.Asker kız farkettiyseniz Supernatural 4. sezondan Ruby. -
quote:
Orijinalden alıntı: Mr. Crowley
Güzel dizi arkadaşlar tavsiye ederim izleyin.Asker kız farkettiyseniz Supernatural 4. sezondan Ruby.
Ruby mi ? ben göremedim. -
quote:
Orijinalden alıntı: Mr. Crowley
Güzel dizi arkadaşlar tavsiye ederim izleyin.Asker kız farkettiyseniz Supernatural 4. sezondan Ruby.
Asker kız kim
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X