programı indirip kurdum ama flash dosyasını seçip apply diyince hiçbirşey olmuyor, hiç bişey değişmiyor, ama teşekkürler araştırmışsın
Bir web sayfası masaüstü olarak kullanılabiliyor. Görüntülenmesini istediğin flash dosyayı web sayfası içine koyacaksın (*.htm veya *.html içine) sonra bu web sayfasını masaüstü görüntüsü olarak ayarlıyacaksın.
Bir web sayfası masaüstü olarak kullanılabiliyor. Görüntülenmesini istediğin flash dosyayı web sayfası içine koyacaksın (*.htm veya *.html içine) sonra bu web sayfasını masaüstü görüntüsü olarak ayarlıyacaksın.
tamam html dosyası yaptım ama onu nası masaüstü olarak ayarlıyacağım?
quote:
Orjinalden alıntı: the_manyah
quote:
Orjinalden alıntı: DoubleDragon
tamam html dosyası yaptım ama onu nası masaüstü olarak ayarlıyacağım?
Masaüstü'ne sağ tık -> Özellikler -> Görüntü Özellikleri açılacak. Burada Masaüstü sekmesini seç -> Alt kısımda "Masaüstünü Özelleştir..." var. Tıkla -> "Masaüstü Öğeleri" gelecek. -> Burada "Yeni..." 'ye tıkla. Hazırladığın html sayfasını göster.
vista kullanıyorum ben, o kısım yok sanırım vista da, html dosyasını arkaplan yapan bir program buldum ama diğer sayfalar olurken benim flash dosyamın olduğu sayfa da hata veriyor.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme