Bildirim
flash disk yazmaya karşı korumalı
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
HKEY_LOCAL_MACHINE>SYSTEM>CurrentControlSet>Contro l>StorageDevicePolicies
WriteProtect
Değeri 0 Yap
bu işlem çözmesi lazım -
Regedit> HKEY_LOCAL_MACHINE> SYSTEM> CurrentControlSet> Services> USBSTOR
Start dosyasına çift tıklayın. Ondalık değeri 4 ise 3 yapın ve bilgisayarınızı yeniden başlatın. -
@Bayraktar1
bu yöntemi denemiştim ama malesef sonuç alamadım.
@onur1301
onaltılık seçili ve değer zaten 3 idi. oradan da olmadı yani -
flash diskin üstündeki zımbırtıyı ters yöne çek O===o -
metoking arkadaşında dediği gibi flash disk üstünde lock özelliği varsa onu ters yöne çevir düzelir tabi varsa -
lock özelliği yok malesef bildiğimiz flash disk. yok yere 30 lira masraf çıktı -
quote:
Orijinalden alıntı: bycapslock
lock özelliği yok malesef bildiğimiz flash disk. yok yere 30 lira masraf çıktı
ne hemen kendini bırakıyosunki hocam az sabret uğraş halledersin :) googlede milyonlarca sayfa çıkıyo aram yaptığın gibi hepsi zaten direk yeni mal alsaydı ohohoo :)
öncelikle usb yi başka bi porttan bağlayıp dene olmazsa Aygıt Yöneticisi>Disk sürücüleri altında usb'ni seç sağ tıkla ve özelliklerde ilkeler bölümündeki kaldırma ilkesini daha iyi performans olarak ayarla ve usbyi böyle biçimlendirmeyi dene (NTFS olarak biçimlendirmeyi dene ) eğer olursa tekrar fat32 yapıp ilkeyi hızlı kaldırma olarak ayarla :)
-
quote:
Orijinalden alıntı: deLy44
quote:
lock özelliği yok malesef bildiğimiz flash disk. yok yere 30 lira masraf çıktı
ne hemen kendini bırakıyosunki hocam az sabret uğraş halledersin :) googlede milyonlarca sayfa çıkıyo aram yaptığın gibi hepsi zaten direk yeni mal alsaydı ohohoo :)
öncelikle usb yi başka bi porttan bağlayıp dene olmazsa Aygıt Yöneticisi>Disk sürücüleri altında usb'ni seç sağ tıkla ve özelliklerde ilkeler bölümündeki kaldırma ilkesini daha iyi performans olarak ayarla ve usbyi böyle biçimlendirmeyi dene (NTFS olarak biçimlendirmeyi dene ) eğer olursa tekrar fat32 yapıp ilkeyi hızlı kaldırma olarak ayarla :)
denedim hocam denemez olurmuyum. google da aradım ne var ne yok denedim ama nafile. dediğinizi de denemiştim ama bir umut tekrar yaptım olmadı.
-
aynı sorunu yaşayanlar için yazıyorum; bu sorunun bir çözümü yok vaktinizi boşa harcamayın. -
şunu bi denermisin
http://files.extremeoverclocking.com/file.php?f=197 -
kıngston 4 gb da bende denedim sonuç yok biçimlendirmeyi bile bitiremiyor denemediğim kalmadı ve çöp e yöneldi :-) flash bellekleri iyice ucuzlattılar ancak kalite iyice düştü artık daha kaliteli markalara yönelmeli corsair voyager -sandisk v.b. gibi -
İlk önerim;
HP USB Disk Storage Format Tool 2.1.8
http://download.cnet.com/HP-USB-Disk-Storage-Format-Tool/3000-2094_4-10974082.html
İkinci önerim;
Kurulumsuz linuxlar ile boot edip, format atabilirsiniz. Gparted program ile. Virüs falansa eğer kökünü kazır -
quote:
Orijinalden alıntı: Bayraktar1
WriteProtect
Değeri 0 Yap
bu işlem çözmesi lazım
quote:
Orijinalden alıntı: onur1301
Start dosyasına çift tıklayın. Ondalık değeri 4 ise 3 yapın ve bilgisayarınızı yeniden başlatın.
bende işe yaradı 8 gb sandisk düzeldi Teşekkürler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi damardangiren -- 28 Mart 2012; 11:44:33 > -
quote:
Orijinalden alıntı: damardangiren
quote:
Orijinalden alıntı: Bayraktar1
WriteProtect
Değeri 0 Yap
bu işlem çözmesi lazım
quote:
Orijinalden alıntı: onur1301
Start dosyasına çift tıklayın. Ondalık değeri 4 ise 3 yapın ve bilgisayarınızı yeniden başlatın.
bende işe yaradı 8 gb sandisk düzeldi Teşekkürler
bende de çözdü sorunu..
-
bu arkadaş doğru söylüyor ama bu bütün flash disklerde yok ki benimkisi ka @metoking rt okuyucu idi sonra arkadaşın dediğini yaptım düzeldi.. -
https://hotfile.com/dl/159244822/6c8ea23/FlashFree.rar.htmll indir kardeşim kesın çözüm budur bende de regedit de olmadı burada oldu
-
quote:
toshiba 8gb USB flash diskime bir dosya atmak istediğimde bu hatayı alıyorum.
regedit ten düzeltmeye çalıştım olmadı. biçimlendir dediğimde de aynı hatayı veriyor. içindeki dosyaları açabiliyorum, kopyalayabiliyorum ama silemiyorum. ya da yeni bir dosya ekleyemiyorum. bilinen bir çözümü varmıdır?
Hocam cmd ile manuel formatla buyuk olasilikla duzelir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Linkde bütün olası sebepvar var birisi mutlaka çözüm olacaktır,
Disk yazmaya karşı korumalı hatası nasıl çözülür? -
güzel konu yerimi alayım
Benzer içerikler
- anakart dram ışığı yanıyor
- word yazıcı ayarlarındaki bir sorun nedeniyle yazdıramıyor
- bu uygulama bilgisayarınızda çalışamıyor
- oc ne demek
- google fotoğraflar galeride gözüküyor
- ekran videosu alma
- ping düşürme
- telefon çok ısınıyor
- yalın internet nedir
- bağlantı sıfırlandı hatası
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X