Şimdi Ara

Flash belleğe windows 8 kurmak mümkün mü?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.391
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 64gb flash bellek alıp windows 8 kurmak istiyorum mümkünmüdür?

• enterprise sürümü kurulabilir evet. Windows to go özelliği vardır.

"Windows 8 Enterprise, Windows 8 Pro ile gelen tüm özelliklerin yanı sıra, günümüzde kurumların ihtiyaç duyduğu mobil üretkenlik, güvenlik, yönetilebilirlik ve sanallaştırma yeteneklerini de sunacak şekilde üstün özellikler ile tasarlanmıştır. Sadece Windows 8 Enterprise müşterilerine özel olarak sunulan bu özelliklerin birkaçına gelin birlikte göz atalım.

o Windows To Go, önyüklenebilir bir USB üzerinde tamamen yönetilebilen kurumsal bir Windows 8 masaüstüdür. Bu özellik, BT departmanlarının “İşe Kendi PC’ni Getir” trendini desteklemelerine; kurumların ise güvenlik kurallarından ödün vermeden geçici personellerinin şirket ortamına erişmelerini sağlayacak."

ayrıca her türlü sorularınız için ana konu olan alttaki konuyu tercih edebilirsiniz.

http://forum.donanimhaber.com/m_68174390/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 9 Aralık 2012; 21:54:29 >

• quote:

Orijinalden alıntı: bjk__murat

enterprise sürümü kurulabilir evet. Windows to go özelliği vardır.

"Windows 8 Enterprise, Windows 8 Pro ile gelen tüm özelliklerin yanı sıra, günümüzde kurumların ihtiyaç duyduğu mobil üretkenlik, güvenlik, yönetilebilirlik ve sanallaştırma yeteneklerini de sunacak şekilde üstün özellikler ile tasarlanmıştır. Sadece Windows 8 Enterprise müşterilerine özel olarak sunulan bu özelliklerin birkaçına gelin birlikte göz atalım.

o Windows To Go, önyüklenebilir bir USB üzerinde tamamen yönetilebilen kurumsal bir Windows 8 masaüstüdür. Bu özellik, BT departmanlarının “İşe Kendi PC’ni Getir” trendini desteklemelerine; kurumların ise güvenlik kurallarından ödün vermeden geçici personellerinin şirket ortamına erişmelerini sağlayacak."

ayrıca her türlü sorularınız için ana konu olan alttaki konuyu tercih ediniz.

http://forum.donanimhaber.com/m_68174390/tm.htm

dostum bilgilendirme için teşekkür ederim ama yönlendirmenizi doğru bulmuyorum Açtığım kısım windows 8 bölümü. Mantığınızla gidecek olursak kimse konu açmasın ozaman konu var diye herkes oraya yazsın

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Loney

dostum bilgilendirme için teşekkür ederim ama yönlendirmenizi doğru bulmuyorum Açtığım kısım windows 8 bölümü. Mantığınızla gidecek olursak kimse konu açmasın ozaman konu var diye herkes oraya yazsın

haklısınız tercih edinizi tercih edebilirsiniz diye değiştireyim. benim yölendirme sebebim orda birçok ipucu ve soru cevabın bulunması.

• Windows 8'i denemek için indirdim. Kurarken kurmak istediğim yeri seçmemi istiyordu. O an bilgisayara bağlı olan harici hdd'de görünmüştü. Demekki sorunsuz kurabilirim 64gb sandisk extreme aldım. Geldiğinde deneyeceğim
  • quote:

Windows 8'i denemek için indirdim. Kurarken kurmak istediğim yeri seçmemi istiyordu. O an bilgisayara bağlı olan harici hdd'de görünmüştü. Demekki sorunsuz kurabilirim 64gb sandisk extreme aldım. Geldiğinde deneyeceğim

kurabilirsin demistim hocam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bjk__murat

quote:

Windows 8'i denemek için indirdim. Kurarken kurmak istediğim yeri seçmemi istiyordu. O an bilgisayara bağlı olan harici hdd'de görünmüştü. Demekki sorunsuz kurabilirim 64gb sandisk extreme aldım. Geldiğinde deneyeceğim

kurabilirsin demistim hocam.

enterprise sürüm deştiniz de o sürüm hakkında tam bilgim yok windows 7 deki home basic, ultimate, professional gibi sürümlerden birisimi?

Ben orjinal olarak pro sürümünü almak isitiyorum 8'in

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.