Flash belleğe windows 8 kurmak mümkün mü? (Tüm Sürüm)
Tüm Forumlar >> İşletim Sistemleri ve Yazılımlar >> Windows İşletim Sistemleri >> Windows 8
Mr.Loney => Flash belleğe windows 8 kurmak mümkün mü? (9.12.2012 20:08:22)
64gb flash bellek alıp windows 8 kurmak istiyorum mümkünmüdür?

MühendisMurat => Flash belleğe windows 8 kurmak mümkün mü? (9.12.2012 20:16:38)
enterprise sürümü kurulabilir evet. Windows to go özelliği vardır.

"Windows 8 Enterprise, Windows 8 Pro ile gelen tüm özelliklerin yanı sıra, günümüzde kurumların ihtiyaç duyduğu mobil üretkenlik, güvenlik, yönetilebilirlik ve sanallaştırma yeteneklerini de sunacak şekilde üstün özellikler ile tasarlanmıştır. Sadece Windows 8 Enterprise müşterilerine özel olarak sunulan bu özelliklerin birkaçına gelin birlikte göz atalım.

o Windows To Go, önyüklenebilir bir USB üzerinde tamamen yönetilebilen kurumsal bir Windows 8 masaüstüdür. Bu özellik, BT departmanlarının “İşe Kendi PC’ni Getir” trendini desteklemelerine; kurumların ise güvenlik kurallarından ödün vermeden geçici personellerinin şirket ortamına erişmelerini sağlayacak."

ayrıca her türlü sorularınız için ana konu olan alttaki konuyu tercih edebilirsiniz.

http://forum.donanimhaber.com/m_68174390/tm.htm

Mr.Loney => Flash belleğe windows 8 kurmak mümkün mü? (9.12.2012 20:47:05)
quote:

Orijinalden alıntı: bjk__murat

enterprise sürümü kurulabilir evet. Windows to go özelliği vardır.

"Windows 8 Enterprise, Windows 8 Pro ile gelen tüm özelliklerin yanı sıra, günümüzde kurumların ihtiyaç duyduğu mobil üretkenlik, güvenlik, yönetilebilirlik ve sanallaştırma yeteneklerini de sunacak şekilde üstün özellikler ile tasarlanmıştır. Sadece Windows 8 Enterprise müşterilerine özel olarak sunulan bu özelliklerin birkaçına gelin birlikte göz atalım.

o Windows To Go, önyüklenebilir bir USB üzerinde tamamen yönetilebilen kurumsal bir Windows 8 masaüstüdür. Bu özellik, BT departmanlarının “İşe Kendi PC’ni Getir” trendini desteklemelerine; kurumların ise güvenlik kurallarından ödün vermeden geçici personellerinin şirket ortamına erişmelerini sağlayacak."

ayrıca her türlü sorularınız için ana konu olan alttaki konuyu tercih ediniz.

http://forum.donanimhaber.com/m_68174390/tm.htm

dostum bilgilendirme için teşekkür ederim ama yönlendirmenizi doğru bulmuyorum Açtığım kısım windows 8 bölümü. Mantığınızla gidecek olursak kimse konu açmasın ozaman konu var diye herkes oraya yazsın

MühendisMurat => Flash belleğe windows 8 kurmak mümkün mü? (9.12.2012 21:54:05)
quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Loney

dostum bilgilendirme için teşekkür ederim ama yönlendirmenizi doğru bulmuyorum Açtığım kısım windows 8 bölümü. Mantığınızla gidecek olursak kimse konu açmasın ozaman konu var diye herkes oraya yazsın

haklısınız tercih edinizi tercih edebilirsiniz diye değiştireyim. benim yölendirme sebebim orda birçok ipucu ve soru cevabın bulunması.

Mr.Loney => Flash belleğe windows 8 kurmak mümkün mü? (4.1.2013 20:33:38)
Windows 8'i denemek için indirdim. Kurarken kurmak istediğim yeri seçmemi istiyordu. O an bilgisayara bağlı olan harici hdd'de görünmüştü. Demekki sorunsuz kurabilirim 64gb sandisk extreme aldım. Geldiğinde deneyeceğim

MühendisMurat => Flash belleğe windows 8 kurmak mümkün mü? (4.1.2013 21:53:38)
quote:

Windows 8'i denemek için indirdim. Kurarken kurmak istediğim yeri seçmemi istiyordu. O an bilgisayara bağlı olan harici hdd'de görünmüştü. Demekki sorunsuz kurabilirim 64gb sandisk extreme aldım. Geldiğinde deneyeceğim

kurabilirsin demistim hocam.

Mr.Loney => Flash belleğe windows 8 kurmak mümkün mü? (4.1.2013 21:56:21)
quote:

Orijinalden alıntı: bjk__murat

quote:

kurabilirsin demistim hocam.

enterprise sürüm deştiniz de o sürüm hakkında tam bilgim yok windows 7 deki home basic, ultimate, professional gibi sürümlerden birisimi?

Ben orjinal olarak pro sürümünü almak isitiyorum 8'in

Sayfa: [1]