Mr.Loney
=> Flash belleğe windows 8 kurmak mümkün mü?
(9.12.2012 20:08:22)
64gb flash bellek alıp windows 8 kurmak istiyorum mümkünmüdür?
MühendisMurat
(9.12.2012 20:16:38)
enterprise sürümü kurulabilir evet. Windows to go özelliği vardır.
"Windows 8 Enterprise, Windows 8 Pro ile gelen tüm özelliklerin yanı sıra, günümüzde kurumların ihtiyaç duyduğu mobil üretkenlik, güvenlik, yönetilebilirlik ve sanallaştırma yeteneklerini de sunacak şekilde üstün özellikler ile tasarlanmıştır. Sadece Windows 8 Enterprise müşterilerine özel olarak sunulan bu özelliklerin birkaçına gelin birlikte göz atalım.
o Windows To Go, önyüklenebilir bir USB üzerinde tamamen yönetilebilen kurumsal bir Windows 8 masaüstüdür. Bu özellik, BT departmanlarının “İşe Kendi PC’ni Getir” trendini desteklemelerine; kurumların ise güvenlik kurallarından ödün vermeden geçici personellerinin şirket ortamına erişmelerini sağlayacak."
ayrıca her türlü sorularınız için ana konu olan alttaki konuyu tercih edebilirsiniz.
http://forum.donanimhaber.com/m_68174390/tm.htm
Mr.Loney
(4.1.2013 20:33:38)
Windows 8'i denemek için indirdim. Kurarken kurmak istediğim yeri seçmemi istiyordu. O an bilgisayara bağlı olan harici hdd'de görünmüştü. Demekki sorunsuz kurabilirim
64gb sandisk extreme aldım. Geldiğinde deneyeceğim
MühendisMurat
(4.1.2013 21:53:38)
quote:
Orijinalden alıntı: Mr.Loney Windows 8'i denemek için indirdim. Kurarken kurmak istediğim yeri seçmemi istiyordu. O an bilgisayara bağlı olan harici hdd'de görünmüştü. Demekki sorunsuz kurabilirim 64gb sandisk extreme aldım. Geldiğinde deneyeceğim |
kurabilirsin demistim hocam.
Mr.Loney
(4.1.2013 21:56:21)
quote:
Orijinalden alıntı: bjk__murat quote:
Orijinalden alıntı: Mr.Loney Windows 8'i denemek için indirdim. Kurarken kurmak istediğim yeri seçmemi istiyordu. O an bilgisayara bağlı olan harici hdd'de görünmüştü. Demekki sorunsuz kurabilirim 64gb sandisk extreme aldım. Geldiğinde deneyeceğim | kurabilirsin demistim hocam. |
enterprise sürüm deştiniz de o sürüm hakkında tam bilgim yok
windows 7 deki home basic, ultimate, professional gibi sürümlerden birisimi?
Ben orjinal olarak pro sürümünü almak isitiyorum 8'in