Şimdi Ara

FLAŞ TV DE AMERİKAN GÜREŞİ KEYFİ VARDI Bİ ARA İZLEYEN VARMIYDI (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
62
Cevap
1
Favori
5.236
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Alberto Del Rio

O dönemden beri WWE/F ve WCW, ek olarak TNA ve ROH takip etmekteyim, fakat sorun şu ki, Fox tv yayınından dolayı izleyenler 10- ortalamada olduğu için bunu söylemeye bile utanıyorum. Oysaki Profosyonel güreş çok cicidir, bebek işi değildir.

aynen yaş ortalaması 10 şu anda
  • O Programda Sunucular Cenk Ve Erdem değil miydi? Sesleri Baya Bi Benziyordu.. Zamanında Onlar Da Sunuyordu.. Yanılıyor da Olabilirim.. Ya Da Yanlış Hatırlıyorum.. Flash TV'nin Yaptığı İyi İş Oydu Zaten Çok Komikti Gülmekten Karnıma Ağrıların Girdiğini Hatırlıyorum

Şimdiki FOX'ta Şu Bebelerin İzlediği Amerikan Güreşini Anlatan Tip Çok Ciddi.. Saçma Sapan Yorumlar Yapıyor.. Zaten Hiç Sevmiyorum Onu Şu Saçma Sapan Boks Maçlarını Ve Kick Boks Maçlarını Da Abarta Abarta Bitiremiyor Ya..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AbaraiRenji -- 10 Ocak 2011; 19:34:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AbaraiRenji

O Programda Sunucular Cenk Ve Erdem değil miydi? Sesleri Baya Bi Benziyordu.. Yanılıyor da Olabilirim.. Çok Komikti Gülmekten Karnıma Ağrıların Girdiğini Hatırlıyorum

Şimdiki FOX'ta Şu Bebelerin İzlediği Amerikan Güreşini Anlatan Tip Çok Ciddi.. Saçma Sapan Yorumlar Yapıyor.. Zaten Hiç Sevmiyorum Onu Şu Saçma Sapan Boks Maçlarını Ve Kick Boks Maçlarını Da Abarta Abarta Bitiremiyor Ya..

Uğur Taşdemir ve Murat Şen seslendiriyordu o programı
  • quote:

Orijinalden alıntı: X kare

quote:

Orijinalden alıntı: AbaraiRenji

O Programda Sunucular Cenk Ve Erdem değil miydi? Sesleri Baya Bi Benziyordu.. Yanılıyor da Olabilirim.. Çok Komikti Gülmekten Karnıma Ağrıların Girdiğini Hatırlıyorum

Uğur Taşdemir ve Murat Şen seslendiriyordu o programı

Heh Tamam Tamam Zaten Yukarda Postu Editlemiştim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AbaraiRenji -- 10 Ocak 2011; 19:38:32 >

• özellikle şu sarı dev manyağı koparıyo beni küçükken bunun filmleri çıkardı hep tv de. bi filmi vardı, filmde bu uzaylı rolünde, uzayda gezerken aracı arza yapıyo, mecburen geçici olarak dünyaya iniş yapıyodu. sokakta garip garip hareketler yaparak para kazanan bi herif vardı, bu bizimki herifi her gördüğünde yapıştırırdı bitane neydi o filmin adı acaba bulsam direk izlerim tekrar
  • @01001101

http://en.wikipedia.org/wiki/Hulk_Hogan

şuradan Filmography'ye bak bulursun ...
  • sabaha karşı yayınlanırdı kardeşimle izlerdik
  • bunun fan kulubü bile yapılması lazım
  • goldberg in kıvılcımlar arasından gelişini özledim
  • flash tv'yi arayalım yine yayınlasınlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nuri...

İzliyordum önceden
  • adamların muhabbeti süperdi ya.bir de tokat atan yaşlı bir amca vardı
  • 2007 ye kadar da digiturk teki sneak tv veriyordu 1 gun onceki maçları ama sneak tv yayından kalktı

flash tvde hep 10 sene onceki leri verirdi ama guzeldi çok az da olsa hep tekrar ederlerdi

• Bu videoyu izleyin.Bu derece olayların olduğu güreş federasyonunun bugünkü geldiği hale bakın
    Bırakın adam öldürmeyi tek bir damla kan bile göremiyoruz sırf bebe işi oldu
    Ciğerim yaniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ivoorzwart

adamların muhabbeti süperdi ya.bir de tokat atan yaşlı bir amca vardı

evet o adam süperdi ya.beyaz saçlı
  • Ya ben bunların dövüşlerini kolpa biliyordum ama bu video beni kararsız bıraktı, Bill goldberg ünlü güreşcilerden biridir, sid vicious'da flash tv'nin birkaç bölümünde gözükmüştü, genel olarak vurmaları kolpa gibi, sandalye ile girişmeleri, kenardaki merdiveni kullanarak güreşe renk katmaları filan, yalnız ilk defa kanlı bir videosunu gördüm hemde goldberg tarafından :S eğer kolpa değilse diyecem ama mümkün değil.
  • goldberg her şeyi abartıyor evet sahte ama goldberg tam bir azman olduğu için gerçek vuruyor ve sakatlıyor
  • bu güreş ve smackdown aynı şeyler mi oluyor?
  • sırf spikerler için izliyordum :D
  • komple set olsa para verip alabilirim

varmi boyle bulabilirmiyiz internetten felan ?
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.