Ben de izliyordum, harika geyik dönüyordu programda.
1999 yılı güreşi süperdi ya The Rock,Stone Cold Steve Austin,Maskeli Kane,Ministry Undertaker,Big Sexy,Mankind
hulk "hollywood" hogan'ın aktörlüğü ve oscar alamamışlığı üzerine yapılan muhabbet enfestir.
jimmy: işte hogan.. hollywood'un ringlerden bulduğu önemli aktörlerden biri. nicky: çook önemli aktör.. hala bir oscar alamamış olmasına dehşetle şaşmaktayım. jimmy: şimdi o konuda bazı dolaplar dönüyor. bunu sen de biliyorsun. izleyicilemiz de bilir. nicky: bak dikkat et oscarları alanlara: dustin hoffman, robert de niro, al pacino.. bunların hepsi bodur! nerede bodur allahın belası odur! bak hogan'a dev gibi. yakışıklı, sarı, kompleksi yok. jimmy: başka kıstaslar da var nicky. bu saydığın aktörlere haksızlık ediyorsun. bodur olabilirler ama onlar yetenekli. nicky: yo ben katılmıyorum. jimmy: hogan o kadar yetenekli değil. nicky: asla katılmıyorum. jimmy: hogan bir kere kazmanın teki abi yapma. nicky: asla katılmıyorum! kesinlikle karşıyım. sen onlara aktör diyorsan, hulk hogan'a ne diyeceksin? jimmy: hogan bir güreşçi. nicky: hayır hogan öncelikle aktör, sonra güreşçi. çok büyük bir aktör. jimmy: hadi canım! hep vurdulu kırdılı filmlerde oynuyor. nicky: hayır efendim. mavi şimşeği seyrettin mi sen? mavi şimşeği? orda bir ağlaması var. gözünden böööyle inci gibi akıyor. hanım mendilleri çıkarıp çıkarıp ağlıyor. jimmy: dustin hoffman'la hogan'ı aynı kefeye koymana inanamıyorum. kaba saba adam, kalkmış orda hollywood'da. bir de ona oscar verilecek öyle mi? nicky: lütfen, lütfen! hogan'a daha fazla laf edeceksen, bırakırım ben bu stüdyoyu.
Kalktı Sidim hey hey yatırdı Hogan'ı hoy hoy
quote:
Orijinalden alıntı: X kare
Kalktı Sidim hey hey yatırdı Hogan'ı hoy hoy
evet abi nerden hatırladın bunu helal
Bir bölümünde Peder'di galiba, rakibinin üzerine atlamıştı. Kulağını ısırıyordu ve spiker "Evet, kulak memesini emerek zevkten öldürmeyi düşünüyor galiba" gibi bir şey söymişti. Hâlâ aklımda. Flash TV'ye mail atalım da yeniden yayınlasınlar.
quote:
Orijinalden alıntı: tahrikk
Bir bölümünde Peder'di galiba, rakibinin üzerine atlamıştı. Kulağını ısırıyordu ve spiker "Evet, kulak memesini emerek zevkten öldürmeyi düşünüyor galiba" gibi bir şey söymişti. Hâlâ aklımda. Flash TV'ye mail atalım da yeniden yayınlasınlar.
abi zaten o muhabbet flash tv den baska yerde dönemez nasıl onca zaman kapatmadılar kanalı hala anlamam heralde rtük üyeleri uyuyodu program sırasında
Canla başla beklerdim gece olsunda izleyeyim diye
Kevin Nash'in saçlarına baksanıza aklar düşmüş
quote:
Orijinalden alıntı: Permanent.
Canla başla beklerdim gece olsunda izleyeyim diye
Kevin Nash'in saçlarına baksanıza aklar düşmüş
duygulandım koskoca big sexy dede olmuş resmen sexy liğinden eser kalmamış
beeeeen sunucunuz nicky hamburger soyada bak hizaya gel
Eğlenceliydi.
bir ara Rey mysterio'ya Dallas Jr. diyorlardı
bayılırdım ya o sunuculara
ama artık yoklar
bölümleri indirebileceğimiz yer bilen lütfen pm
quote:
Orijinalden alıntı: kompleman
hulk "hollywood" hogan'ın aktörlüğü ve oscar alamamışlığı üzerine yapılan muhabbet enfestir.
jimmy: işte hogan.. hollywood'un ringlerden bulduğu önemli aktörlerden biri. nicky: çook önemli aktör.. hala bir oscar alamamış olmasına dehşetle şaşmaktayım. jimmy: şimdi o konuda bazı dolaplar dönüyor. bunu sen de biliyorsun. izleyicilemiz de bilir. nicky: bak dikkat et oscarları alanlara: dustin hoffman, robert de niro, al pacino.. bunların hepsi bodur! nerede bodur allahın belası odur! bak hogan'a dev gibi. yakışıklı, sarı, kompleksi yok. jimmy: başka kıstaslar da var nicky. bu saydığın aktörlere haksızlık ediyorsun. bodur olabilirler ama onlar yetenekli. nicky: yo ben katılmıyorum. jimmy: hogan o kadar yetenekli değil. nicky: asla katılmıyorum. jimmy: hogan bir kere kazmanın teki abi yapma. nicky: asla katılmıyorum! kesinlikle karşıyım. sen onlara aktör diyorsan, hulk hogan'a ne diyeceksin? jimmy: hogan bir güreşçi. nicky: hayır hogan öncelikle aktör, sonra güreşçi. çok büyük bir aktör. jimmy: hadi canım! hep vurdulu kırdılı filmlerde oynuyor. nicky: hayır efendim. mavi şimşeği seyrettin mi sen? mavi şimşeği? orda bir ağlaması var. gözünden böööyle inci gibi akıyor. hanım mendilleri çıkarıp çıkarıp ağlıyor. jimmy: dustin hoffman'la hogan'ı aynı kefeye koymana inanamıyorum. kaba saba adam, kalkmış orda hollywood'da. bir de ona oscar verilecek öyle mi? nicky: lütfen, lütfen! hogan'a daha fazla laf edeceksen, bırakırım ben bu stüdyoyu.
bomba
quote:
Orijinalden alıntı: CeFurkan
bayılırdım ya o sunuculara
ama artık yoklar
bölümleri indirebileceğimiz yer bilen lütfen pm
youtubede var ama görüntü kalitesi kötü tv de gece izlemek süper keyifliydi aynı bölümler 10 kere gösterilirdi gene izlerdim yeni bölüm geldimi zevkten 4 köşe olurdum bide belli saati günü yoktu o yüzden sık sık flash tv ye bakardım varmı diye
O dönemden beri WWE/F ve WCW, ek olarak TNA ve ROH takip etmekteyim, fakat sorun şu ki, Fox tv yayınından dolayı izleyenler 10- ortalamada olduğu için bunu söylemeye bile utanıyorum. Oysaki Profosyonel güreş çok cicidir, bebek işi değildir.
quote:
Orijinalden alıntı: Alberto Del Rio O dönemden beri WWE/F ve WCW, ek olarak TNA ve ROH takip etmekteyim, fakat sorun şu ki, Fox tv yayınından dolayı izleyenler 10- ortalamada olduğu için bunu söylemeye bile utanıyorum. Oysaki Profosyonel güreş çok cicidir, bebek işi değildir.
+1
Çok eskidem yanılmıyosam wcw yada tnt'nin miydi neydi kadınlı versyonu vardı adı da dişi kaplanlardı galiba o da zevkliydi :)
ulan süperdi bu adamlar yaa
quote:
Orijinalden alıntı: anilerb
Çok eskidem yanılmıyosam wcw yada tnt'nin miydi neydi kadınlı versyonu vardı adı da dişi kaplanlardı galiba o da zevkliydi :)
WOW'du o program women of wrestling 2001 yılında star'da yayınlanıyordu