Beşiktaş'da bir dönem fenerbahçenin eski futbolcularını topluyordu.... Ama başarı geldimi tabıki hayır , Galatasaray şampiyon olduğunda oluşum daha iyidi genç ve yetenekli futbolcular....
Balon haber. O bölgeye yabancı kontejanın artması ile yabancı oyuncu kesinleşti. Ayrıca star da fotomaç gibi bir kaynak daha birkaç gün önce Riquelme'nin Bursaspor yolunda olduğunu iddia etmiş, Bursaspor yalanlamıştı.
Toplayın,toplayın
KOLPA haber bence
quote:
Orijinalden alıntı: Am@deus
Beşiktaş'da bir dönem fenerbahçenin eski futbolcularını topluyordu.... Ama başarı geldimi tabıki hayır , Galatasaray şampiyon olduğunda oluşum daha iyidi genç ve yetenekli futbolcular....
aynen.. o topladıkları zamanlar geldi benim de aklıma mustafa doğan, okan buruk vs geldiği yıl özellikle..
Bunu alıp ne yapsınlar ya , eğer aldılarsa gidip formamı yakarım.Emre Güngör'den ne fazlası var bu adamın , Servet gibi bir adam bile yedek kalırken , bunu neden alırlar.
3 gün sonra "Baki Mercimek de Galatasaray da" diye bir haber çıkarsa hiç şaşırmayacağım
beyler haldunle görüştüm ben biraz önce dedi yok öyle bişi yemesinler milleti bomba gibi dönücem istanbula dedi adnan sezgin şuan avusturya da bende ingiltere deyim dedi hangi ara gidip isviçre de oynyan adamı alıcaz dedi dedim haldumcun haklısın işte türk basını dedim ben grella yı hallediyorum dedi sezgin de veli kavlak'ı diyor haberler böyle
G.zan eski arakdaşı, Beşiktaşın kaderi ile oynayan adamlar umarım hayırlsı olur.
barosun ikizi mi bu adam
quote:
Orijinalden alıntı: emiralem
beyler haldunle görüştüm ben biraz önce dedi yok öyle bişi yemesinler milleti bomba gibi dönücem istanbula dedi adnan sezgin şuan avusturya da bende ingiltere deyim dedi hangi ara gidip isviçre de oynyan adamı alıcaz dedi dedim haldumcun haklısın işte türk basını dedim ben grella yı hallediyorum dedi sezgin de veli kavlak'ı diyor haberler böyle
quote:
Orijinalden alıntı: AXAPTA
2000-2001-Marmarisspor 2001-2003-Altay SK 2003-2004-Denizlispor 2004-2006-Beşiktaş 2006-2008-Trabzonspor 2008-2009-Energie Cottbus 2009- FC Basel