Arkadaşlar biliyorum bu 1239502. flac konusu olabilir ama sorunuma benzer bi yazı göremedim.
Ben güzelce edindim iki üç tane albüm. Eskiden oynatabiliyordum ama şimdi aimp2'den sadece cızırtı geliyor Sebep ne olabilir?
Eski indirdiklerim 5.1 değildi, sorun bunların öyle olması olabilir mi? London.Symphony.Orchestra.Mozart.Classics.2005.CD.DTS Metallica.The.Black.Album.1991.CD.DTS R.E.M. - In Time The Best Of - DTS 5.1
Şimdiden teşekkürler
Ağalar hiç mi bilen yok?
foobar2000 i kullanıyorum çok güzel bir şekilde oynatıyor
vlc de oynatıyordu.
Media player classic ile açmayı densene bi'
aimp2 nin dts codecleri yok o sebeple çalamıyor.Benimde başıma gelmişti bu durum.
Aşağıdaki linkten aimp3ü indir.Aimp3 te dts codecleri var.Henüz beta aşamasında olduğu için bazı sorunlar oluşabilir yine.
Arkadaşlar teşekkürler. Media player classic de aynı şeyi yaptı, jetaudio da. Aimp3 program guncellemesi gibi mi geliyor yoksa ayrı bir program olarak mi? Bilgisayar arkadaşın, adamın düzenini bozmayayim şimdi
Hocam denedim, süper çalışıyor. Lars yanıbaşımda şimdi
Aimp3 te DTS eklentisi artık ayrı olarak dağıtılıyor.Eğer aimp3te dts oynatmak istiyorsanız aşağıdaki linkten indireceğiniz dosyaları Aimp3 ün kurulu olduğu dizindeki plugins klasörüne atınız.