Şimdi Ara

Fizz - The Tidal Trickster Tanıtımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
960
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Fizz - The Tidal Trickster



    Hikaye:

    Yüzyıllar önce, sualtında yaşayan eski mi eski bir ırk, denizdeki bir dağın altına gizli bir şehir inşa etti. Düşmanları vardı var olmasına; ama şehir geçilmez bir kaleydi. Sualtı ırkı, bu kalenin güvenli duvarları içinde rahata alıştı. Fizz'de ise böylesi rahat bir yaşam süremeyecek kadar meraklı bir ruh vardı. Tehlikenin cazibesine direnemeyen Fizz'in, bela aramak için şehirden gizlice kaçmak gibi bir alışkanlık edindi. Yaşadığı pek çok macera sayesinde, her tür tehlikeyi kolayca atlatan, yetenekli bir savaşçı haline geldi. Bir gün, Fizz geri döndüğünde şehri terk edilmiş buldu; halkı, Fizz'e nereye gittiklerini açıklayacak herhangi bir ipucu bırakmadan ortadan kaybolmuştu. Artık onu şehirde tutacak hiçbir şey kalmamıştı; Fizz, yıkıntıların arasında büyülü bir trident buldu ve bir başına yola koyuldu.

    Küçükken yaşadığı serüvenler sayesinde kazandığı yetenekleri kullanıp hayatta kalarak, okyanusu yıllar boyunca karış karış dolaştı. Nihayet, Bilgewater Limanı'nı keşfetti. Suyun üzerinde de bir hayatın olduğunu öğrenmek onu büyülemişti; kendine hakim olamayarak adayı keşfe çıktı. Fizz, sınır tanımaz bir merak duygusuyla, sonunda istemeden bölge sakinlerinin işlerine burunu sokup varlığını belli etti. Yaramazlığıyla kızdırdığı ve onu yakalamak ya da öldürmek isteyen pek çok kişinin hedefi oldu. Köşeye sıkıştığını hissediyordu; Bilgewater'a beslemeye başladığı sevgiye rağmen denize dönmekten başka çaresi yoktu. O rıhtımda dururken, devasa bir ejder-köpekbalığının limana saldırdığını gördü. Fizz, becerikliliği ve yaratığın zaafları hakkındaki bilgisiyle canavarı alt etti. İnsanların takdirini ve saygısını kazanan Fizz, Bilgewater'da kalmaya karar verdi. Yeni evine daha iyi hizmet etmek için League of Legends'a (Efsaneler Ligi) katıldı.


    “Dövüş söz konusu oldu mu Bilgewater'ın en tecrübeli denizcileri bile Fizz'in yanında sarhoş muhallebi çocukları gibi kalır. İyi ki bizim tarafımızda.”
    Miss Fortune, the Bounty Hunter


    Skiller:

     Fizz - The Tidal Trickster Tanıtımı
    Passive – Nimble Fighter:

    Fizz’in el çabukluğu ona düz saldırılardan (4/6/8/10/12/14) daha az damage almasını sağlar. Ayrıca birimlere takılmadan yürür.

     Fizz - The Tidal Trickster Tanıtımı
    Q - Urchin Strike:

    Fizz seçtiği noktaya doğru fırlar. Sahip olduğu toplam attack damage + 10 / 40 / 70 / 100 / 130 (+60% of ability power) kadar magic damage vurur.

     Fizz - The Tidal Trickster Tanıtımı
    W - Seastone Trident:

    (Pasif):Fizz'in oto-saldırıları rakibini yırtmaya başlar. 3 saniye boyunca 30 / 40 / 50 / 60 / 70 (+35% of ability power) magic damage vurur. Bu etki hedefin 4 / 5 / 6 / 7 / 8% eksik HP'sine göre güçlenir.
    (Aktif):Fizz kendisini 10 / 15 / 20 / 25 / 30 (+35% of ability power) kadar güçlendirir ve 5 saniye boyunca ekstra magic damage vurarak rakibinde ağır yaralar açar.

     Fizz - The Tidal Trickster Tanıtımı
    E - Playful (Aktif):

    Fizz mızrağı ile birlikte sıçrar. 0.75 saniyeliğine target alınamaz duruma gelir ve Trickster'ı kullanabilir duruma gelir. Fizz eğer Trickster'ı kullanmazsa yere vurur. Etrafındaki düşmanlara 70 / 120 / 170 / 220 / 270 (+75% of ability power) magic damage ve onları 2 saniyeliğine 40 / 45 / 50 / 55 / 60 % yavaşlatır.

     Fizz - The Tidal Trickster Tanıtımı
    E - Trickster(Aktif):

    Fizz mızrağıyla tekrar sıçrar. 70 / 120 / 170 / 220 / 270 (+75% of ability power) kadar magic damage verir fakat bu etki Playful'a göre daha az bir alana gönderilir. Ayrıca Trickster'la rakiplerinizi yavaşlatamazsınız.

     Fizz - The Tidal Trickster Tanıtımı
    R - Chum the Waters:

    Fizz düz bir hat boyunca balık fırlatır. Bu balık ilk çarptığı champion'a yapışır. Eğer ilk atışınızda bir champion tutturamazsanız fırlattığınız hattın sonunda bir süre bekler. Eğer bu bekleme süresinde bir düşman bu alana girerse, balık ona yapışır. Rakip 1.5 saniye sonunda bir köpekbalığı tarafından ısırılır. 200 / 325 / 450 (+100% of ability power) magic damage alır ve rakibin etrafındaki küçük bir alana 50 / 60 / 70 oranında yavaşlatma verir. Yavaşlatma etkisi 1.5 saniye sürer.


    Oyuniçi Görüntüleri:

     Fizz - The Tidal Trickster Tanıtımı  Fizz - The Tidal Trickster Tanıtımı  Fizz - The Tidal Trickster Tanıtımı  Fizz - The Tidal Trickster Tanıtımı



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OkanDRDYK -- 6 Eylül 2012; 17:33:07 >



    _____________________________




  • OK dir. Eline saglik.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    _____________________________
  • ellerine sağlık güzel olmuş
    _____________________________
    steam id:KrMer
  • Lee Sin istiyoruz :D
    _____________________________
  • Jarvan istiyoruZ
    _____________________________
    Vogel im Kafig
  • Fizz'in hikayesiyle çok güzel animasyon yapılır. Cesur Balık gibi.
    _____________________________
  • pasifte birşey eksik ; minionlara takılmaz
    _____________________________
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    "Teemo, The Swift Scout" Rehberi
    14 yıl önce açıldı
    Athene's Unholy Grail (Yeni item)
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Eline sağlık teşekkürler.
    _____________________________

    Biz Hayatta En Çok Fenerbahçe'yi Sevdik

    İşlemci=Intel(R) Core(TM) i7-2600 CPU @ 3.40Ghz
    RAM=4,00 GB
    Ekran Kartı=ATI 1 GB
    Xin:Fate has made its choice
  • quote:

    Orijinalden alıntı: baran7889

    pasifte birşey eksik ; minionlara takılmaz

    Teşekkürler düzelttim
    _____________________________
  • Bunu morde oynadığın gibi oynamıyorsundur her halde
    Bende skarneri yaptım

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    _____________________________




  • quote:

    Orijinalden alıntı: mydeathforliving

    Fizz'in hikayesiyle çok güzel animasyon yapılır. Cesur Balık gibi.

    Evet ya cidden çok muhteşem olurdu.
    _____________________________
  • quote:

    Orijinalden alıntı: NDS

    Bunu morde oynadığın gibi oynamıyorsundur her halde
    />
    />
    Bende skarneri yaptım
    />


    Yok yok Fizz main karakterim

    Edit: Oyun içi görüntüler eklendi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OkanDRDYK -- 18 Temmuz 2012; 21:49:13 >
    _____________________________




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Jinora

    quote:

    Orijinalden alıntı: NDS

    Bunu morde oynadığın gibi oynamıyorsundur her halde
    />
    />
    Bende skarneri yaptım
    />


    Yok yok Fizz main karakterim

    Edit: Oyun içi görüntüler eklendi

    Eline saglık cok hosuma gitti bu hero acılınca kesin deneyecegim.Yeni başladım hero acıklamalarını okuyordum en guzel hikaye bunda animesi falan olur gercekten hocam birde build di rune di ve bazi zor anlarda nasıl kullanılmalı genel olarak ne yapilmalı onlarida acıklasan süper olur teşekkurler.
    _____________________________




  • Hort olmuş ama, Fizz oynaması kolaydır. Item olarak bot+3pot başlarım ardından doran ring > Rod of Ages > duruma göre Rabadon veya lich bane
    _____________________________
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.