Evet evet giderildi. Hâlâ port mu değiştirildi, öğrenemedim. Garip bir firmasınız. Böyle hizmet olmaz. Koşarak Netspeed'e geçtim. Hizmet 10 numara. Kalanlara bol şans. |
Fiziksel Durum(VAE): Kapalı (9. sayfa)

-
-
Merhaba, sizi aramızda göremeyeceğim için üzgünüm. -
Burada yazan yorumları okuyunca lanet edesim geldi. Halamları çocukları iyi anlaşamıyor diye yazlığa net bağlatmıştım. 18 saat sonra net gitti. Şu an aynen buradakiler gibi vae vs alayı kapalı görünüyor. Yandık desenize. Salıya kadar gelmezse iptal eder başkasına geçerim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba, hizmetinizi kontrol ederek size yardımcı olmak isterim. Destek kaydınız varsa kayıt numaranızı PM üzerinden paylaşır mısınız? -
Merhaba 12.07.2021 17.00 da Türknet Bireysel ekibinden bir yetkili twitch.tv/tengigabit/ kanalında konuk alınacaktır.
Sorularınızı cevaplayacaktır discord.gg/EwQd7yXGrv kanalında sorular toplanıyor.
-
Merhaba 19 Temmuzda interneti bağlamaya ekip geldi ve sinyal yok dedi bağlayan ekip. 1 Ağustos oldu hala gelişme yok 1 kişi geldi o kişide sinyal yok dedi bir şey değişmedi.
13 gündür internet yok ne zaman internete erişebilirim ?
-
Merhaba, hizmetinizi kontrol ederek size yardımcı olmak isterim. Destek kaydınız varsa kayıt numaranızı konu linki ile birlikte PM üzerinden paylaşır mısınız? -
Hocam sms doğrulaması istiyor direk burdan gönderiyorum.
-
Merhaba, yaşadığınız sorunun çözüm sürecinin uzadığını belirterek teknik uzmanlarımıza bildirimde bulundum. Arkadaşlarım ekiplerden gelen iç tesisat bilgisine olumsuz teyit vererek arızanın tekrar kontrol edilmesini talep etmiştir. Ekiplerden tekrar güncel bilgi alarak sizinle iletişime geçecektir. Konuyu ben de yakından takip ediyorum. -
2 Gündür bir gelişme yok ne arayan oldu ne soran ne de online işlemlerden irtibata geçen ne zaman çözmeyi düşünüyorsunuz ? 1 Ay olucak 10 gün sonra
-
-
Destek kaydınızı kontrol ettiğimde bugün net uzmanı arkadaşım sizinle telefonda görüşme sağlayarak bilgi vermiş ve saha ekiplerine iş emrini iletmiş. Ekiplerden güncel bilgi alarak gelişmeleri sizinle paylaşacağız. -
Bu altyapı geçişi ne zaman sağlanır? Hocam ofis olarak çalışıyorum. İki gündür gerçekten işlerim aksadı. Yardımcı olun nolursunuz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ekiplerden bilgi aldığımız zaman sizinle gelişmeleri anlık olarak paylaşacağız. -
Hala bir şey yok 4. defa türk telekoma iletilmiştir diyor hat fiziksel durumu kapalı diyor.
-
Bu arada aktivasyon kısmında hala imzalı sözleşme istiyor eve gelen kurulum ekibi getirmişti yanında.
-
Merhaba, yaşadığınız sorunu ekiplere ilettiğimizde hattın ankastre kutusuna kadar sağlam olduğu sorunun iç tesisat kaynaklı olduğu bilgisi verilmiştir. Bunun üzerine arkadaşlarım dün iş emri numarasıyla sorunu saha ekiplerine tekrar iletti. Konuyu ben de yakından takip ediyorum. Ayrıca teknik uzmanlarımıza önceliğini tekrar ilettim. -
5 Gün oldu ne arayan ne soran var sadece otomatik mesajlar ile en kısa sürede çözülecektir mesajları geliyor. 20 Ağustosa kadar internet hazır hale gelmez ise netspeede geçicez taahhüt bitiyor. Taahhüt parası ödememek için turknet'e geçmiştik artık tahhüt olayıda kalmadı.
-
Merhaba, yaşadığınız olumsuz deneyim için üzgünüm. Sürecin hızlandırılması için gerekli saha ekiplerine tekrardan aciliyetinizi ilettik en kısa sürede sizinle iletişime geçecekler. -
@TurkNetDestek 18 ağustostan itibaren internet yok. Türk telekomda arıza var dediler 25 ine kadar sorun çözülcek diye yazmışlar. Şimdide 28 yazıyor. Bu sürekli devam mı edecek. Sorun nerdeyse ben çözeyim. 3 günde bina yapıyolar. Nasıl bir sorun varki 1 haftada çözülmedi anlamıyorum. Eleştirim tamamen turktelekoma sağolsun altyapıyı hiç geliştirmiyor kimseyede vermiyor. Mafyadan farkı yok. Turktelekom ekibine iletin. Yıllardır paraya doyamadılar.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X