Şimdi Ara

Fiyatlar ve İnternet siteleri !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
218
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bulunduğum ilçede herhangi bir teknoloji mağazası bulunmamakta bende toplıyacağım sistemi internettten toplamak zorundayım ama istediğim fiyatta ürünler bir türlü bulamıyorum. ben bakıyorum gtx 670 1100 tl forumda sistem toplayan arkadaş 800 tlye buluyor. doğru düzgün işlemci soğutucusu yok sitede olsa bile stokta yok vs...
    uygun fiyatlı , istediğim ürünü bulabileceğim, stok sıkıntısı olmayan, güvenilir ,teknik aksaklıkları ve garantisi sorun olmayan site tavsiyeleri alabilirmiyim ? şimdiden yardıcı olucak arkadaşlara çok teşekkür ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: itachi237

Bulunduğum ilçede herhangi bir teknoloji mağazası bulunmamakta bende toplıyacağım sistemi internettten toplamak zorundayım ama istediğim fiyatta ürünler bir türlü bulamıyorum. ben bakıyorum gtx 670 1100 tl forumda sistem toplayan arkadaş 800 tlye buluyor. doğru düzgün işlemci soğutucusu yok sitede olsa bile stokta yok vs...
    uygun fiyatlı , istediğim ürünü bulabileceğim, stok sıkıntısı olmayan, güvenilir ,teknik aksaklıkları ve garantisi sorun olmayan site tavsiyeleri alabilirmiyim ? şimdiden yardıcı olucak arkadaşlara çok teşekkür ederim.

800 tl'ye 670 yok varsa da vatan indirimde bulunuyor. site olarak teknobiyotik var eğer pc sihirbazından toplarsanız ürünlerin kdv'sini almıyor. inventus var eksen bilgisayar var nova bilgisayar var ama stok sıkıntısı her mağazada bulunur onda bir şey diyemeyeceğim. yoksa yoktur.

• quote:

Orijinalden alıntı: kaskas123

quote:

Bulunduğum ilçede herhangi bir teknoloji mağazası bulunmamakta bende toplıyacağım sistemi internettten toplamak zorundayım ama istediğim fiyatta ürünler bir türlü bulamıyorum. ben bakıyorum gtx 670 1100 tl forumda sistem toplayan arkadaş 800 tlye buluyor. doğru düzgün işlemci soğutucusu yok sitede olsa bile stokta yok vs...

800 tl'ye 670 yok varsa da vatan indirimde bulunuyor. site olarak teknobiyotik var eğer pc sihirbazından toplarsanız ürünlerin kdv'sini almıyor. inventus var eksen bilgisayar var nova bilgisayar var ama stok sıkıntısı her mağazada bulunur onda bir şey diyemeyeceğim. yoksa yoktur.

teknobiyotik'ten almayın yazıyor heryerde.bir nedeni olablir mi ?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kaskas123

quote:

teknobiyotik'ten almayın yazıyor heryerde.bir nedeni olablir mi ?

forumda çoğu kişi öneriyor ve forumda şikayet görmedim. tercih sizin eğer içinize sinmedi ise almayın oradan. ama inventus sağlam marka orayı öneririm.

• çok teşekkürler
  • Teknobiyotik sabikali bir firmadir dikkat edin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vatan Bilgisayar
    İnventus
    Teknobiyotik
    Exa

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Inventus' u tercih edin kesinlikle. Eğer aradığınızı bulamazsanız Eksen veya Nova'ya da bakabilirsiniz. Teknobiyotikten uzak durun
  • inventus dan alışveriş yap kardesim bu adamlar süper

• http://www.teknofiyat.com/

burada indekslenen fitrmaların hepsine güvenebilirsin
  • herkese çok teşekkür ederim hadi hayırlısı parçaları seçtim birtek fiyat kaldı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.