Google News sitesi Satıldı 1 Şimdi 2. sitemi satıyorum konu devamı zamanla geleceği için genel bir başlık açtım.
İstenen Ücret: 9bin TL Sitenin aylık getirisi: Reklam Ekli Değil Geliri Yok Sitenin açılış tarihi:30.07.2014 Kategori, sitenin içeriği nedir: Ulusal Haber Günlük hit sayısı: Yeni News Kayıtlı 300-500 Ziyaretçi kaynağı: Google Domainin yaşı ve Pagerank değeri: 1 Yaşında Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler:Tüm içerik Hosting dahil midir: Dahil Değil Bir süre idare edebilirim. Banlı olduğu sponsor var mı: Yok Banlı olduğu arama motoru var mı: Yok Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: Wordpress Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: Kesinlikle Yok. Pazarlık Payı: Tabiki var
Bilmeniz Gerekenler.???? # Sitemizin özelliği ulusal alanda yayın yapması ve google news kaydı olması domain haber + kelime den oluşmaktadır. saçma sapan haber isimlerinden değildir. # Wordpress olarak alacağınız siteyi daha sonra Te bilişim scriptine çevirebiliriz. lisans konusunda yardımcı olurum 9bin + lisans ücreti yada gerisi size kalmış.. # Sitenin Ajans aboneliği yoktur. Hertürlü Teknik sorun taşıma yayına sokma işleminde yardımcıyım referansıma sora bilirsiniz. (otu bey'e) #Siteyi Antepten + Mersin + Adana ve İstanbul dan Elden alabilirsiniz. #Ücret Alındıktan Sonra domain ve yedeği Teslim Ediyorum. #Lütfen Ciddi alıcılar bilgi istesin. Her konuya yorum atıp pm isteyenleri biliyorum.