Şimdi Ara

FİYAT/PERFORMANS TOPLAMA YARDIMCI OLUNUZ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
460
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yaklaşık 6 7 yıldır bilgisayar toplamıyorum ve takip etmiyorum desem yalan olmaz. Bir yanlışım varsa da düzeltirseniz çok sevinirim. Şimdi bir bilgisayar toplamaya nasiplendim Tv ye bağlıcam sadece.

İşlemci : İ5 4460
    E.kartı : asus veya sapphire R9 280 dual cu
    Ram : 16Gb kingston hyperx 1600mhz CL10
    HDD : 1 Adet WD blue 1TB 7200Rpm 64mb olan modeli ve 1 Adet te elimde olan bir ssd takabilirim.
    Anakart: MSI Z97 PC mate
    Kasa olarak 600w lık http://www.vatanbilgisayar.com/xigmatek-asgard-382-pure-black-edition-600w-midt-atx-siyah-kasa.html?srt=UP#ozellikler bu model yeterli olucak mıdır sizce ? Uzun zamandır sistem toplamadığım ve bu sistemin yük altında ne kadar elektirik tükettiğini bilmediğim için karar veremedim. Görüş ve Önerilerinizi belirtirseniz. C.tesi günü toplayıp kurulumunu gerçekleştiricem.

• I5 4460
    Gigabyte H97 D3H
    Corsair Low Profile 8Gb Ram
    Sapphire R9 280 Dual-X
    Wd Caviar Blue 1Tb Hdd

Kasayi ise linteki modeli alabilirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FairLighty

I5 4460
    Gigabyte H97 D3H
    Sapphire R9 280 Dual-X
    Wd Caviar Blue 1Tb Hdd

Tavsiyeniz için teşekkür ederim bu şekilde de olabilirdi. Ancak benim Anakartta ki seçimimi etkileyen Z97 olmasıydı çünkü yeni çıkacak olan işlemcileri, bios u güncelleyerek
    Kullanabilmem açısından HaswellRefresh modeli cpu larda özellikle daha iyi olacağını belirtmişler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alcnarslan

quote:

Orijinalden alıntı: FairLighty

I5 4460
    Gigabyte H97 D3H
    Sapphire R9 280 Dual-X
    Wd Caviar Blue 1Tb Hdd

Tavsiyeniz için teşekkür ederim bu şekilde de olabilirdi. Ancak benim Anakartta ki seçimimi etkileyen Z97 olmasıydı çünkü yeni çıkacak olan işlemcileri, bios u güncelleyerek
    Kullanabilmem açısından HaswellRefresh modeli cpu larda özellikle daha iyi olacağını belirtmişler.

O zaman msi z97 pc mate almayin sorunlu bir model onun yerine msi z97 g43 alabilirsiniz

• FairLighty kullanıcısına yanıt
    Evet hocam, bu model olabilir soğutucuları daha kaliteli bir kart haklısınız.
  • 16 gb ram gündelik kullanım veya oyun için fazla hocam 8 gb 1600mhz cl 9 ram dual kit halinde iş görür (Cl 10 alınmaz artık cl9 varken)

Ayrıca sadece z97 değil h97 lerde 5 ci nesili destekliyecekler .(6cı nesil yeni soketle gelicek)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nerd Miner

16 gb ram gündelik kullanım veya oyun için fazla hocam 8 gb 1600mhz cl 9 ram dual kit halinde iş görür (Cl 10 alınmaz artık cl9 varken)

Ayrıca sadece z97 değil h97 lerde 5 ci nesili destekliyecekler .(6cı nesil yeni soketle gelicek)

Valla hocam anakart durumları baya değişmiş eskiden bu kadar değil di, Peki anakart için 300 Tl düşünüyorum Sinerji nin sitesinden önerebileceğiniz bir anakart var mı acaba bu fiyat aralığında ? 8 Gb da Laptop umda kullanıyordum oyun oynarken özellikle çok fazla kullandığını görüyordum o nedenle düşünmüştüm. 8 de olabilir o zaman
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • alcnarslan kullanıcısına yanıt
    300 liraya alınabilcek en iyi kart söylenmiş zaten z97 g43 tür . (F/p)
    Temiz bir bilgisayarda 8 in üstünü pek görmek mümkün değil ha bazı oyunlar gerekmediği halde hafıza yönetimi iyi optimize edilmediği için sorun olabiliyor. (yani sorun olan oyunlar aslında )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerd Miner -- 27 Mart 2015; 2:38:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nerd Miner

300 liraya alınabilcek en iyi kart söylenmiş zaten z97 g43 tür . (F/p)
    Temiz bir bilgisayarda 8 in üstünü pek görmek mümkün değil ha bazı oyunlar gerekmediği halde hafıza yönetimi iyi optimize edilmediği için sorun olabiliyor. (yani sorun olan oyunlar aslında )

Anladım hocam, çok sağolun yardımlarınız için son bir tavsiyede bulunarak vaktinizi çalıcam

http://www.sinerji.gen.tr/gigabyte-h97-hd3-ddr3-1600mhz-svgl16x-1150p-pmu50280

http://www.sinerji.gen.tr/asus-h81-gamer-ddr3-1600mhz-svgl16x-1150p-pmu52294

http://www.sinerji.gen.tr/gigabyte-h97m-d3h-ddr3-1600mhz-svgl16x-1150p-pmu48779

Bunlardan hangisini önersiziniz peki kaliteli olarak

• Gigabyte H97 dh3 m2 slotu dual bios atx olmasıyla daha iyidir
    H81 gamerin kendine has özellikleri var kullanıcı tercihi olabilir

Kişisel görüşüm h97 dh3 olurdu

h97m m-atx onun için tavsiye etmem.(kaliteli anakart ama ufak olması sebebiyle eksikleri mevcut )

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.