Ekran Kartı : SAPPHIRE HD6970 GDDR5 2GB 256BIT AMD RADEON DX11 EKRAN KARTI -------------------------------------------787 TL Dvd Sürücü : ASUS DRW-24B3ST 24X ± DOUBLE LAYER SATA DVD YAZICI------------------------------------------------------------50 TL Hdd : WD 3.5" 1.5TB Caviar Green SATA 2.0 64MB Cache intellipower Harddisk-------------------------------------------- 295 TL Kasa :XIGMATEK ASGARD PURE BLACK EDITION 600W MidT ATX SİYAH KASA---------------------------------------------- 192 TL Anakart: : GIGABYTE 970A-D3 AM3+ AMD 970/SB950 DDR3 2000MHz (O.C.) SATA 3.0 USB 3.0 Anakart----------------------200 TL İşlemci : AMD Phenom II X6 1055T 2.8GHz / 3.3GHz Turbo Core 9MB Cache İşlemci -------------------------------------312 TL Ram : CORSAIR 8GB (2*4GB) XMS3 1600MHz CL9 Dual Kit Ram--------------------------------------------------------------116 TL
Yorumlarınızı Beklıyorum..Özellikle Psu konusunda kararsızım ekran kartı ve işlemciden alacağım performansta problem yaratırmı diye.. birde hdd yi farklı bi modelle değiştiricem sanırım..
Psuyu kaliteli markaların 500w üstü alabilirsiniz. Seasonic 650 w var teknobiyotik o olabilir. Corsair tx 650 olabilir (kendimde kullanıyorum)
fiyatı garipsediğim için bi bakayım dedim güç kaynağını sağlam koymuşlar incelemiş bi arkadaş bu forumdan. gerçekten aynısı ise fiyat çok iyi ve sana da yeterli. ama ekran kartı için 6950 öneririm şahsen. zaten kolayca 6970 olabiliyor 6950 ler vede nvidia indirim yapacak felan diye bi geyikde vardı ortada onu araştırıp yakın tarihte ise belki biraz daha bekleyebilirsin.
Güzel sistem yapmışsın.Fakat işlemci olarak keşke x6 1100T alsaymışsın.Arada pek fiyat farkıda yok.Amd 6970 gayet güzel bir ekran kartı directCU modelini alsaymışsın.Çünkü tek fanlı kartlarda ısınma problemi olabiliyor
ekran kartı çift fanlı.. işlemci olayındada aslında ben daha önceleri 1100t yi istiyodum ama bi çok arkadaş gerek yok 1055 1090 işini görür diyince bunlara yöneldım ...
sistem aşağı yukarı 2000 tl ye denk gelıyo amacım tum oyunları oynayabılmek oncelıkle.. diğeride internetten digiturkwebtv alıcam ordan lig maçlarını lcd ekranda sorunsuz oynatabılmeki suan elımde netbook var ve halıyle ıslemcısı yetersız oldugundan buyuk sorun yasıyorum..
Eğer eski hddin varsa şimdi alma sonra al.Çünkü şu an hdd fiyatları uçmuş vaziyette. Bende hdd alacaktım.Uzakdoğuda hdd yapan fabrikaları sel bastığı için uzun süre hdd üretilemedi.Bekle bence.
hdd olayında öyle bi durum varmıs ... evdekı eskı hdd ile bir sure daha ıdare edebılırım sanırım.. dediğin mantıklı...
diğer parçalar hakkında yorum beklıyorum..
Kasayı XIGMATEK yerine başka bir kasa alabilirsin. Çünkü bizim bir arkadaş xigmatek kasa ve işlemci soğutucu aldı, aradan 2-3 ay geçti, aldığı soğutucu bozuldu ve kasanın fanı filan çok yüksek seste çalışıyordu. Bu tavsiyemi bir düşün derim.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme