Şimdi Ara

Fiyat arttı SICAKLIĞI kalmadı- SEG 39' full hd dahili uydu alici 849 lira. vatan

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
110
Cevap
1
Favori
13.471
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

40" seg kullanıyorum. 10 numara 5 yıldız. Dünya kupasi var. Alin arkadaş artik

A101 den aldigimizin tek farki smart tv yok bunda ama çok fark etmez

http://www.vatanbilgisayar.com/39226b-39-98cm-full-hd-slim-led-tvuydu-alicilisiyah.html?srt=UP#genel-bakis

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enesaydin00 -- 3 Haziran 2014; 16:45:50 >

• Kuzenim aldi onceki kampanyadan. Fiyatina gore iyidir falan derken oturmaya gittim gecen gun. Magazada nasil gorundugunu bilmiyorum ama evde rezalet gosteriyor. HD kanallar bile vasatin cok altinda saga sola kayan sahnelerde ne oldugunu gormek icin yayini durdurmaniz lazim. Ve sanki ekranin uzerinde bir film tabakasi var gibi puslu gorunuyor. Ne kadar ayar yaptiysakda duzelmedi. Kucuk odaya almayi dusunuyordum 37 tuplunun yerine boyle olunca vazgectim.He derseniz ki butcem buna yetiyor siz bilirsiniz. Ben tuplu tv mi bu cihaza tercih ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • taksit seçeneği yok mu? tvlerde de mi kaldırdılar
  • O broşür sayfasında olan tüm gıda ürünlerinin fiyatları da sıcak
  • Super tv evde kullaniyorum pd4 hsrika gosteriyor.

Ve gecen satilan model ile bu model farkli.

• quote:

Orijinalden alıntı: hayalet_tr

Kuzenim aldi onceki kampanyadan. Fiyatina gore iyidir falan derken oturmaya gittim gecen gun. Magazada nasil gorundugunu bilmiyorum ama evde rezalet gosteriyor. HD kanallar bile vasatin cok altinda saga sola kayan sahnelerde ne oldugunu gormek icin yayini durdurmaniz lazim. Ve sanki ekranin uzerinde bir film tabakasi var gibi puslu gorunuyor. Ne kadar ayar yaptiysakda duzelmedi. Kucuk odaya almayi dusunuyordum 37 tuplunun yerine boyle olunca vazgectim.He derseniz ki butcem buna yetiyor siz bilirsiniz. Ben tuplu tv mi bu cihaza tercih ederim

Sizin TV de sorun olabilir belki ama benim kullandigim seg de hd yayınlar gayet güzel diğer ulusal yayınlar kanal d habertürk show vs görüntü oldukça iyi. Çamur puslu vs katilmiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: hayalet_tr

Kuzenim aldi onceki kampanyadan. Fiyatina gore iyidir falan derken oturmaya gittim gecen gun. Magazada nasil gorundugunu bilmiyorum ama evde rezalet gosteriyor. HD kanallar bile vasatin cok altinda saga sola kayan sahnelerde ne oldugunu gormek icin yayini durdurmaniz lazim. Ve sanki ekranin uzerinde bir film tabakasi var gibi puslu gorunuyor. Ne kadar ayar yaptiysakda duzelmedi. Kucuk odaya almayi dusunuyordum 37 tuplunun yerine boyle olunca vazgectim.He derseniz ki butcem buna yetiyor siz bilirsiniz. Ben tuplu tv mi bu cihaza tercih ederim

Alakası yok, ben aileme aldım. Samsung 42F5570 ile yan yana koyup çalıştırdım arasında öyle abartılacak kadar fark yok. Bu televizyonu aldıktan sonra kendimi çok fena kazıklanmış hissettim. 42F5570 ile arasında 2 kat fiyat farkı var. Kesinlikle tavsiye edilebilecek bir televizyon.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • servis kuruluma para istiyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguzporti

servis kuruluma para istiyor mu?

Evet kurulum 50tl ama 4 tane vidayi ayakligi takman için o parayi vermeye değmez. Duvara montalayacaksan bilmem orasini. A101 den 40" olanini aldim ayakligi taktim. Çanak tablosunu bagladim o kadar. Garantisi fatura kesim tarihinde basliyor. Garantiyi imzatmaya gerek yok yani.
    TV almayi dusunuyorsaniz kesinlikle alin derim bu fiyata. Ben memnunum oldukca. Biss şifreyi gidiliyor maclari izleyebilmek için. Dahili uydu alicilarda biss şifresi girilmiyor lg Samsung vs markalarda. He benim uydu alicim d smart vs var zaten diyorsanız kiriliyor ama dahili de kirilmaz. Malum dünya kupasi da var önümüzde biss olayi gayet iyi. Kanal geçişleri de öyle çok fazla yavaş değil normal. TV yi açarken biraz bekliyor onu anlamadim sadece 3-5 saniye sonra aciliyor tek olumsuz yönü buydu benim acimdan.

• Bu özellikte bu fiyat çok iyi. Acaba dahili uydu alıcısı olarak DVB-C yani kablolu yayın özelliği var mıdır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: enesaydin00

quote:

Orijinalden alıntı: oguzporti

servis kuruluma para istiyor mu?

Evet kurulum 50tl ama 4 tane vidayi ayakligi takman için o parayi vermeye değmez. Duvara montalayacaksan bilmem orasini. A101 den 40" olanini aldim ayakligi taktim. Çanak tablosunu bagladim o kadar. Garantisi fatura kesim tarihinde basliyor. Garantiyi imzatmaya gerek yok yani.
    TV almayi dusunuyorsaniz kesinlikle alin derim bu fiyata. Ben memnunum oldukca. Biss şifreyi gidiliyor maclari izleyebilmek için. Dahili uydu alicilarda biss şifresi girilmiyor lg Samsung vs markalarda. He benim uydu alicim d smart vs var zaten diyorsanız kiriliyor ama dahili de kirilmaz. Malum dünya kupasi da var önümüzde biss olayi gayet iyi. Kanal geçişleri de öyle çok fazla yavaş değil normal. TV yi açarken biraz bekliyor onu anlamadim sadece 3-5 saniye sonra aciliyor tek olumsuz yönü buydu benim acimdan.

hocam teşekkür ederim merak ettiğim buydu, akşama forum istanbula bi uğrayayım:) garantisi başlıyorsa direkt güzelmiş :)

• gitsek varmıdır acaba.

benim merak ettiğim hdmi girişi 1 tane mi 2 tane mi. 2 tane ise çok iyi oluyor ya.
  • bursadaki kapandı malesef :( internetten felan alma imkanı olsa keşke...
  • Arkadaşlar boyut farkı dışında bu ürüne göre çok bariz bir üstünlüğü varmıdır ?

http://www.n11.com/vestel-techwood-3282cm-full-hd-usb-200hz-ultra-slim-led-tv-P18944306

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Escapetolife -- 13 Şubat 2014; 14:25:35 >
  • bide anlamadığım smart var dlna var ama wifi yok. yani illa kablo ilemi tv ye internet vereceğiz. harici wifi adaptörü takamıyormuyuz.
  • Escapetolife kullanıcısına yanıt
    o 50 hz. fiyat farkında en önemli noktalardan biri o zaten. seg 200 hz.
  • 950 tl

• quote:

Orijinalden alıntı: zupper79

bide anlamadığım smart var dlna var ama wifi yok. yani illa kablo ilemi tv ye internet vereceğiz. harici wifi adaptörü takamıyormuyuz.

Wifi adaptore alip kablosuz şekilde baglaniyor. Wifi adaptöre vestel bayilerinde satiliyor 59 tl

• quote:

Orijinalden alıntı: canciger

950 tl

Gold da satilan fiyati 950 TL özelliklerine baksinlar diye linki verdim. 799 da real hibermarkette satiliyor

• Birebir aynı ürünü geçen temmuz ayında arkadaş vestelden çıkarttı. 460 liraya. Bunlar Manisa vestelde üretilen yurt dışına gidip geri dönen revize mallardır. Verdiğiniz fiyat bana göre sıcak değil.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.