Şimdi Ara

Fitness Yapanlar Yardımcı Olurmsunuz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ben diyet yapıyorum ama akşam yemegınden sonra cayın yanında dizi izlerken kuruyemiş,kuru kayısı falan götürüyorum yaklaşık 500 kalori falan alıyorum. karnım aç oldugu ıcın yemıyorum sadece canım istedigi icin yiyorum.buna engel olamazmıyız?

• hocam onun yerine muz ye :D hem fitness yapiyosun bi artisi olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne yapmak oğlum gelip eline koluna zincir mi vuralım?? Manyak manyak soru soruyorsunuz yav sahip çık gırtlağına.

• Yeme.

• fazlan varsa yemeyecen kardeş
  • Ulan bu nasıl soru ha buna engel olamaz mıyım demişsin biz ne yapalım kardeş yemeyi keseceksin. Bence sen fitness a önce beyin yapını değiştirerek Başla

• Bişey olmaz kuruyemiş kuru kayısı sağlıklı gıdalardır göm gitsin hacı fazla yağ sorunun yoksa

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kural basit arkadaşım yemiceksin sormayın böyle sorular , geceleri muzda yemeyin mukus oluşumuna neden olur.Çay olarak yeşil çay akşamları ve sabahları bu kadar basit. Makro değerlerini hesapla 300 kalori civarı in ekmek,hamur,tuz,şeker,un tatlılar falan bunları kes HIT kardio yap haftada 3 gün bunları yaptıktan sonra kilo vermezsen git öl kardeşim.
  • Gidip yiyeceği elinden almamızı bekliyorsun heralde.

• Bu senin kendi vücuduna göre verebileceğin bir karar hocam. Misal az yağlı bi vücudun vardır yağ eritip kas yapmak istiyosundur ye derim. Ama boyuna göre 20 kilo fazlan vardır yeme dersin. Ben geçen sene bi 10 kilo vermiştim 3-4 ayda sadece ekmeği şekeri azalttım kola türü içecekleri çıkarmıştım hayatımdan bol su içerek sporla beraber verdim. Kuruyemiş mangal tarzı şeyleride affetmezdim.
  • Magnezyumun yükselir yeme
  • Bir tepsi baklava ilehttps://www.youtube.com/watch?v=pww4Cu3cvgI engelleyebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arranger. -- 12 Şubat 2017; 2:44:33 >
  • Hocam kuruyemişleri bana gönder kilo almaktan ve yağlanmaktan kurtul. Kuruyemişin kilosuna 1 ölçek protein tozu veririm kargolar senden.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.