Şimdi Ara

Fitness vb.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
1
Favori
1.039
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba benim yaşadığım yerde kaymek (fitness dahil olmak üzere) var.Ama 1 km civarında bildiğimiz fitness var(vb. Etkinlikler dahil (kick boks) hangisini seçmeleyum hangisi daha iyi olabilir ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• para tuzagı
  • aydınayhan kullanıcısına yanıt
    Hangisi ? (Hocam yavaş bu ne hız daha 1 dk olmadı açtığım konu)

• 17falansan kick boks git ama benim sevdiğim bi spor olmadıgı için gitmezdim. ayrıca sert idman yapan vücutçunun hem kickboks hem vg yapması zor olur çok boş zamanın varsa beslenmene dikkat ediyosann belki kaldırırsın da..
  • Biraz daha açıklayıcı yazsanız ona göre yorum yapılabilir hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • primum non nocere P kullanıcısına yanıt
    Hocam iki seçenek var biri mahhalede ki spor kompleksi diğeri bildiğiniz fitness hangisi daha iyi olur o manada sordum

• g70g G kullanıcısına yanıt
    Hocam bahsettiğiniz komplekste imkan daha fazlaysa bence onu seçin. Fitnes salonu küçükse sıra vs. de oluyorsa zaten bir süre sonra yapasınız bile gelmez. Şahsen yüzme ve fitness beraber yapmak daha çok hoşuma gidiyor.

Hocam gittik komplekste daha iyi ama yaşı sorun ettiler zaten belediyenin spor kursu vb. Ne beklersin ki ?

Haklısınız hocam belediyenin olunca genelde biraz baştan savma oluyor. Diğer salonun adı ne acaba?

Diğer salonun adı ildem spor line hocam

• Amaç ne? (vucut gelistirme, dovus sporu vs.)

• selamlar, dostum yakınında salon yoksa veya paran yoksa evde spor yapabilirsin. youtubeda binlerce video var ve hepsi çok etkili hareketler. disiplinini bozmadan antrenman yaparsan hoş bir vücuda sahip olursun. unutma salonda 50 kilo lat çekerken evde barfiks barıyla kendi ağırlığınla çalışıyorsun böylece kasların daha hızlı gelişir (denge kasların da cabası).

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SequentiaL -- 11 Haziran 2019; 3:8:20 >
  • Lola Teska kullanıcısına yanıt
    Vucut gelistirme hocam

Bana sorarsan yasadıgın yerdeki fitness'da yeterli ekipmanlar varsa oraya git. 1 yıl civarı vucüdun biraz oturana kadar orada çalış. O süreçte de vücut geliştirmeyle ilgili önemli isimlerin belgesellerini izleyebilirsin, onların da ağırlık kaldırma hayatına bu tarz yerlerde başladıgını göreceksin. Bu sana motivasyon da verir. Yine de kendi tercihin, nasıl mutlu olacağını düşünüyorsan öyle yap.

Talasta bir salondan memnun kalmamıştım da hocam o ise ona gitmeyin diyecektim. İldem hakkında bilgim yok maalesef.

Talasta bazı yerler gerçekten çok kötü hocam en azından paranızla rezil olmamışsınız.hocam gittik kaydım yapıldı 1.5 aya 125 ödedik diyet listesi felan verilmedi onun dışında kart basılacakmış.hocam yarın başlıyor sürem sizce yarın liste tarzı bir şeyler verirler mi ? Ilk günden fazla zorlamamam mı gerekiyor ?

Fiyatı gayet uygunmuş hocam. Diyet listesi değil de size özel program yazmaları iyi olur. İlk etapta abur cuburu vs. kesmeniz, proteini artırmanız yeterli olacaktır diye düşünüyorum. Düzenli şekilde giderseniz beslenmenize de dikkat ederseniz sonuç güzel olacaktır.

Hocam abur cubur eskisi gibi değil küçükkken 1 günde 50-25 kuruşluk cipslerden rahat 10-14 arası yediğimi bilirim ama artık öyle beslenmiyorum haftanın 7 günü açıkmış ben haftanın 5 günü gitmeyi geriye kalan 2 günde de şehirden ayrılıp köy vb. Yerlere gidiyorum diye kestik. gitmesem bile köye (vb.)fitnessa gitmeyi planlıyorum .hocam fiyatına uygun demişsiniz siz talasta gittiğiniz yere ne kadar ücret ödediniz açıkçası merak ettim.

305 ödemiştim hocam toplam 4ay 64 giriş hakkı için. Derslerden dolayı pek düzgün gidemedim o yüzden biraz da param boşa gitmiş oldu açıkçası.

Emin misiniz hocam toki taraflarında bile 6 ay 300 tl olması lazım.derslerden neden gidemediniz ? Yoğun muydu ?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.