Şimdi Ara

FİTNESS PATEN ALACAĞIM ÖNERİLER

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
1
Favori
358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bütçe 120-150tl civarı daha once bir kaç defa sürdüm ama bilgim yok oxeleboard konusunda çok iyiyim öğrenmem cok kolay oldu sizce paten kullanımda zorlanırmıyım boy 1.80'e yakın kilo 58 yaş 16

Konuyu açıcak başka yer bulamadım yanlış yerdeyse affoluna.

• 130 tl ye fit 3 var onu alabilirsin.Ankara da isen Decathlon dan alabilirsin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • istanbuldayım ama decathlon karşıda kalıyor
  • Fit3 al 130 tl ye 20 tl de yol paran olur karşıya geçmek için Decathlon da var başlangıç iyi onlar ideal
  • Kardeş o boyla dengeyi Kurman çok ama çok zor paten de bide alıyosan urban alıcan fitnessla kaldırımdan ağlaşan yamulur, fit3 çok saglamdir kalitelidir de 60 cm gibi hi yükseklikten atlamaya bile dayanır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ozel35 kullanıcısına yanıt
    sahilde kullanacağım hocam :D
  • gollatr kullanıcısına yanıt
    öğrendiğim zaman beni götürürmü hocam ulaşımaracı olarak kullanabılır mıyım hızlı gidebilir miyim ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bisiklet tavsiyesi
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Götürür de bi yere kadar. Ondan sonra urban patene geçmen gerekir normal olarak FİT3 yetersiz gelir. Ben Rollerblade Twister LE 2014 kullanıyodum şimdi SEBA FR1 2014 e geçtim ikisiyle de heryere çok rahat ulaşım aracı olarak kullanıyodum gayette hızlı ve sağlam patenler. Ama FİT3 ün gidiceği bi yere kadar yani tekerlerinin yarılma ihtimali var bi süre sonra asfaltta falan
  • gollatr kullanıcısına yanıt
    hocam sahil yolunda kullanacağım genellikle peki ne kadar zaman götürür ya da başka bir öneriniz var mı ? busso abec7 patenleride güzel ve ucuz onlar hakkında dusuncelerınız nedır amacım biraz hızlı giderek spor yapmak :)
  • Başlangıç için Fit3 veya Fit5 gayet iyidir başka paten almana gerek yok. ama normal olarak bi süre sonra Urban paten almak istiyceksin yani ulaşım aracı olarak kullanabilirsin ama bi yere kadar dayanır oda
  • Bence fitness başlama dostum bi süre sonra sıkılabilirsin arkadaşın dediği gibi.Bende 2-3 hafta önce agresif kaymaya başladım.Şuan memnunum yani sadece düz kaymadığın için sıkılmıyorsun.Bence agresif veya urban başla hem kendini geliştirirsin.
  • hocam ben düşünmüyorum fitnessle başlayıp sadece düz yolda gitmeyi istiyorum kız arkadaşımla beraber bi hareket isteğim yok olcağınıda sanmıyorum gerçi peki bu fit3lerle hızlı gidebilir miyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vıraklamayan Kurbağa

hocam ben düşünmüyorum fitnessle başlayıp sadece düz yolda gitmeyi istiyorum kız arkadaşımla beraber bi hareket isteğim yok olcağınıda sanmıyorum gerçi peki bu fit3lerle hızlı gidebilir miyim

Hocam fitness hakkında pek bilgim yok yanlış bilgilendirmiş olmıyım ama şehir içinde yeterli hızı yaparsın bence.Hız konusunda sıkıntı yaşıyıcağını sanmıyorum.Sağlamlık konusunda bilgili bi arkadaştan fikir alsan daha doğru olur.
  • fit3 aldım ertesi gün sahilde dengesizlik yapıp zıplayayım dedim. Düşüp kolumu kırdım
  • KöfteSuyu kullanıcısına yanıt
    hocam peki memnunmusunuz şuan*
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vıraklamayan Kurbağa

hocam peki memnunmusunuz şuan*

Sattım ama abim hala kullanıyor memnun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.